Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(uzlango @ 2008 09 18, 21:25)
Labas.Manes irgi siemet laukia tas testukas. Gal kas dar turit pavyzdziu ? Gal galit pasiust? uzlango@gmail.com buciau labai dekinga.

Paieškosiu, jei neišmečiau, atsiųsiu. Kada laikai?
Atsakyti
aš irgi šiemet laikysiu, dabar vyksta mokymasis smile.gif
gal ir man galite tų pavyzdžių atsiųsti, jeigu dar turite dar kas nors?
clandlub@gmail.com ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Twice @ 2008 09 21, 15:55)

Išsiunčiau abiems bigsmile.gif, bet kol radau doh.gif Dabar Jūsų eilė bus toliau informaciją perduoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 08 28, 20:37)
Ydomiai visuomet iseina su egzaminais, kur jautiesi stipresnis- patampi silpnesniu, kur jautiesi silpnesnis- pasirodai stipresnis lotuliukas.gif ...Is dalies tai greiciau issilaikysiu, gausiu bala ir bus aisku,ar dar karteli bandyti laime, ar pakaks 4u.gif ...

Kaip Tau sekasi? Išlaikei jau? bigsmile.gif Ko nepasidalini įspūdžiais? blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiū ! mirksiukas.gif
O informacija pasidalinsiu būtinai, bet dabar dar kol kas tik pati ją renkuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Dekui Drontuk, kad padedi siuntineti info, nes man jau mokslai prasidejo ir niekaip neiuspeju net i foruma ilisti verysad.gif sedziu ir verciuosi studijas, kad per paskaitas suprasciau..
Atsakyti
QUOTE(Twice @ 2008 09 22, 20:37)
Labai ačiū ! mirksiukas.gif
O informacija pasidalinsiu būtinai, bet dabar dar kol kas tik pati ją renkuosi bigsmile.gif

Tikiuosi tai pagelbės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(^kitty^ @ 2008 09 24, 12:28)
Sveikutes,
Dekui Drontuk, kad padedi siuntineti info, nes man jau mokslai prasidejo ir niekaip neiuspeju net i foruma ilisti  verysad.gif  sedziu ir verciuosi studijas, kad per paskaitas suprasciau..

Sveika Kitty 4u.gif Kaip sekasi? Kaip mokslai? Negi tik mokaisi? Juk ir į klubus reikia nulėkti, prabėgs jaunos dienelės, gailėsies blush2.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Prisijungiu ir as prie norinciu laikyti si egzamina. Bandysiu laikyti gruodzio men. Dabar lankau kursus, bet kolkas tik pora savaiciu.
Jei nesunku permeskit ir man testukus vejune07@gmail.com smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2008 09 21, 15:13)
Išsiunčiau abiems bigsmile.gif, bet kol radau doh.gif  Dabar Jūsų eilė bus toliau informaciją perduoti biggrin.gif
Papildyta:

Kaip Tau sekasi? Išlaikei jau? bigsmile.gif Ko nepasidalini įspūdžiais? blush2.gif

Laba Drontuk smile.gif , po egzamino nesinorejo rasyti, galvojau gausiu atsakymus ir parasysiu 4u.gif ...Na pats egzaminas nebuvo labai jau baisus, klausimas labai aiskus, bet viska suspeti isgirsti gana sunku, ypac section 4 doh.gif .Skaitymas buvo man sunku, nes per daug uzsisedejau pirmoj daly, tai 3iaja teko pusiau spejant atsakineti. O ir visose trejose dalyse buto tie teiginiai, kur reikia atsakyti TRUE,FALSE, NOT GIVEN unsure.gif ...man jie sunkiausiai sekasi. Rasymas nebuvo per daug sunku, bet klaida padariau pradedama nuo lenteles nagrinejimo, o ne nuo essey rasymo, tad essey net nespejau patikrinti, o ji sudaro 70% pazymio. Lengviausiai ejosi man kalbejimas, labai geras egzaminatorius papuole- vyras pagyvenes thumbup.gif . Tik labai pavargau as belaukdama sako kalbejimo dalies laiko, nes testa pabaigem 13h, o kalbejimas man buvo tik 17.45 doh.gif , tai kazkaip belaukdama tik per daug jaudinausi....

Kazkaip po egzamino pagalvojau, kad tikriausiai auksciausias balas bus kalbejimo , o zemiausias rasybos, nes mazai as ruosiausi rasybai, o ir ka ten daug pasiruosi, juk net nezinai kokia tema gausi blink.gif ...tai tik zodzius specifinius mokiausi ir tiek pagal temas.

Vakar gavau atsakymus tai skaitymas 7, klausimas 7, rasymas 6, kalbejimas 7.5 tai viso 7, ko man ir pakanka, labai buvo netiketa, tikrai tikejausi mazesnio balo ir jau masciau apie perlaikyma g.gif ...bet neteks, nes dauguma univeru ,kur noriu stoti praso 7, keli 7.5, tai teks duoti tik i tas vietas pareiskimus kur uztenka 7. ax.gif
Labai didelis aciu uz palaikyma,Dorontuk drinks_cheers.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Twice @ 2008 09 21, 14:55)

Sveika smile.gif , tureciau tai tikrai atsiusciau, bet turiu tik tuos,kur Drontukas atsiunte. Mokiausi is nusipirktu testu knygu IELTS 1, 2,3, 4 ir t.t.

Bet patarciau butinai isigyti knyga CHECK YOUR ENGLISH VOCABULARY FOR IELTS by Rawdon Wyatt. Mokinausi is sios knygos zodzius, nepamainoma knyga, ruosiantis siam egzaminui. Yra daug topic-specifik vocabulary pvz, education, the media, the environment ir pan, is kuriu tikrai gausite per egzamina. Man rasyme labai praverte ismokta informacija apie envirinment pollution, o kalbejime apie interneta...Tikrai butina knyga,ruosiantis siam egzui bigsmile.gif ...SEKMES drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 09 26, 22:59)
Laba Drontuk smile.gif , po egzamino nesinorejo rasyti, galvojau gausiu atsakymus ir parasysiu 4u.gif ...
Vakar gavau atsakymus tai skaitymas 7, klausimas 7, rasymas 6, kalbejimas 7.5 tai viso 7, ko man ir pakanka, labai buvo netiketa, tikrai tikejausi mazesnio balo ir jau masciau apie perlaikyma g.gif ...bet neteks, nes dauguma univeru ,kur noriu stoti praso 7, keli 7.5, tai teks duoti tik i tas vietas pareiskimus kur uztenka 7. ax.gif
Labai didelis aciu uz palaikyma,Dorontuk drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif Labai labai už Tave džiaugiuosi biggrin.gif Sėkmės moksluose 4u.gif
Atsakyti
Labai sveikinu puciuko mamyte islaikius 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as smile.gif niu mokslai tai idomus.. biggrin.gif as turiu business studies and tourism management, bet mokausi tai management, information and control; accounting and finance ir microeconomics smile.gif paskaitu is viso 10, po 50 minuciu jos wink.gif ir viskas cia seip nesunku, tik uzsibunu versdama tekstus, kai 1 zodis turi 5 reiksmes ir nzn kuria taikyt.. blush2.gif nevaikstau i jokius klubus dar (nors univere yra 1 ir dar kino sales.. ), bet dirbu bare tai man pakolkas uztenka ten. nahaliavai galima ten pagert biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 09 29, 15:59)
  nevaikstau i jokius klubus dar (nors univere yra 1 ir dar kino sales.. ), bet dirbu bare tai man pakolkas uztenka ten. nahaliavai galima ten pagert biggrin.gif  thumbup.gif

Kad dirbi šaunuolė thumbup.gif aš irgi mokiausi ir dirbau - kai nori galima viską suspėti, tada laiko mažiau lieka pramogoms g.gif
O dėl to nachaliavai pagert... tikiuosi Tu čia juokavai, nes kitaip (tokiam darbe labai greitai paslįsti galima)... doh.gif
Atsakyti