QUOTE(borooze @ 2009 09 13, 23:15)
manau kad viskas bus gerai... manau antra karta viskas kitaip... kokios uzduotys pasitaike - temos tiksliau ?
na tiesa, antrą kart einant atrodo lengviau, gal nebėr to streso, ir nežinojimo kaip bus toliau, kas per užduotys ir pan. bent jau dėl to jaučiaus geriau.
o užduotys ir bent jau taip atrodė,kad šį kart man lengvesnės. na sąlyginai.
klausimo užd. buvo interviu,kaip pirkti bilietus į teatrą. paskiau iš to plaukė kita užduotis.paskaiu buvo irgi interviu kaip studentai stebėjo šimpanzes, kaip jos reagavo ir t.t.
o paskutinioji,nebepamenu pavadinimo, bet apioe visokias naujoves šiuolaikiniam amžiuj. nu pvz kad prekybcentriuose atsiras vežimėliai, kurie turės kažką įtaisytą, kad iš kart įdėjus prekę,nuskenuos barkodą ir t.t. bet kažkaip buvo suprantama.
skaitymo užduotys buvo tokios kaip čia pasakius..
pirmoji - kaip daromas stiklas. ganėtinai sunkus tekstas,nes žodžiai tiesiog pirmą kartą buvo girdėti.
antrasis apie egiptą ir iškasenas ir pan.'
o trečiasis- sunkiausias, bet bent įdomiausias tekstas - apie sapnus, Froido ir kitų mokslininkų teorijas.
rašymą pradėjau nuo esės, man pasoirodė lengviau.temos tiksliai nebeatkartosiu, bet maždaug taip: dauguma moksleivių,baigę mokyklą nusprendžia pasiimti pertrauką ir pakeliauti arba padirbti. nors ir darbo patirtis svarbi tolesniam tobulėjimui bet ką manote apie tai jūs/ savo nuomonė vienu ar kitų kl. pavyzdžiai iš gyvenimo,jei siejasi su tema.
na tai atrodė,kad galiu rašyti daug,tik neaišku kaip čia man bus su klaidom.\
o grafikai vienas buvo stulpelinis bananų eksportas 1993 ir 2003 metais. trijuose regiuonuose,o kitas grafikas - pyraginis tas, su finansiniais rodikliais ir pan. bet tik vienų metų. tai man biški beryšio taip ten siejos viskas, nes čia du metai, čia vieni, tai ką su kuo lygint nežinau, trūko ir laiko man šitam 5 min. žodžiu šituo nepasižymėsiu...
kalbėjimas buvo lengvas manyčiau,viską lems kiek klaidų padariau. moteris buvo labai faina, jaučiaus gerai.
paklausė vardo, iš kur esu. ką veikiu,dirbu ar mokaus. kai pasakiau kad norėčiau mokintis, klausė kodėl būtent tą, kas įdomu toje srityje ir pan.
paskiau klausė apie tv kiek laiko žiūriu,ką žiūriu, ar tv padeda education.
paskiau davė topiką pakalbėt.
tema:prisimink kokį nors pokalbį, kuris buvo svarbus tavo gyvenime. kas tai per pokalbis, ką kalbėjai, su kuo ir pan.
tai kad per daug nenukryot nuo education temos, tai sukūriau staigiai kažką apie tai,kad kalbėjaus su tėvais ir pan.
paskaiu sekė klausimai bendrai apie comunication. kuo skirias bendravimas tarp vyrų ir moterų, sakykim jei kalba vyras su vyru, moteris su moterim, moksleiviai su mokytojais ir pan.
dar apie global comunication. ir paskutinis kl buvo privalumai ir trūkumai jei būtų viena kalba visame pasaulyje.
na sakyčiau tokios normalios temos
tai va tiek žinių
borooze,ką tu toliau'?