Įkraunama...
Įkraunama...

Silantai

Va del privaciu tai nemanau, nebent jie kazkokiu budu sudare sutartis su ligoniu kasa.
Atsakyti
Dėl nemokamų tai tikrai nieko negaliu pasakyti, bet šiaip ši procedūra privačiame klabinete kainuoja maždaug 7-15 lt veinam dantukui.
Atsakyti
Sveikutės,
Aš per vėlai sužinojau apie šią nempkamą paslaugą cry.gif
Gal kas žinote,ar šiemet ta paslauga dar bus,ir kokiai amžiaus grupei...Aš kažkur viena ausim girdėjau,jog paslauga dar teikiama ir padidinta amžiaus grupė...
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2005 03 21, 13:05)
Sveikutės,
Aš per vėlai sužinojau apie šią nempkamą paslaugą cry.gif
Gal kas žinote,ar šiemet ta paslauga dar bus,ir kokiai amžiaus grupei...Aš kažkur viena ausim girdėjau,jog paslauga dar teikiama ir padidinta amžiaus grupė...

Jei vaikutis vyresnis nei 7 metai, mano griežtu įsitikinimu silantais dengti negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2005 03 22, 17:54)
Jei vaikutis vyresnis nei 7 metai, mano griežtu įsitikinimu silantais dengti negalima schmoll.gif

Ačiū už atsakymą,ir labai gaila,kad pavėlavau...
Atsakyti
ar dedant silantus vaikas gali uzsikresti stomatitu
Atsakyti
tikrai ne
Atsakyti
sveiki, dukryte deja paveldejo savo gimdytoju dantukus, o jie deje ne perliukai. gyvenant uzsienyje, stomatologas pasiule silantus. tuomet ne labai zinojau kas tai, bet sutikom juos "ikloti".kokie mes dabar laimingi, kad musu mazoji turi sveikus dantukus+sepetukas ir problemu tikrai maziau. ax.gif
Atsakyti
Dukrai išdygo pastovūs krūminiai, o aš tik vėliau juos pastebėjau. Dukra dabar atostogauja pas senelius iki rudens. Silantais norėčiau dengti pas mūsų odontologę. Sakykit, ar nieko neatsitiks, jei juo padengsim tik rugsėjį?
Atsakyti
O kas tie silantai?
Nes tiksliai neatsimenu, bet man atrodo kažką mano stomatologė minėjo apie juos, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 05, 07:39)
O kas tie silantai?
Nes tiksliai neatsimenu, bet man atrodo kažką mano stomatologė minėjo apie juos, jei neklystu.

Paieškok, buvau rašiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kaip tiksliau paklausti... Mano mama kazka tokio skaite, kad vaikams siuo metu nemokamai gali buti tepamas kazkoks skystis ant dantuku, kad apsaugotu nuo karieso. Mano mazajai jau ant priekiniu 2 dantuku ties dantena yra rudi ploni lankeliai... cry.gif Nors dantelius valome, bet jie vis tiek parudavo (anksciau vos matesi). Taigi norejau paklausti ar yra tokia priemone ir jei yra kur ieskoti - privaciai ar poliklinikoje? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 16 rugpjūčio 2005 - 12:24