Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(grange @ 2009 06 25, 09:45)
tai kasdien kalbu, bet ne apie recycling, ar mašinas  biggrin.gif  ai nežinau, kaip bus taip bus,bet nuojauta sako,nepradžiugins manęs penktadienis.... schmoll.gif

na blogiausiai perlaikysi, o gal pvz skaityma ir kalbejima gerai ivertino ir overall bus geras ... 4u.gif as jauciu irgi per tas 13 dienu plaukus nusirausiu po biski ... bet jauciu nuo dabar kad kiek reikai nesurinksiu niekaip ...
Papildyta:
QUOTE(eva.forever @ 2009 06 25, 09:01)
Klaipediete seniai Vilniuje smile.gif neapsisprendziu prie kuriu as cia wink.gif

na tai gal ten pasimatysim ... kaip nors atsipazinsim - drasiau bus blush2.gif
Atsakyti
Listening 6
Reading 5.5
Writing 5.5
Speaking 7
Overall Band 6

cry.gif cry.gif cry.gif verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
abydniausia,kai pritrūksta 0.5 balo... jau geriau būčiau gavus 4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 26, 12:29)
abydniausia,kai pritrūksta 0.5 balo... jau geriau būčiau gavus 4 verysad.gif

na net nezinau kaip paguosti, bet 0,5 balo labai nedaug, gal verta perlaikyt ir gausi 6,5 - beje jauciu man tas pats bus ...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 26, 13:00)
na net nezinau kaip paguosti, bet 0,5 balo labai nedaug, gal verta perlaikyt ir gausi 6,5 - beje jauciu man tas pats bus ...

tai jau susitaikiau, yra kaip yra. tik žinau tai,jog šis testas neparodė mano anglų kalbos žinių. temos, kurios mažų mažiausiai naudojamos kasdien, ar srityje,ką norėčiau studijuoti,plius skubėjimas su laiku, nieko gero neduoda...
tai galvoju apie perlaikymą, bet kas yra,kad dabar jau pavėlavau šiam savaitgaliui, o paskiau atostogos ir pradeda jie dirbti rugsėjį, o jau rugs. pradžiai vietos užimtos,artimiausias rugsėjo gale. tai man jau po deadlino registruotis studijuot... žodžiu š..
parašiau laišką į univerą paklaust, gal kartais priimtų be 0.5 biggrin.gif nu o ką skęstantis ir šiaudo griebiasi cool.gif yra kaip yra,gaila eurų išmestų tuščiai,nors ir uždirbsiu bet vistiek... rezultato neatnešė. nu ir aišku mano apsileidimas gal buvo,reikėjo daugiau pasipraktikuot rašyt,nes daugiau tai nežinau ką galėjau praktikuotis...

tikiuos uzsiemusiai pasisekė labiau.

bet dar kas, kaip ir maniau,kad iš kalbėjimo gausiu daugiausiai,nors ir nusigrybavau truputį,bet taip ir gavau. ir visi kiti taip ir turėjo būt,ta prasme kas mažiau ar daugiau
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 26, 14:30)
tai jau susitaikiau, yra kaip yra. tik žinau tai,jog šis testas neparodė mano anglų kalbos žinių. temos, kurios mažų mažiausiai naudojamos kasdien, ar srityje,ką norėčiau studijuoti,plius skubėjimas su laiku, nieko gero neduoda...
tai galvoju apie perlaikymą, bet kas yra,kad dabar jau pavėlavau šiam savaitgaliui, o paskiau atostogos ir pradeda jie dirbti rugsėjį, o jau rugs. pradžiai vietos užimtos,artimiausias rugsėjo gale. tai man jau po deadlino registruotis studijuot... žodžiu š..
parašiau laišką į univerą paklaust, gal kartais priimtų be 0.5  biggrin.gif nu o ką skęstantis ir šiaudo griebiasi  cool.gif yra kaip yra,gaila eurų išmestų tuščiai,nors ir uždirbsiu bet vistiek... rezultato neatnešė. nu ir aišku mano apsileidimas gal buvo,reikėjo daugiau pasipraktikuot rašyt,nes daugiau tai nežinau ką galėjau praktikuotis...

tikiuos uzsiemusiai pasisekė labiau.

bet dar kas, kaip ir maniau,kad iš kalbėjimo gausiu daugiausiai,nors ir nusigrybavau truputį,bet taip ir gavau. ir visi kiti taip ir turėjo būt,ta prasme kas mažiau ar daugiau

o Liepos menesi nera egzamnio? nes siaip paprasti visur mazdaug vienodu laiku buna... tai dar spetum ? 4u.gif O del to akd neparodo tiksliu ziniu, tavo srity - sutinku visom keturiom... kam tau zinot technine astronomu kalba jei tu esi floristikos spece ir pan ... Na bet nenukabink nosies, 6 yra geras ivertinimas, o i univera siulau pasiskambinti! Nes vienas pazystamas graziai tlf pakalbejas buvo priimtas isvis be IELTS testo, nors jo reikalavo ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 26, 23:36)
o Liepos menesi nera egzamnio? nes siaip paprasti visur mazdaug vienodu laiku buna... tai dar spetum ?  4u.gif O del to akd neparodo tiksliu ziniu, tavo srity - sutinku visom keturiom... kam tau zinot technine astronomu kalba jei tu esi floristikos spece ir pan ... Na bet nenukabink nosies, 6 yra geras ivertinimas, o i univera siulau pasiskambinti! Nes vienas pazystamas graziai tlf pakalbejas buvo priimtas isvis be IELTS testo, nors jo reikalavo ...  ax.gif

nea, liepos mėn jie nedirba, artmiausia data būtų buvus 22 rugpjūčio, kas dar būtų tikę man greičiausiai, bet jau nebėr vietų, o paskiau 12 rugsėjo ,tai jau per vėlu nebent bus pakartotinis koks priėmimas. bet vėl,kur garantija,kad aš gausiu 6.5.... gal dar baisesnės temos bus,tai nei tiek negausiu doh.gif
nėra geras 6, nes reikalauja daugiau visur...
parašiau emaila i univera,nes nedirbo penktaidieni,tai tikiuos pirm atrasys. bet sansu tai 2 proc gal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 27, 09:43)
nea, liepos mėn jie nedirba, artmiausia data būtų buvus 22 rugpjūčio, kas dar būtų tikę man greičiausiai, bet jau nebėr vietų, o paskiau 12 rugsėjo ,tai jau per vėlu nebent bus pakartotinis koks priėmimas. bet vėl,kur garantija,kad aš gausiu 6.5.... gal dar baisesnės temos bus,tai nei tiek negausiu  doh.gif
nėra geras 6, nes reikalauja daugiau visur...
parašiau emaila i univera,nes nedirbo penktaidieni,tai tikiuos pirm atrasys. bet sansu tai 2 proc gal  doh.gif

o i kuri univera stoto zadi? dal geriau nueiti akis i aki arba paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 27, 10:55)
o i kuri univera stoto zadi? dal geriau nueiti akis i aki arba paskambinti?

belgijoj žadėjau, ne Lietuvoj.
tai parašiau emailą,kada galėčiau ateit pakalbėt...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 27, 15:51)
belgijoj žadėjau, ne Lietuvoj.
tai parašiau emailą,kada galėčiau ateit pakalbėt...

tai supratau kad ne lietuvoj ... ka studijuot ruosies? informuok ka univere pasake ...?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 27, 15:14)
tai supratau kad ne lietuvoj ... ka studijuot ruosies? informuok ka univere pasake ...?

biznio administravimą su tarpt.managemento sritim.RUOŠIAUS, bet dabar tai juk nebesiruošiu...
parašysiu,kai žinosiu...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 27, 17:58)
biznio administravimą su tarpt.managemento sritim.RUOŠIAUS, bet dabar tai juk nebesiruošiu...
parašysiu,kai žinosiu...

na nera to blogo kas neiseitu i gera smile.gif pamatysi... laikysiu kumscius!

idomukaip uzsiemusiai sekesi ? g.gif
Atsakyti