QUOTE(borooze @ 2009 06 26, 13:00)
na net nezinau kaip paguosti, bet 0,5 balo labai nedaug, gal verta perlaikyt ir gausi 6,5 - beje jauciu man tas pats bus ...
tai jau susitaikiau, yra kaip yra. tik žinau tai,jog šis testas neparodė mano anglų kalbos žinių. temos, kurios mažų mažiausiai naudojamos kasdien, ar srityje,ką norėčiau studijuoti,plius skubėjimas su laiku, nieko gero neduoda...
tai galvoju apie perlaikymą, bet kas yra,kad dabar jau pavėlavau šiam savaitgaliui, o paskiau atostogos ir pradeda jie dirbti rugsėjį, o jau rugs. pradžiai vietos užimtos,artimiausias rugsėjo gale. tai man jau po deadlino registruotis studijuot... žodžiu š..
parašiau laišką į univerą paklaust, gal kartais priimtų be 0.5
nu o ką skęstantis ir šiaudo griebiasi
yra kaip yra,gaila eurų išmestų tuščiai,nors ir uždirbsiu bet vistiek... rezultato neatnešė. nu ir aišku mano apsileidimas gal buvo,reikėjo daugiau pasipraktikuot rašyt,nes daugiau tai nežinau ką galėjau praktikuotis...
tikiuos uzsiemusiai pasisekė labiau.
bet dar kas, kaip ir maniau,kad iš kalbėjimo gausiu daugiausiai,nors ir nusigrybavau truputį,bet taip ir gavau. ir visi kiti taip ir turėjo būt,ta prasme kas mažiau ar daugiau