Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(borooze @ 2009 06 27, 18:18)
na nera to blogo kas neiseitu i gera smile.gif pamatysi... laikysiu kumscius!

idomukaip uzsiemusiai sekesi ?  g.gif

trečiadienį važiuoju į univerą pakalbėt,sakė bandysim rast "solution"

aha man ir įdomu kaip jai g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 27, 15:51)
belgijoj žadėjau, ne Lietuvoj.
tai parašiau emailą,kada galėčiau ateit pakalbėt...

mes planuojam su vyru studijuot irgi užsienyje, tai mūsų koledžas priima IELTS 6,5 ARBA pas juos vietinį testą reikia laikyti. Tuo pačiu jie siūlo ir ESL studijas (english second language), tad pirmą kartą neišlaikius, galima pasitobulint ir laikyt iš naujo.. Tik tiek, kad pusmetis arba metai sudega, ypač jei laikaisi paskutinėm dienom.

Todėl mes planuojam išvažiuot šį pavasarį, kad iki rudens (studijų pradžios) galėtumėm pasitobulint ir išlaikyt egzaminą be problemų.

tai gal ir pas tave univere bus panašiai kad turės jie kokį vietinį testuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte 1: 29 birželio 2009 - 13:44
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 06 29, 13:44)
mes planuojam su vyru studijuot irgi užsienyje, tai mūsų koledžas priima IELTS 6,5 ARBA pas juos vietinį testą reikia laikyti. Tuo pačiu jie siūlo ir ESL studijas (english second language), tad pirmą kartą neišlaikius, galima pasitobulint ir laikyt iš naujo.. Tik tiek, kad pusmetis arba metai sudega, ypač jei laikaisi paskutinėm dienom.

Todėl mes planuojam išvažiuot šį pavasarį, kad iki rudens (studijų pradžios) galėtumėm pasitobulint ir išlaikyt egzaminą be problemų.

tai gal ir pas tave univere bus panašiai kad turės jie kokį vietinį testuką smile.gif

man ir tiek pat reikėjo..

na matysim kaip bus,pakalbėsiu trečiadienį,žinosiu kas ir kaip.
man atrodo kad man lieps perlaikyt ir stot vėliau.
Atsakyti
Vau, kiek chia prirasyta!
As dabar ruosiuosi, lankau kursus VLN. Mokykloje bandomaji islaikiau 4. O man reikia 7.5-9. Aisku laiko turiu daug- mano stojimas tik kita pavasari+motyvaciniai pokalbiai. Reikia ruostis tikrai rimtai ne tik egzui, bet ir bendras zinias gerinti.
O siaip testas man neatrodo pasakiskai baisus. Taip, durniausia, kad daug bapkiu reikia moketi..... Bet pagalvokit, kad zmones lietuviu kalba ismoksta, o vastybinis lietuviu tikrai sunkesnis, negu anglu. O dar, man atrodo nelogishka ruostis paciam, nes tikrai labai specifines uzduotis- reikia, kad isaiskintu ir padetu susigaudyt. Bandomaji laikiau po 10 metu nekalbejimo po mokyklos baigimo, o po 2 sav kursu listeningas iki 5.5 pakylo (nors po speakingo baisiausia dalis).
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 06 30, 10:11)
O dar, man atrodo nelogishka ruostis paciam, nes tikrai labai specifines uzduotis- reikia, kad isaiskintu ir padetu susigaudyt.

kodėl nelogiška,yra gi internete begalės pavyzdžių. galbūt tik reiktų pagalbos dėl rašymo,kad kas patikrintų,o daugiau,kad nėra ten ko nesusigaudyt,reik tik mokėt greit glausytis,ir rašyt
Atsakyti
zinoma, kursai duoda daug naudos, bet kursai neimokys nesimokant paciam nauju zodziu, greitumo ir mastymo... taigi galiam ir paciam pukiausiai pasiruost! as irgi 5dieni rasiau rasymo dali tai gavau 5.5 cia kursuoses ... o vkr klausyma ir rasyma darem, siaubas kazkoks - nespejau skaitymo tai namie dabar taik laikui darysiu, nes kitaip naudos ner ...
Atsakyti
As sakau is savo patyrties. Irgi galvojau, kad pati galiu. Aisku naudos nebus, jeigu pats nauju zodiu nestudijuosi, bet kam tada isvis laikyti egza. Man atrodo, kad egzui ruosiasi motyvuoti ir orientuoti zmones. O kursuose, aisku jeigu geras destytojas, ismoko pagrindiniu dalyku uz kuriuos gali pointus pamazint, mums net organizacinius dalyku isaiskino. pvz, kad per speakinga zmogus nevertina jusu, juosta siunciama i Kembridza kartu su answer sheet. Paaskino, kad svarbus yra valiutu zenklai, didziosios raides savo vietoje ir kruva kitu smulkmenu, kurios atrodo nesamonemis, bet gali labai pamazinti bala.
Tuo labiau, kiek turiu draugiu ir klasiokiu baigusiu anglu filologija, destanciu mokykluose- niekas neapsieme ruosti, nes visiskai kita egzo specifika.
As aisku kalbu apie aukstus balus, o ne apie 6-6.5....

Kas kokius vadovelius naudoja? As turiu Cambridge'o vorkabulary for IELTS ir grammar for IELTS.

P.S.: as nereklamuoju jokios kalbu mokylos.
Atsakyti
NE tai viskas tvarkoj,aš nesakau,kad visai nenaudinga, bet ir nesakau, kad ruošiantis pačiai nepasiruoši aukštam balui. žinau kelis žmones, kurie ruošėsi namie, nelankė kursų, ir viena panelė gavo 8.5 kita irgi panašiai, dar vienas 8. nemanau kad yra blogai.priklauso, kiek pastangų įdedi ir kaip supranti viską.
man tiesiog nėra laiko ir galimybių lankyti kursus, tad stengsiuos pati.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Testą laikysiu liepos 23 dieną, Vilniuje. Kažkaip kol neparskaičiau visos šitos temos, net nebuvo labai didelės baimės, galvojau kaip bus taip bus.... biggrin.gif Bet dabar jau pradėjau bijoti unsure.gif Yra tik vienas pliusas, jei nesurinksiu reikiamo balų skaičiaus, bus pakankamai laiko perlaikyti, nes stosiu į universitetą ne šį, o tik sekantį rugsėjį smile.gif
Gal kuri dar iš jūsų turite tų bandomųjų testų, būtų labai šaunu jei galėtumėte atsiųsti drinks_cheers.gif Nes laiko palyginus liko visai mažai-na čia man taip, gal kitiems tos 2 savaitės dar labai daug tongue.gif

Beje mano email bridzit@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien išsiunčiau anketą, jei bus vietų,tai laikysiu vėl rugsėjo 19 d. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bridzitt @ 2009 07 08, 18:06)
Sveiki, jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Testą laikysiu liepos 23 dieną, Vilniuje. Kažkaip kol neparskaičiau visos šitos temos, net nebuvo labai didelės baimės, galvojau kaip bus taip bus.... biggrin.gif  Bet dabar jau pradėjau bijoti unsure.gif Yra tik vienas pliusas, jei nesurinksiu reikiamo balų skaičiaus, bus pakankamai laiko perlaikyti, nes stosiu į universitetą ne šį, o tik sekantį rugsėjį smile.gif
Gal kuri dar iš jūsų turite tų bandomųjų testų, būtų labai šaunu jei galėtumėte atsiųsti drinks_cheers.gif Nes laiko palyginus liko visai mažai-na čia man taip, gal kitiems tos 2 savaitės dar labai daug tongue.gif

Beje mano email bridzit@yahoo.com  4u.gif

o is kokio tu meisto? laikysim drauge smile.gif

QUOTE(grange @ 2009 07 08, 22:29)
aš šiandien išsiunčiau anketą, jei bus vietų,tai laikysiu vėl rugsėjo 19 d.  cool.gif

dabar manau virsysi savo reikiamu balu suma... thumbup.gif pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Klaipėda, bet prieš egzaminą turbūt porą dienų pabūvosiu Vilniuje smile.gif
O tai šaunu, reiks susitikt ir pasidalint baimėm ir įspūdžiais biggrin.gif
Atsakyti