Sveikos Bajoru mamos
ziuriu cia yra ne mazai musu, galvoju gal reik padaryti koki meeta visu mamuku
jei yra pritarenciu, prasau rasykit i AZ man, arba tiesiog cia forume....butu smagu
Sveika, idomu butu susipazinti, nors kaip matau as cia toliausiai nuo visu gyvenu, mes senuosiuose Bajoruose...
O kaip toks susitikimas galetu ivykti? orus kolkas prastus pranesa..
O kaip toks susitikimas galetu ivykti? orus kolkas prastus pranesa..
QUOTE(Lugennn83 @ 2010 10 11, 11:10)
Sveikos Bajoru mamos
jei yra pritarenciu, prasau rasykit i AZ man, arba tiesiog cia forume....butu smagu
Sveikos bajorietės
ir mes gyvenam Bajoruose M.K.Šemetos g. Turim problemą: neplanuotai reikia išeiti dibti, o mažajai tik balandį sueis 2 metai, o dar dvi didesnės sesės, kurias reikia vežioti iš mokyklos ir į būrelius. Gal kas žinote kokią moteriškę, kuri galėtų pavežioti ? Anksti ryte nereikia, patys nuvežame, tik paimti iš mokyklos arba muzikos mokyklos ir vakare būreliai: viskas netoli - mokyklos Pašilaičiuose, būrelis Fabijoniškėse. Ir dar ieškom auklės mažajai iki vasaros, nes rudenį planuojam į darželį, o vasarą bus kaime
Dėkui
ir mes gyvenam Bajoruose M.K.Šemetos g. Turim problemą: neplanuotai reikia išeiti dibti, o mažajai tik balandį sueis 2 metai, o dar dvi didesnės sesės, kurias reikia vežioti iš mokyklos ir į būrelius. Gal kas žinote kokią moteriškę, kuri galėtų pavežioti ? Anksti ryte nereikia, patys nuvežame, tik paimti iš mokyklos arba muzikos mokyklos ir vakare būreliai: viskas netoli - mokyklos Pašilaičiuose, būrelis Fabijoniškėse. Ir dar ieškom auklės mažajai iki vasaros, nes rudenį planuojam į darželį, o vasarą bus kaime
Dėkui
Sveiki, parasiau jums i asmenine zinute, galbut galeciau jums padeti...
Sveikutės,
Skaitinėju jūsų temukę galbūt kaip būsima kaimynė, mat galvojam apie sklypo pirkimą Bajoruose (ne soduose). Kaip dabar susisiekimas, keliai?
Į kokį darželį/mokyklą vedate vaikučius? (Kas arčiausiai jūsų)?
Skaitinėju jūsų temukę galbūt kaip būsima kaimynė, mat galvojam apie sklypo pirkimą Bajoruose (ne soduose). Kaip dabar susisiekimas, keliai?
Sveika,
mes gyvenam toliausiam Bajoru kampely - senuosiuose Bajoruose,
tai visko buvo sia ziema, bet keliai valomi, nera taip jau sudetinga. Masiniuko zinoma reikia aukstesnio ir geriausia 4 varomais ratais
O kur konkreciau dairotes sklypo?
mes gyvenam toliausiam Bajoru kampely - senuosiuose Bajoruose,
tai visko buvo sia ziema, bet keliai valomi, nera taip jau sudetinga. Masiniuko zinoma reikia aukstesnio ir geriausia 4 varomais ratais
O kur konkreciau dairotes sklypo?
QUOTE(*Niki* @ 2011 01 31, 13:26)
Sveikutės,
Zylia, kol kas tik pradėjom paieškas, tai dar neturim konkrečios vietos nusižiūrėję, ieškom apie tą vietovę. Gal ką gražaus žinot, pasiūlysit?
Cia pas mus salia parduoda, kelios lenteles iskabintos, bet kiek zinau - sudetinga siek tiek tvarkantis dokumentus. O siaip cia l. grazu Atvaziuokit i Mėtų g. pasiziuret.
QUOTE(*Niki* @ 2011 01 31, 16:43)
Zylia, kol kas tik pradėjom paieškas, tai dar neturim konkrečios vietos nusižiūrėję, ieškom apie tą vietovę. Gal ką gražaus žinot, pasiūlysit?
Labukas, taip, mačiau Mėtų gatvėje ir skelbimų...
Man regis, tik mokykla tolokai, ar ne?
O beje, kaip miesto transportas? Iki jo irgi ne arti?
Man regis, tik mokykla tolokai, ar ne?
O beje, kaip miesto transportas? Iki jo irgi ne arti?
Na iki viesojo transporto tikrai toli. I naujus Bajorus lygtais kazkoks mikriukas vazineja, stotele yra, bet man kazkaip atrodo kad ne visada jis ten atvaziuoja pagal grafika. Mes veziojam vaikucius. Musu mokykla Seskinej. Arciau turbut Pasilaiciuose butu.. Yra tiesa ir Avizieniuose kazkokia..
Sveikos mamytes
mes gyvename Šaulio gatvėje, tik įvažiavus į Bajorus iš Mokslininkų gatvės.
Kai turėjome auklę - ji važinėjo su mikroautobusu (rašiau temoje anksčiau). Dėl visuomeninio transporto tai kol kas liūdesys - savivaldybei rašėme raštus, bet atsakymas - Mokslininkų gatvė per siaura, transporto nebus O aplinkelis taip ir nesuporatau dorai kur bus ir kada bus
Abu vaikus vežiojame - vieną į darželį, kitą į mokyklą. Tiesa, dabar bajoruose atsidarė privatus vaikų darželis.
Šiaip jau 6 metai gyvename čia - pagrindis trūkumas - miesto transportas. Na, o su automobiliu iki centro, kai nėra spūsčių per 12 min. nuvažiuoju
patinka man čia gal taip pat patiktų ir kitame rajone, nzn, nes toliau namo nelabai ir išlendame vis savo kieme malames arba su auto važiuojam. Tiesa, vasarą su dviračiais
mes gyvename Šaulio gatvėje, tik įvažiavus į Bajorus iš Mokslininkų gatvės.
Kai turėjome auklę - ji važinėjo su mikroautobusu (rašiau temoje anksčiau). Dėl visuomeninio transporto tai kol kas liūdesys - savivaldybei rašėme raštus, bet atsakymas - Mokslininkų gatvė per siaura, transporto nebus O aplinkelis taip ir nesuporatau dorai kur bus ir kada bus
Abu vaikus vežiojame - vieną į darželį, kitą į mokyklą. Tiesa, dabar bajoruose atsidarė privatus vaikų darželis.
Šiaip jau 6 metai gyvename čia - pagrindis trūkumas - miesto transportas. Na, o su automobiliu iki centro, kai nėra spūsčių per 12 min. nuvažiuoju
patinka man čia gal taip pat patiktų ir kitame rajone, nzn, nes toliau namo nelabai ir išlendame vis savo kieme malames arba su auto važiuojam. Tiesa, vasarą su dviračiais
Labas, mes irgi Mėtų gatvės gyventojai.