QUOTE(freenwild @ 2013 02 01, 09:24)
Chr. Labai ačiū už palaikymą.
Ne, visai ne paslaptis, noriu į architektūrą stoti.
Kiek dabar gilinuosi, tai mano bėda kad aš angliškus rašinėlius rašau kaip lietuviškus,nes taip pratusi ir jie man visada gerai sekdavosi. Bet kadangi anglai kažkaip kitaip žiūri į tuos rašinius ir rašo juos labai paprastai maniškiai su minties pavinguriavimais patampa sunkiai suvokiami. Plius kuo ilgesnis sakinys tuo didesnė tikimybė privelti ir klaidų. Nes mano atveju labai dažnai 3 sakinius sudaro kokie 70 žodžių
Šiaip jei kam įdomu bandysiu dar siūsti rašinius tokiai internetinei tikrintojų komandai. Tai jei ką galėsiu papasakoti kur kreipiausiu, kiek mokėjau, ar patiko ir t.t.
Nezinau ar verta pinigu moket, nes tikrai nera taip sunku pasiruosti. Man atrodo, kad svarbiausia viska susikonspektuoti ir tas strukturas gerai ismokti. Tiesa sakant, as besiruosdama normaliai gal tik koki viena rasini parasiau, taciau atsidariau puslapį, kuriame gal keli šimtai temų, ir atsitiktinėm temoms stengdavau pritaikyti kurią nors struktūrą ir pasirašyti įžangą arba šiaip idejas...
Pirmam rašiniui verta tiesiog iškalti tas frazes: rise, fall, level off, decline, go down, ir t.t. Kažkur girdėjau, kad jei neteisingą struktūrą paimi, iškart negauni daugiau nei 6..
O į kokią šalį stoji?