QUOTE(Drontukas @ 2008 09 21, 15:13)
Išsiunčiau abiems
, bet kol radau
Dabar Jūsų eilė bus toliau informaciją perduoti
Papildyta:
Kaip Tau sekasi? Išlaikei jau?
Ko nepasidalini įspūdžiais?
Laba Drontuk
, po egzamino nesinorejo rasyti, galvojau gausiu atsakymus ir parasysiu
...Na pats egzaminas nebuvo labai jau baisus, klausimas labai aiskus, bet viska suspeti isgirsti gana sunku, ypac section 4
.Skaitymas buvo man sunku, nes per daug uzsisedejau pirmoj daly, tai 3iaja teko pusiau spejant atsakineti. O ir visose trejose dalyse buto tie teiginiai, kur reikia atsakyti TRUE,FALSE, NOT GIVEN
...man jie sunkiausiai sekasi. Rasymas nebuvo per daug sunku, bet klaida padariau pradedama nuo lenteles nagrinejimo, o ne nuo essey rasymo, tad essey net nespejau patikrinti, o ji sudaro 70% pazymio. Lengviausiai ejosi man kalbejimas, labai geras egzaminatorius papuole- vyras pagyvenes
. Tik labai pavargau as belaukdama sako kalbejimo dalies laiko, nes testa pabaigem 13h, o kalbejimas man buvo tik 17.45
, tai kazkaip belaukdama tik per daug jaudinausi....
Kazkaip po egzamino pagalvojau, kad tikriausiai auksciausias balas bus kalbejimo , o zemiausias rasybos, nes mazai as ruosiausi rasybai, o ir ka ten daug pasiruosi, juk net nezinai kokia tema gausi
...tai tik zodzius specifinius mokiausi ir tiek pagal temas.
Vakar gavau atsakymus tai skaitymas 7, klausimas 7, rasymas 6, kalbejimas 7.5 tai viso 7, ko man ir pakanka, labai buvo netiketa, tikrai tikejausi mazesnio balo ir jau masciau apie perlaikyma
...bet neteks, nes dauguma univeru ,kur noriu stoti praso 7, keli 7.5, tai teks duoti tik i tas vietas pareiskimus kur uztenka 7.
Labai didelis aciu uz palaikyma,Dorontuk
Papildyta:
QUOTE(Twice @ 2008 09 21, 14:55)
aš irgi šiemet laikysiu, dabar vyksta mokymasis
gal ir man galite tų pavyzdžių atsiųsti, jeigu dar turite dar kas nors?
clandlub@gmail.com
Sveika
, tureciau tai tikrai atsiusciau, bet turiu tik tuos,kur Drontukas atsiunte. Mokiausi is nusipirktu testu knygu IELTS 1, 2,3, 4 ir t.t.
Bet patarciau butinai isigyti knyga CHECK YOUR ENGLISH VOCABULARY FOR IELTS by Rawdon Wyatt. Mokinausi is sios knygos zodzius, nepamainoma knyga, ruosiantis siam egzaminui. Yra daug topic-specifik vocabulary pvz, education, the media, the environment ir pan, is kuriu tikrai gausite per egzamina. Man rasyme labai praverte ismokta informacija apie envirinment pollution, o kalbejime apie interneta...Tikrai butina knyga,ruosiantis siam egzui
...SEKMES