Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(tiktokia @ 2012 01 15, 21:11)
Atsipraša už antrą post'ą iš eilės, bet neleidžia jau pataisyti...

Taigi, noriu paklausti, gal kas žintoe, ar nebus per vėlu užsiregistruoti gegužės laikymui pavyzdžiui vasario mėn? Nes atsakymų iš universiteto negavau dar nei vieno, bet baisu, kad visos vietos neužsipildytų.

Ir aš iš viso gali taip būti, kad tarkim kokį kovo mėnesį jau nebegali užsiregistruoti į gegužės IELTS laikymus, nes jie būna pilni?

Laaabai, prašau, padėkit smile.gif

sveika, tikrai imanoma, va as ir registruotis bandziau pries kelias dienas geguzei, bet neleido, sako, dar siek tiek per anksti, o panors, be kursu is kur dar mokinates? As bandziau ieskoti internete kokiu tinklapiu, kur naudingos informacijos, tai atradau lietuviska viena ieltsegzaminas.lt kazkaip labai gerai pateikta informacija ir isties pasitreniravau, bet gal kas zino, kur galima gauti dar pigiu knygu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tejoli: 08 kovo 2012 - 19:52
Sveikos, papasakokit kaip ruosiates IELTS egzaminui? As lankau kursus ir stengiuosi namuose padirbeti, bet jau rankos svyra nes nezinau. Atrodo viskas nesiseka, nezinau ko ir begriebtis, kaip skaityti kad pvz. tilpciau i laika. Nes kai namuose darau, riekia extra 5min ir panasiai buna balas apie 7. O va kursuose dareme bandomaji, tai dar nezinau kiek gavau, bet siaubingai sunku, nespejau, speliojau. Man reikia min 6.5 doh.gif jau pradedu galvoti ar mano magistras nenuplauks unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

gal kuri turit kokios medziagos IELTS'ui ir galetumet pasidalinti? smile.gif ir galbut galetumet parekomenduoti, kur butu galima rasti audio failu su britisku akcentu (isskyrus bbc) ?
Atsakyti
Nu mergičkos, gal žinot, kaip teisingai išversti į anglų "UAB", nes radau įvairių variantų doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 07, 11:32)
Nu mergičkos, gal žinot, kaip teisingai išversti į anglų "UAB", nes radau įvairių variantų  doh.gif  doh.gif

Joint stock company
Atsakyti
Gal atsiras besiruosianciu laikyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji sirdele: 04 sausio 2013 - 20:26
Aš šiandien-ryt laikau bet įtariu kad dar vasarą perlaikinėsiu
Atsakyti
QUOTE(freenwild @ 2013 01 18, 17:00)
Aš šiandien-ryt laikau bet įtariu kad dar vasarą perlaikinėsiu

kaip ruoseis egzaminui? papasakok veliau kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
lankiau kursus ielts specialius. Paskui tik pasikartojau truputi ir ėjau. Kol kas balų neturiu, bet galiu pasakyti kad nervai darė savo testo pradžioj kol nesusiėmiau padaliau kelias kvailas klaidas. Skaitymai pasirodė lengvesni nei ruošiausi. O rašyti gavau nelaia fainas užduotis tai jaučiu šitoj vietoj ir suklupau stipriai. Dar dėl šnekėjimo galiu pasakyti kad tema ir klausimai buvo visai nieko bet labai nesuspindėju, vartojau paprastesnius žodžius, porą kartų pastrigau parinkdama žodį, o kiek dar nepastebėta klaidų... žodžiu yra kur tobūlėti toliau
Atsakyti
As gruodi laikiau smile.gif Nelankiau jokiu kursu...
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2013 01 26, 22:21)
As gruodi laikiau smile.gif Nelankiau jokiu kursu...

ir kaip pasiseke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 01 26, 23:40)
ir kaip pasiseke? smile.gif

Visai normaliai, 7.0 gavau:)
Atsakyti