Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(augustinuke @ 2014 06 12, 10:46)

ar didelė Jūsų fibroadenoma? nes nuo 2 cm operuojamos...

Dėkui už paaiškinimą. Manosios dydis- 1,7 cm. Tokia kieta kaip akmenukas. Bet užsiminė kad forma nevisiškai tokia, kokia būdinga fibroadenomai.
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2014 06 14, 09:41)
Dėkui už paaiškinimą. Manosios  dydis- 1,7 cm. Tokia kieta kaip akmenukas. Bet  užsiminė  kad forma  nevisiškai tokia, kokia būdinga fibroadenomai.

dėl kietumo, tai maniškė irgi kieta kaip molis,bet tas fibroadenomoms būdinga... nueikit dar pas kitą gydytoją,kad pažiūrėtų,bus ramiau (čia aš iš savo patirties)
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2014 06 14, 08:41)
Dėkui už paaiškinimą. Manosios  dydis- 1,7 cm. Tokia kieta kaip akmenukas. Bet  užsiminė  kad forma  nevisiškai tokia, kokia būdinga fibroadenomai.

darinys nemažas, forma nebūdinga. Patarčiau vistik pasidaryti bent biopsiją pradžioj. Dėl šventos ramybės.
Atsakyti
QUOTE(Viltis0001 @ 2014 06 04, 15:29)
na, ji tokia nezinau... salta, nemaloni, kategoriska... nustebo kad biuletenio neimu... klausimai tokie nezinau... nei 5 nei 10... na, ziuresim toliau...

Viltis0001, kaip tau sekasi??? Kaip chemijos? Kiek dar liko?
O man jau plaukiukai auga!!! Zai zai zai!!! Dar manau pora savaiciu, na maksimum menesis ir varysiu i darba be skaros:)
Beje, buvau darbingumo nustatymo komisijoje. Kadangi sujunge sita liga ir mano skaudancius kelienius, tai gavau neigalumo pazymejima. Turiu 45 % darbingumo. Dabar tvarkausi popierius pencijai. I darba nunesiau tuos popierius, tai sake, kad dabar tos rekomendacijos ir yra rekomendacinio pobudzio. KAdangi nenurodyta, kad turiu dirbti sutrumpinta, tai ir dirbu pilna diena.
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2014 06 15, 21:59)
darinys nemažas, forma nebūdinga. Patarčiau vistik pasidaryti bent biopsiją pradžioj. Dėl šventos ramybės.

Šiandien einu į klinikas - darys stulpelinę biopsiją. Bijau ne skausmo, o būsimo atsakymo.
Praėjusią savaitę ėjau konsultuotis pas kitą gydytoją-mamologę - buvo padaryta papildoma ekoskopija - gydytojai taip pat nelabai patiko "forma" guziuko. Paskyrė papildomai mamogramą - atsakymas "galimai gėrybinis". Nors prieš tai konsultavęs gydytojas sakė, kad mamorama dėl amžiaus neinformatyvi ir biopsija šiam momentui nereikalinga. Žodžiu absoliučiai skirtingas gydytojų požiūris į analogišką situaciją.
Kadangi planuoju tą "guziuką" operuoti - tai galutiniam diagnozės patikslinimui dar daroma biopsija.
Gal kas esate susidūrę su Kauno klinikų chirugais - pas ką patartumėte operuotis - Algirdas Boguševičius ar Čepulienė Daiva ?

Sveikatos ir stiprybės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korcula: 08 liepos 2014 - 12:19
QUOTE(korcula @ 2014 07 08, 13:14)
Šiandien einu į klinikas - darys stulpelinę biopsiją. Bijau ne skausmo, o būsimo atsakymo. 
Praėjusią savaitę ėjau  konsultuotis pas kitą gydytoją-mamologę - buvo padaryta papildoma ekoskopija  - gydytojai taip pat nelabai patiko "forma" guziuko. Paskyrė papildomai mamogramą - atsakymas "galimai gėrybinis". Nors prieš tai konsultavęs gydytojas sakė, kad mamorama dėl amžiaus neinformatyvi ir biopsija šiam momentui nereikalinga. Žodžiu absoliučiai skirtingas gydytojų požiūris į analogišką situaciją.
Kadangi  planuoju tą "guziuką" operuoti - tai galutiniam diagnozės patikslinimui dar daroma biopsija.
Gal kas esate susidūrę su Kauno klinikų chirugais - pas ką patartumėte operuotis - Algirdas Boguševičius ar Čepulienė Daiva ?

Sveikatos ir stiprybės visoms.

laikykis 4u.gif man kitą trečiadienį operuos
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 07 07, 19:09)
Viltis0001, kaip tau sekasi??? Kaip chemijos? Kiek dar liko?
O man jau plaukiukai auga!!! Zai zai zai!!! Dar manau pora savaiciu, na maksimum menesis ir varysiu i darba be skaros:)
Beje, buvau darbingumo nustatymo komisijoje. Kadangi sujunge sita liga ir mano skaudancius kelienius, tai gavau neigalumo pazymejima. Turiu 45 % darbingumo. Dabar tvarkausi popierius pencijai. I darba nunesiau tuos popierius, tai sake, kad dabar tos rekomendacijos ir yra rekomendacinio pobudzio. KAdangi nenurodyta, kad turiu dirbti sutrumpinta, tai ir dirbu pilna diena.

Na tai visa patenkinta ir plaukuota smile.gif su tuo ir sveikinu
Atsakyti
Sveikos merginos,

Turiu klausimėlį, tikiuosi galėsite patarti. Sergu 1st krūties vėžiu. Šiandien kaip tik gavau 5 chemiją, tačiau su ja diena prieš turiu išgerti 36 dexametazono tabletes du kartus dienoj. Ir taip tris dienas. Bet pastebėjau, kad nuo jų auga svoris. daug ar riebiai tikrai nevalgau, o priaugau jau 5kg per savaitę gal.. Ar yra taip kam buvę? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule73539 @ 2014 07 15, 20:47)
Sveikos merginos,

Turiu klausimėlį, tikiuosi galėsite patarti. Sergu 1st krūties vėžiu. Šiandien kaip tik gavau 5 chemiją, tačiau su ja diena prieš turiu išgerti 36 dexametazono tabletes du kartus dienoj. Ir taip tris dienas. Bet pastebėjau, kad nuo jų auga svoris. daug ar riebiai tikrai nevalgau, o priaugau jau 5kg per savaitę gal.. Ar yra taip kam buvę?  blink.gif  verysad.gif

man nereikėjo naudoti šių vaistų
Atsakyti
sveikos mergaitės... ir aš įstosiu į jūsų gretas. Po šiandieninio echo tyrimo atsakymas ties 1 val.1x0.39 cm nelygiais kontūrais mažumo echogeniškumo darinukas ir tikslinga mamologo konsultacija arba sekti dinamiškai. Kaip manot čia ekstra, nes pas onkologą registruoja tik rugsėjo pradžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedvvita: 17 liepos 2014 - 15:55
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 17, 16:50)
sveikos mergaitės... ir aš įstosiu į jūsų gretas. Po šiandieninio echo tyrimo atsakymas ties 1 val.1x0.39 cm nelygiais kontūrais mažumo echogeniškumo darinukas ir tikslinga mamologo konsultacija arba sekti dinamiškai. Kaip manot čia ekstra, nes pas onkologą registruoja tik rugsėjo pradžiai.

jeigu neramu, nueikite dar pas kitą gydytoją privačiai 4u.gif

mane jau vakar išoperavo,šiandien jau namie,viskas praėjo gerai,tikiuosi, greitai pasveiksiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augustinuke: 17 liepos 2014 - 18:07
pas onkologą eisiu rugpjūčio pradžioje, bet jau tos mintys tai žudo... kaip jūs sutvarkėt su nervais, nes aš praskydau blink.gif
Atsakyti