Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

Sveikos visos! Kitty gal ir man galetum tas uzduoteles mestelti? ax.gif Ir beje pries kiek laiko reikia registruotis norint laikyti IELTS Lietuvoje?
Atsakyti
Labukas! Arete , butinai atsiusiu smile.gif Lietuvoje yra nustatyti deadline'ai kai galima registruotis

test date: 21 June 2008 deadline: 14 May 2008
test date: 12 July 2008 deadline: 4 June 2008
test date: 21 August 2008 deadline: 14 July 2008

As tikiuosi, kad nereikes perlaikyti, sia svaite zinosim rezultatus.. isvaziuoju liepos 18 tai dar speciau, bet tu 550lt man jau biski gaila..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^kitty^: 02 birželio 2008 - 08:25
Na, Kitty , ar dar neaiškūs rezultatai? labai jau įdomu kaip sekėsi ax.gif O gal kas žinot kiek UK kainuotų IELTS laikyti? gal pigiau? nes baisiai brangiai čia gaunasi toj Lietuvoj... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 06 02, 08:19)
Labukas! Arete , butinai atsiusiu smile.gif Lietuvoje yra nustatyti deadline'ai kai galima registruotis
test date: 21 June 2008    deadline:        14 May 2008 
test date: 12 July 2008      deadline: 4 June 2008
test date: 21 August 2008 deadline:            14 July 2008   

As tikiuosi, kad nereikes perlaikyti, sia svaite zinosim rezultatus.. isvaziuoju liepos 18 tai dar speciau, bet tu 550lt man jau biski gaila..

Geras cia ane? deadline june 4, o rezultatai tik june 5, taip kad i liepos laikyma jau kaip ir nespejam... g.gif ngerai cia gaunasi, oi negerai... schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū ^Kitty^ už užduotėles. Labai pravers ruošiantis. Aš tikriausiai laikysiu UK , kažin ar ten kuom nors skiriasi nuo Lietuvos? g.gif
Atsakyti
doh.gif nepastebejau, kad deadline liepos 4.. labai negerai.. tada gal reiktu laikyt UK, liepos 26 g.gif O UK kainuoja testas 100 svaru smile.gif

http://www.ielts.org...14-c5d4331a543d

Sitam puslapy visi 37 centrai kur UK galima laikyti IELTS. Pasirinkit miesta ir parodys datas smile.gif

Arete[B], manau niekuo nesikeicia, nes sitas testas tiems, kuriu anglu kalba nera gimtoji, todel uzduotys turi buti panasios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^kitty^: 03 birželio 2008 - 14:55
QUOTE(^kitty^ @ 2008 06 03, 14:52)
doh.gif  nepastebejau, kad deadline liepos 4.. labai negerai.. tada gal reiktu laikyt UK, liepos 26  g.gif  O UK kainuoja testas 100 svaru smile.gif 

http://www.ielts.org...14-c5d4331a543d

Sitam puslapy visi 37 centrai kur UK galima laikyti IELTS. Pasirinkit miesta ir parodys datas smile.gif

Arete[B], manau niekuo nesikeicia, nes sitas testas tiems, kuriu anglu kalba nera gimtoji, todel uzduotys turi buti panasios.

tai net ir pigiau UK smile.gif Idomu iki kada ten deadline, nes kazkaip nerandu. Gal tada ten ir geriau:)
Atsakyti
galima primest, kad jei cia liepos 12os testukui deadline birzelio 4, tai ten liepos 26os turetu but mazdaug birzelio 18.. bent as taip manau smile.gif as manau, kad ten perlaikyciau smile.gif testai vistiek tokio pacio sunkumo..

Va, katik perskaiciau, kad norint uzsiregistruoti, turi buti likusios minimum 5 savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^kitty^: 03 birželio 2008 - 19:20
Kitty,

Labai noreciau paprasyti tu testuku jeigu galima aisku, algirdas93@yahoo.com
Siaip as taip pat mastau laikyti..Tik vat norejau paklausti,kiek galioja tas pats IELTS dokumentas?Na ta prasme kiek laiko jis gali buti galiojanciu universitetams uzsienyje?
Atsakyti
bigsmile.gif ir as noreciau tu testu...please...: tyylene@hotmail.com
Atsakyti
supa145, tas dokumentas galioja 2 metus. Beje, norintiems laikyti pvz anglijoje tai nera deadline. Ten priima application form kol uzpildo vietas.

Visiems norintiems atsiusiu, tik parasykit emailus.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 06 23, 17:12)

Visiems norintiems atsiusiu, tik parasykit emailus.. wink.gif

blush2.gif galetum ir man atsiusti? is anksto aciu
k_kerdok@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti