Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

Visada taip atrodo, nenusimink 4u.gif

Pasiruosk rasymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2010 04 12, 14:54)
As laikiau siandien, na ne viska , speakinga tik, rasomoji dalis ketvirtadieni. Isejau dar tokio patenkinta, o dabar kuo toliau tuo atrodo kad blogiau pakalbejau. Greiciau praeitu viskas  unsure.gif

kokia tema kalbejai?
Atsakyti
mhm, pradzioj, pirmoj daly kalbejau apie gyvenimo bute privalumus, apie laikrascius, straipsnius juose, antroj daly turejau aprasyt ypatinga meal'a, trecioj kalbejau ar vaikai turetu mokytis gaminti valgyt, kokie zmoniu maisto apsipirkinejimo iprociai mano salyje, turejau palyginti market ir supermarkets ir t.t. tema nebuvo labai sunki, bet kazkaip pamirsau visa special vocabulary.. nu ziuresiu kas bus veliau. aha, dabar jau reik tik writinga pasikartot, bet siandien jau nieko nesinori daryt, galva plysta;] planuoju ryt pasidaryt dar po viena readingo ir listeningo testa o treciadieni visa pilna, writinga pasinagrinet is visu pusiu, susirasyt linkin words, aptart bent jau zodziu kelias diagramas, essay ir vel padaryt listeningo ir readingo testus;]
Atsakyti
As irgi ketvirtadieni laikau... Daug siaip ruoseisi pries tai?
Mane sazine grauzia, kad per mazai pasiruosimui pastangu idejau, kelis readingus ir listeningus pasidariau, ir tiek.. wink.gif Del writingo pirmos dalies labiausiai bijau, nes tie grafikai ir lenteles man visiskai naujas dalykas, bijau, kad gali nepvykti biggrin.gif
Atsakyti
gal kas nors laike ielts Anglijoje ar kitoje salyje?
Atsakyti
ruosiaus nemazai gana, aha, writingo ir as labai nelaukiu, bet kaip nors ;] reiktu dar eit pasiskaityt, bet jau labai tingiu.. kaip sekes speakingas?
Atsakyti
kaip egzas? biggrin.gif readingas tai man nepatiko...
Atsakyti
ka aprasinejot smile.gif ?
Atsakyti
chart apie transporto priemones nuo 1990 iki 2000.
o essay: zmones sunkiai dirba tik del pinigu ir niekam kitam. to what extend do you agree or disagree.
Atsakyti
as tai susimoviau tokiose apgailetinose vietose listeninge, spellinge zodziu biggrin.gif readingas pirmas ir antras tekstas man lengvi buvo, o trecia buvo vietu kur spejau.. zodziu, biski nusivyliau savim;D ziuresim kaip bus. Seip klausyme tik viena praleidau, bet tokiu klaidu padariau kaip pvz pavarde buvo thorn, parasiau thorm, arba kzkodel sove i galva parasyt ne apartment o apartament doh.gif
Atsakyti
hm... nesudetinga atrodo ... bent jau essay ...
Atsakyti
na, kiek gavos?

As overall 7.
Reading 8
Listening 7,5
Speaking 6
Writing 6
Atsakyti