Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

Sveikutes smile.gif , ir as prie jusu pokalbio prisidedu 4u.gif .Manes taip pat IELTS egzaminas laukia doh.gif , rugsejo 13 d zadu laikyti Londone...Na jei reikia surinkti 6 balus tai nera sunku, bet jeigu reikia 7 ar daugiau tai gan sunkoka bent man doh.gif ...

Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 08 11, 23:07)
Sveikutes  smile.gif , ir as prie jusu pokalbio prisidedu 4u.gif .Manes taip pat IELTS egzaminas laukia doh.gif , rugsejo 13 d zadu laikyti Londone...Na jei reikia surinkti 6 balus tai nera sunku, bet jeigu reikia 7 ar daugiau tai gan sunkoka bent man doh.gif ...
šiaip labai jau specifiškas tas testas, neužtenka vien tik gerai angliškai kalbėti schmoll.gif
Atsakyti
Na mano draugas gavo 6.5, bet del to, kad gavo is listening 8 smile.gif manau svarbiausia zinoti pagr.taisykles: reading (skim and scan), writing (kuo skiriasi opinion, advandages disadvantages ir pan. eses), listeninge i ka atkreipt demesi.. ir NESIJAUDINT.
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 08 12, 18:41)
Na mano draugas gavo 6.5, bet del to, kad gavo is listening 8 smile.gif manau svarbiausia zinoti pagr.taisykles: reading (skim and scan), writing (kuo skiriasi opinion, advandages disadvantages ir pan. eses), listeninge i ka atkreipt demesi.. ir NESIJAUDINT.

Visiškai pritariu 4u.gif
Atsakyti
Labai didelis ACIUKAS uz testukus ^kitty^ ir uz patarimus taipogi thumbup.gif . Teks testa laikyti vietoj 13 dienos 27 rugsejo, nes per telefona kai pakalusi info sako,kad taip turime, nete rodo,kad taip pat turi vietu, kol nenusiunti prasymo formos,kad ta ir ta diena nori laikyti IELTS.Kai nusiunti forma pasirodo kad vietu nebera dvejomis savaitemis i prieki unsure.gif ...melagiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 08 13, 22:05)
Labai didelis ACIUKAS uz testukus ^kitty^ ir uz patarimus taipogi thumbup.gif . Teks testa laikyti vietoj 13 dienos 27 rugsejo, nes per telefona kai pakalusi info sako,kad taip turime, nete rodo,kad taip pat turi vietu, kol nenusiunti prasymo formos,kad ta ir ta diena nori laikyti IELTS.Kai nusiunti forma pasirodo kad vietu nebera dvejomis savaitemis i prieki unsure.gif ...melagiai... doh.gif

Nieko naujo schmoll.gif aš pasiskambinau ryte, ar dar turi vietų, sėdau į mašiną ir kol iš Kauno iki Vilniaus nuvažiavau (nu tikrai ne pusdienį važiavau, taip negalvokit biggrin.gif ), vietų nebeliko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2008 08 14, 06:18)
Nieko naujo  schmoll.gif  aš pasiskambinau ryte, ar dar turi vietų, sėdau į mašiną ir kol iš Kauno iki Vilniaus nuvažiavau (nu tikrai ne pusdienį važiavau, taip negalvokit  biggrin.gif ), vietų nebeliko... doh.gif

joooo...melagiai vadinasi ir Lietuvoj...tikrai kad nieko naujo doh.gif
Atsakyti
as tai paskambinau i edinburga (dar kai kaune buvau), issiaiskinau, kad dar yra vietu ir kaip sumoket. tada paciu greiciausiu pastu siunciau ta forma (jei gerai pamenu tai kazkur 250lt) ir su nerimu laukiau.. buvo likusios gal 22 dienos iki to laikotarpio kai jau viskas, nebepriima.. nu ir po 2 sav gavau laiska, kad spejau.. neisivaizduojat kaip nervinausi kol laukiau to laisko smile.gif)
Atsakyti
Man vis delto egzaminas rugsejo 13 doh.gif , parase e-meila,kad vieta atsilaisvino ir galiu laikyti ta diena, kuria ir norejau...kaitalioja tai kaip jie nori...vietu yra...vietu nera g.gif ...
13 ta tai 13 ta, tik kazin kiek man sis skaicius sekmes atves 4u.gif ...O del testu, tai vis sprendziu as juos ir sprenziu, dazniausiai tarp 6-7 balu surenku doh.gif , o dar kai per egza stresas uzpuola tai ydomiai bus... blink.gif . Pavydziu tiems zmonems, kurie eina i egzamina per daug nesijaudindami, kad ir kiek ju islaikiusi vistiek su virpuliu einu as i juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 08 26, 22:40)
Man vis delto egzaminas rugsejo 13 doh.gif , parase e-meila,kad vieta atsilaisvino ir galiu laikyti ta diena, kuria ir norejau...kaitalioja tai kaip jie nori...vietu yra...vietu nera g.gif ...
13 ta tai 13 ta, tik kazin kiek man sis skaicius sekmes atves 4u.gif ...O del testu, tai vis sprendziu as juos ir sprenziu, dazniausiai tarp 6-7 balu  surenku doh.gif , o dar kai per egza stresas uzpuola tai ydomiai bus... blink.gif . Pavydziu tiems zmonems, kurie eina i egzamina per daug nesijaudindami, kad ir kiek ju islaikiusi vistiek su virpuliu einu as i juos  blush2.gif

Nežinau kaip galima nesijausdinti g.gif Kelis šimtus ko gero visokiausių egzaminų išlaikiusi ir tai kas kartą taip keistai kinkos virpa blush2.gif
Tam egzamine svarbiausia susikaupti ir nesiblaškyti - kiek moki, man atrodo daugiau neišmoksi, tik reikia būtinai būti nors kartelį pabandžius spręsti tuos testukus (ką manau ir darai bigsmile.gif ), kad žinoti, ko maždaug reikalauja. O visa kita bus gerai mirksiukas.gif Ir skaičius 13 nepamaišys manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2008 08 27, 07:31)
Nežinau kaip galima nesijausdinti g.gif Kelis šimtus ko gero visokiausių egzaminų išlaikiusi ir tai kas kartą taip keistai kinkos virpa  blush2.gif
Tam egzamine svarbiausia susikaupti ir nesiblaškyti - kiek moki, man atrodo daugiau neišmoksi, tik reikia būtinai būti nors kartelį pabandžius spręsti tuos testukus (ką manau ir darai bigsmile.gif ), kad žinoti, ko maždaug reikalauja. O visa kita bus gerai mirksiukas.gif Ir skaičius 13 nepamaišys manau mirksiukas.gif

Labai aciu uz palaikyma, kaip matau taip pat ir tiu jautiesi kiekviena karta pries egzamina doh.gif , as ju simtais islaikiusi irgi, bet cia UK tai bus tik antras.Pirmas buvo labiau apibreztas, bet irgi nelengvas...kai gavau ats ,kad islaikiau, atrodo ir nesunku buvo visai. Sprendziu as tuos testukus, bet zinai neramu ir del oral dalies, kaip uzklaus kokio klausimelio schmoll.gif ....Butu General tai dzin, o tas Academic vistiek sunkiau. Man reiketu gautu 7 viso, to reikalauka univerai,kur noriu stoti, o ji gauti,kaip pasiklausau tai tikrai nelengva, nebent sekmes dalykas rasymo temose ir kalbejime viskas praeitu liuks thumbup.gif , niu ziuresiu kaip cia bus, sakiau jei gu ka juk po3 men vel galima kartoti egzamina, niekas per galva neduos, tik pinigus mokek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 08 27, 11:09)
Labai aciu uz palaikyma, kaip matau taip pat ir tiu jautiesi kiekviena karta pries egzamina doh.gif , as ju simtais islaikiusi irgi, bet cia UK tai bus tik antras.Pirmas buvo labiau apibreztas, bet irgi nelengvas...kai gavau ats ,kad islaikiau, atrodo ir nesunku buvo visai. Sprendziu as tuos testukus, bet zinai neramu ir del oral dalies, kaip uzklaus kokio klausimelio schmoll.gif ....Butu General tai dzin, o tas Academic vistiek sunkiau. Man reiketu gautu 7 viso, to reikalauka univerai,kur noriu stoti, o ji gauti,kaip pasiklausau tai tikrai nelengva, nebent sekmes dalykas rasymo temose ir kalbejime viskas praeitu liuks thumbup.gif , niu ziuresiu kaip cia bus, sakiau jei gu ka juk po3 men vel galima kartoti egzamina, niekas per galva neduos, tik pinigus mokek ax.gif

Kažkaip pastebėjau vieną dalyką - visi labai bijo kalbėjimo, bet, jei nepasimeta (kaip kad man buvo doh.gif ), tai įvertinimai tikrai būna geri - net ir mano nusišnekėjimas ačiū D manęs nenuskandino, matyt patikau biggrin.gif , bet vat su rašymu - labai lengva parašyti off topic, o atrodo, kad parašei gerai, todėl daugelį šokiruoja įvertinimai. Svarbiausia nepasimesti ir jaustis tvirtai ir viskas bus ok mirksiukas.gif Sėkmės Tau! 4u.gif
Atsakyti