Va del privaciu tai nemanau, nebent jie kazkokiu budu sudare sutartis su ligoniu kasa.
Dėl nemokamų tai tikrai nieko negaliu pasakyti, bet šiaip ši procedūra privačiame klabinete kainuoja maždaug 7-15 lt veinam dantukui.
Sveikutės,
Aš per vėlai sužinojau apie šią nempkamą paslaugą
Gal kas žinote,ar šiemet ta paslauga dar bus,ir kokiai amžiaus grupei...Aš kažkur viena ausim girdėjau,jog paslauga dar teikiama ir padidinta amžiaus grupė...
Gal kas žinote,ar šiemet ta paslauga dar bus,ir kokiai amžiaus grupei...Aš kažkur viena ausim girdėjau,jog paslauga dar teikiama ir padidinta amžiaus grupė...
QUOTE(Rasked @ 2005 03 21, 13:05)
Sveikutės,
Jei vaikutis vyresnis nei 7 metai, mano griežtu įsitikinimu silantais dengti negalima
QUOTE(Odontologė @ 2005 03 22, 17:54)
Jei vaikutis vyresnis nei 7 metai, mano griežtu įsitikinimu silantais dengti negalima
Ačiū už atsakymą,ir labai gaila,kad pavėlavau...
tikrai ne
sveiki, dukryte deja paveldejo savo gimdytoju dantukus, o jie deje ne perliukai. gyvenant uzsienyje, stomatologas pasiule silantus. tuomet ne labai zinojau kas tai, bet sutikom juos "ikloti".kokie mes dabar laimingi, kad musu mazoji turi sveikus dantukus+sepetukas ir problemu tikrai maziau.
Dukrai išdygo pastovūs krūminiai, o aš tik vėliau juos pastebėjau. Dukra dabar atostogauja pas senelius iki rudens. Silantais norėčiau dengti pas mūsų odontologę. Sakykit, ar nieko neatsitiks, jei juo padengsim tik rugsėjį?
O kas tie silantai?
Nes tiksliai neatsimenu, bet man atrodo kažką mano stomatologė minėjo apie juos, jei neklystu.
Nes tiksliai neatsimenu, bet man atrodo kažką mano stomatologė minėjo apie juos, jei neklystu.
QUOTE(Kozete @ 2005 08 05, 07:39)
O kas tie silantai?
Paieškok, buvau rašiusi
Nezinau kaip tiksliau paklausti... Mano mama kazka tokio skaite, kad vaikams siuo metu nemokamai gali buti tepamas kazkoks skystis ant dantuku, kad apsaugotu nuo karieso. Mano mazajai jau ant priekiniu 2 dantuku ties dantena yra rudi ploni lankeliai... Nors dantelius valome, bet jie vis tiek parudavo (anksciau vos matesi). Taigi norejau paklausti ar yra tokia priemone ir jei yra kur ieskoti - privaciai ar poliklinikoje? Aciu.