uzsiemus ir grange - o Jus laiket ta pacia diena egza taip iseina ?
Aciu labhai uz issamu papasakojima - issigandau istiesu... nes dabar kaip kursuose mokomes tai is rasymu gaunu 5.5 5... Nzn kaip pavyks gauti 6 Suniui po uodega pinigai bus isskisti
Bret dar karta aciu
P.S. Kaip supratau cia visos ne LT laike - laikys ... Tik as cia ?
QUOTE(borooze @ 2009 06 16, 10:51)
uzsiemus ir grange - o Jus laiket ta pacia diena egza taip iseina ?
Aciu labhai uz issamu papasakojima - issigandau istiesu... nes dabar kaip kursuose mokomes tai is rasymu gaunu 5.5 5... Nzn kaip pavyks gauti 6 Suniui po uodega pinigai bus isskisti
Bret dar karta aciu
Bret dar karta aciu
jo, man viskas buvo šeštadienį, na ji kalbėjimą išlaikė ketvirtadienį.
nereikia bijoti,jei man buvo taip,gi nereiškia,kad tau taip bus...
man visokios mintys kyla, o gal pavyko, daugiau vėl galvoju,gi tokius briedus prirašiau,iš tų nervų aišku ir klaidų pridariau... tai gausiu 3 ir galėsiu "džiaugtis" žodžiu,sunku ką ir sakyti...
QUOTE(borooze @ 2009 06 16, 10:51)
o kada tau testas?
QUOTE(grange @ 2009 06 16, 13:41)
jo, man viskas buvo šeštadienį, na ji kalbėjimą išlaikė ketvirtadienį.
man visokios mintys kyla, o gal pavyko, daugiau vėl galvoju,gi tokius briedus prirašiau,iš tų nervų aišku ir klaidų pridariau... tai gausiu 3 ir galėsiu "džiaugtis" žodžiu,sunku ką ir sakyti...
na supranti, stersas baime ir visa kita susideda... O as neesu labai stipri anglu kalboje netgi vidutine vertinciau save 5 (Ielts sistemoje) o man reikia gauti 6.5 kad galeciau isvaziuoti... Taigi praktiskai save jau nurasiau
QUOTE(grange @ 2009 06 18, 10:34)
o kada tau testas?
liepos 23 vilniuj,,,
ČIA blogiausia, ką gali padaryt, nenuvertink savęs, gal paklius geros temos,parašysi,pakalbėsi ir bus gerai. Bent jau to linkiu.
QUOTE(grange @ 2009 06 19, 00:13)
ČIA blogiausia, ką gali padaryt, nenuvertink savęs, gal paklius geros temos,parašysi,pakalbėsi ir bus gerai. Bent jau to linkiu.
aciu protas sako viena, sirdis kita ... Labai linkiu ir tau reikiamo score
QUOTE(eva.forever @ 2009 06 22, 14:17)
Sveiki,
As irgi lygiai uz menesio ketinu laikyti IELTS egazmina. Buciau baisiai dekinga, jei atsiustumet testukus ar kitokia medziaga ir man.
evaeva.forever@gmail.com
Dar karta dekinga,
Eva
As irgi lygiai uz menesio ketinu laikyti IELTS egazmina. Buciau baisiai dekinga, jei atsiustumet testukus ar kitokia medziaga ir man.
evaeva.forever@gmail.com
Dar karta dekinga,
Eva
o tai laikysim kartu - is kokio miesto esi?
uzsiemusi, kaip sekas laukti?
man jau stresas.... vieną dieną galvoju nu turėjau gaut tiek kiek reikia,gal būsiu gramtaiškai gerai parašius tai tas pastailynes užskaitys, kitą galvoju,ką čia svaigstu,su kalbėjimu nekas buvo ,rašymu irgi,klausymas galo vėl nėr gausiu kokius 5 ir galėsiu džiūgaut.
nu dar niekada taip nebuvo,kad nežinočiau po egzamino kaip jaučiuos. visad būdavo stipri nuojauta ar praeisiu ar ne,keli kartai, kia nustebino... o dabar...
penktadienį jau manau online bus galima matyt, jei ne,tikiuos pirm jau gausiu laišką. nes šiaip penkt jau 13 dienų po testo,tai kai rašo maile, kad tryliktą dieną jau bus matoma
man jau stresas.... vieną dieną galvoju nu turėjau gaut tiek kiek reikia,gal būsiu gramtaiškai gerai parašius tai tas pastailynes užskaitys, kitą galvoju,ką čia svaigstu,su kalbėjimu nekas buvo ,rašymu irgi,klausymas galo vėl nėr gausiu kokius 5 ir galėsiu džiūgaut.
nu dar niekada taip nebuvo,kad nežinočiau po egzamino kaip jaučiuos. visad būdavo stipri nuojauta ar praeisiu ar ne,keli kartai, kia nustebino... o dabar...
penktadienį jau manau online bus galima matyt, jei ne,tikiuos pirm jau gausiu laišką. nes šiaip penkt jau 13 dienų po testo,tai kai rašo maile, kad tryliktą dieną jau bus matoma
QUOTE(grange @ 2009 06 24, 13:57)
uzsiemusi, kaip sekas laukti?
laikau kumscius, visgi manau viskas bus gerai... Juk moki kalba, kalbi kasdien...ne taip kaip mes cia...
QUOTE(borooze @ 2009 06 23, 01:35)
o tai laikysim kartu - is kokio miesto esi?
Klaipediete seniai Vilniuje neapsisprendziu prie kuriu as cia
QUOTE(borooze @ 2009 06 24, 22:53)
laikau kumscius, visgi manau viskas bus gerai... Juk moki kalba, kalbi kasdien...ne taip kaip mes cia...
tai kasdien kalbu, bet ne apie recycling, ar mašinas ai nežinau, kaip bus taip bus,bet nuojauta sako,nepradžiugins manęs penktadienis....