Tai kad skydas Vandenio gatvėj ar aš ne apie tą? Tada 5 min kelio. Man tai toliau, aš Daubų ir tai atrodo kaip šalia. Kitas skydas stovi netoli autostrados. Per čia nuties komunikacijas. Tai numatyta iki kitų metų vidurio. Na tai lyg ir visos kliūtys bus pašalintos tada ir išasfaltuos, nes čia lyg ir miesto teritoja turėtų būti, gal net to paties projekto pinigų skirta. Bet galvos dėl viso šito kirsti neduočiau. Nors judėjimas jau žymus... Planai turėtų būti vilnius.lt, tik būna žiaaauriai sunku surasti. niekaip darbe neturiu laiko, o namie neturiu interneto. Net ir be jo sunku vaikus atitraukti nuo kompo.
Labas,
na uzsukome mes cia apie infrastruktura, bet gal kas paaiskes bent jau man
tas "mano skydas" ir yra Vandenio ir Saulio sankryzoje, tai jei sakai kad tik 5 min. kelio iki planuojamos issvajotos stoteles, tai super , prie to "mano" skydo ismeigtas stoteles zenklas dabar, ten mikriukas vaziuja.
Apskirtai tai tas mikriukas visai dabar nieko, vasara buvo sudurniaves, kai atostogavo vairuotojai, bet dabar daug maz pasisordo bent jau kai mums reikia
reikes panarsyti po vilnius.lt, gal koki plana rasiu, nors pries kuri laika ziurejau, bendrus planus radau, taciau kaip numatyti apklinkeliai taip ir nesupratau
o mano vyresnelis ziuri kaip tavo jaunelis, tik prie kompo aciu dievui kazkaip dar neseda, neparodem galimybiu, tai ir apseina
na uzsukome mes cia apie infrastruktura, bet gal kas paaiskes bent jau man
tas "mano skydas" ir yra Vandenio ir Saulio sankryzoje, tai jei sakai kad tik 5 min. kelio iki planuojamos issvajotos stoteles, tai super , prie to "mano" skydo ismeigtas stoteles zenklas dabar, ten mikriukas vaziuja.
Apskirtai tai tas mikriukas visai dabar nieko, vasara buvo sudurniaves, kai atostogavo vairuotojai, bet dabar daug maz pasisordo bent jau kai mums reikia
reikes panarsyti po vilnius.lt, gal koki plana rasiu, nors pries kuri laika ziurejau, bendrus planus radau, taciau kaip numatyti apklinkeliai taip ir nesupratau
o mano vyresnelis ziuri kaip tavo jaunelis, tik prie kompo aciu dievui kazkaip dar neseda, neparodem galimybiu, tai ir apseina
http://www.vilnius.lt/vmsp/
cia yra prezentacija apie bendraji plana, bet pagal ja nei velnio nesupratau kur kas eina.. pagal mane tai ten per ta aplinkeli troliku linija nupiesta, o jei rimtai - tai dar labiau susimakalavau, su datomi is viso kosmosas
o cia istrauka is dokumento:
4.1.1.3. Pagerinti šiaurinių miesto rajonų susisiekimą su užmiesčio keliais:
a) miesto šiaurinis aplinkkelis nuo Kauno automagistralės iki Nemenčinės plento, (po 2011 metu)
Geležinio Vilko gatvės sujungimas su Molėtų plentu (2005 metai)
cia yra prezentacija apie bendraji plana, bet pagal ja nei velnio nesupratau kur kas eina.. pagal mane tai ten per ta aplinkeli troliku linija nupiesta, o jei rimtai - tai dar labiau susimakalavau, su datomi is viso kosmosas
o cia istrauka is dokumento:
4.1.1.3. Pagerinti šiaurinių miesto rajonų susisiekimą su užmiesčio keliais:
a) miesto šiaurinis aplinkkelis nuo Kauno automagistralės iki Nemenčinės plento, (po 2011 metu)
Geležinio Vilko gatvės sujungimas su Molėtų plentu (2005 metai)
Sveika prisijungusi Sigute! Smagu kad musu daugeja
su artejanciomis sventemis
vakar ieskojome namui girliandu - tai nei Maximoje nei RIMI neradome kiba ispirko? kaip jus puosiate namus?
su artejanciomis sventemis
vakar ieskojome namui girliandu - tai nei Maximoje nei RIMI neradome kiba ispirko? kaip jus puosiate namus?
as aisku nieko pries istatymo priemima ir kuo greiciau, bet kai bruka per prievarta tai irgi uzknisa
reikes uzsukti i Tomas Philips papasakosiu ispudzius