Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

Kitty, ir aš labai noriu, jei gali atsiųsk, parašysiu į až adresą ax.gif
Atsakyti
prasom wink.gif
Atsakyti
Kaip rezultatai Kitty? Gal jau isskridusi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drontukas: 27 birželio 2008 - 21:49
nko gero.. buvau per daug uzsiemus kitais reikalais tai dbr teks perlaikinet edinburge. o isvykstu liepos 18 smile.gif kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 06 29, 02:10)
nko gero.. buvau per daug uzsiemus kitais reikalais tai dbr teks perlaikinet edinburge. o isvykstu liepos 18 smile.gif kaip tau?

Tai labai gaila... schmoll.gif
O as nu nesublizgejau blush2.gif , bet gavau tiek kiek reikejo thumbup.gif, isvykstu rugpjucio 1d 4u.gif
Atsakyti
As tai zinau kur ziauriai kvaila klaida padariau.. bet nespejau istaisyt, jau rinko blush2.gif tikrai buciau gavus daugiau ir butu overall geresnis.. unsure.gif niu bet manau pasitaisysiu as skotijoj smile.gif labai noriu ten mokytis, uzsispyrus dabar esu tai padarysiu viska, kad gauciau daug geriau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 06 29, 14:32)
As tai zinau kur ziauriai kvaila klaida padariau.. bet nespejau istaisyt, jau rinko  blush2.gif  tikrai buciau gavus daugiau ir butu overall geresnis..  unsure.gif  niu bet manau pasitaisysiu as skotijoj smile.gif labai noriu ten mokytis, uzsispyrus dabar esu tai padarysiu viska, kad gauciau daug geriau..  mirksiukas.gif

Jei kas galit, atsiuskit testukus IELTS aiwute@gmail.com
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Nusiunciau, gavai? smile.gif sestadieni perlaikinejau edinburge.. laukiu rezultatu su nerimu unsure.gif
Atsakyti
smile.gif gal ir man kas nors galetu atsiusti IELTS testus? callme2times@yahoo.com
labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 07 31, 15:28)
Nusiunciau, gavai? smile.gif sestadieni perlaikinejau edinburge.. laukiu rezultatu su nerimu  unsure.gif

KAip rezultatai Kitty? rolleyes.gif
Atsakyti
Listening-7, Reading-6, Writing-6, Speaking-5.5. Overall-6 smile.gif taip kad as jau busima studente wink.gif labai dziaugiuosi.. tikrai jaukiau ten buvo laikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 08 11, 15:19)
Listening-7, Reading-6, Writing-6, Speaking-5.5. Overall-6 smile.gif taip kad as jau busima studente wink.gif labai dziaugiuosi.. tikrai jaukiau ten buvo laikyti smile.gif

O tai sveikinu 4u.gif O Tau mokslai ne nuo rugpjūčio 1 d. prasidėjo? g.gif
Atsakyti