Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

turiu klausimuka. 4u.gif Planuoju stoti i univiera UK. doh.gif 4u.gif
Jei gyvenu cia, UK, tai nebusiu International student, a ne? Tai gal nereikia man to IELTS? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2009 06 13, 00:44)
turiu klausimuka.  4u.gif Planuoju stoti i univiera UK.  doh.gif  4u.gif
Jei gyvenu cia, UK, tai nebusiu International student, a ne? Tai gal nereikia man to IELTS?  rolleyes.gif

o tavo mokyklos/universiteto diplomas LT ar UK ? Jei LT tada international jei Uk - manau ne ... smile.gif
Atsakyti
reiks kogero laiska rasyti i univiera... Atestatas - lietuviskas. Bet as jau kaip ir vietine cia, uk - dirbu pastovu darba. As nebusiu studente, stojanti ir atvykstanti is kitos salies. biggrin.gif Vat ir susimeciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 11, 10:49)
..O as jau po speakingo parbegau...i visai nebaisu buvo-tik belaukiant labai jaudinausi... blush2.gif ..O siaip tai kaip koks pasikalbejimas,bet tik biski apie ta kvaila topika( filma apibudinti) tai biski subalamutino ,nes ne lietuviskai netureciau ka pasakyti tokia kvaila tuscia tema..O siaip tai klaideliu esu padariusi,nes as visuomet greitu tempu kalbu tai ir papuola apsizioplinti kokia S prie verb-o nepridejus.. blush2.gif  blush2.gif

....Poryt ilgoji dalis.. blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
Ups...mane ka tik bendradarbis nugasdino ,kad rasyme essay tema gali gauti it tokia kaip- apibudinti kaip soliarumo sistem aveikai.. g.gif ..ar kazkas panasaus ir sake ,kad dar ir su piesiniuku buvo...man kazkaip nelogiska,gi tiktais rasymo pirmoje dalyje jie ten grafika arba lentele duoda .. g.gif ...melagis bendradarbis... lotuliukas.gif   g.gif  lotuliukas.gif

Sveikos, išlaikiusios ir besiruošiančios,

Laikiau balandžio 30 ir vis pamiršdavau brūkštelti sužinojus rezultatus. Man reikėjo overall band score 6.0, o gavau tikrai palyginti daug: speaking, listening ir reading dalyse po 7.5, o writing net 8.0 (tai buvo mano viena iš stipriausių vietų, bet tiek vis dėlto nesitikėjau).
Testas man buvo sunkus, bet ko gero dėl to ir pavyko maksimaliai sukoncentruoti dėmesį ir išspausti iš savęs tiek, kiek su tokiom žiniom galima išspausti. Labai patiko speaking, su egzaminuotoja pasikalbėjom labai maloniai ir nejaučiau jokios įtampos. Norėčiau apskritai šitą testą pakartoti, jei pinigų nekainuotų. Manau, jis labai adekvatus turimoms žinioms.
Užsiėmusi, tavo bendradarbis tikrai nemelavo. Rašymo užduotys yra dvi: description (kur tau reikia apibūdinti lenteles, diagramas, arba žemėlapius ir procesus, pavyzdžiui, kokio įrenginio veikimo schemą), antroji yra essay ir, žinoma, ten tikrai nieko apibūdint nereikia. Aš rašiau nemažai bandomųjų, tai teko aprašinėt schema, kaip druskos ir nešvarumai pašalinami iš vandens, kad vanduo taptų tinkamas gerti. Nieko ten labai sudėtingo nėra, juk viskas papaišyta eilės tvarka, tai žiūri į schemą ir... rašai mirksiukas.gif Dar teko aprašinėt žemėlapį, palyginti tris skirtingus dviračius ir fotoaparatus. Čia buvo truputėlį sunkiau, nes reikia platesnio žodyno ax.gif

Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2009 06 13, 03:23)
reiks kogero laiska rasyti i univiera... Atestatas - lietuviskas. Bet as jau kaip ir vietine cia, uk - dirbu pastovu darba. As nebusiu studente, stojanti ir atvykstanti is kitos salies.  biggrin.gif  Vat ir susimeciau...  lotuliukas.gif

Rašyk į universitetą. Statusas "international student", man rodos, suteikiamas ne pagal tai, kiek tu laiko gyveni UK ar kokioj kitoj šaly, o koks yra tavo brandos atestatas (jei undergraduate studijos) arba universiteto bakalauro diplomas (jei postgraduate)
Aš stojau į Olandiją ir į labai gerą universitetą, tai nors ir magistrantūra, bet teko išversti ir su notaro patvirtinimu siųsti brandos atestatą taip pat. O
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2009 06 12, 08:20)
Ar lietuvisko univiero duomenys ,,isversti i Britiskus atitikmenis" duotu kokio pliusa stojant?  bigsmile.gif
Kazkaip vis dar nerandu info apie tai.  g.gif

Jei į bakalaurą stojama ir keičiama studijų kryptis, vis tiek duotų. Nes balai (jei geri) atskleidžia tavo motyvaciją, tam tikras asmenines savybes galbūt ir tolimesnes perspektyvas. Tai nebūtina, bet esant geriems įvertinimams jau turint vieną bakalaurą, bus žymiai lengviau įstoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 13 birželio 2009 - 12:38
Uzsiemusi, kaip tau sekės šeštadienį?

Aš tuoj prisėsiu parašyti apie savo egzaminą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 15, 10:17)
Uzsiemusi, kaip tau sekės šeštadienį?

Aš tuoj prisėsiu parašyti apie savo egzaminą  doh.gif

..GERiau jau neklausk....KOSMARAs....as tikrai nesitikejau ,kad turint tas tris valandas taip man viskam truks laiko,ypac kuomet pavyzdziui mano skaitymo tempas tikrai ne letas..Tikiuosi ,kad tau geraiu pasiseke nei man...Klausymo paskutine dalis apie indzinerija ir kazkoki laiva man isvis turbut nubrauks...niou zodziu po egzo jau tokia nusivylusi buvau ,kad sakes..puse klausymu teko spelioti del laiko trukumo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kaip tau sekesi?
Idomu ar tos pacios temos kaip ir man buvo..

Skaitymas: 1)Veidu atpazinimo problemos, budai ir kt. su sia susije dalykai.
2) Kosmosas: Saturnas, Zeme ir Jupiteris-su moksliniu tyrimu aprsymais kiekvienoje pastraipoje.
3) Environment friendly cars and other inventions

Rasymas:
1) pie charts: products waste in UK, Sweden and Korea
2) Essay: Auto avarijos ,bausmes ir kaip galima butu tai kontroliuoti.

Klausymas: Kaip jau sakiau durnoji dalis buvo apie ta laivu inzinerija ir vieno laivo "paleidima"...Turbut del to ,kad skaiciau ta peteikta teksta vietoj to ,akd susikoncentruociau i klausyma taip niek ir neissiaiskinau...

...Laukiu blogiausiu rezultatu..Nors jei reiks perlaikyti tai jau bent zinosiu realia situacija testo metu.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Papildyta:
..Zodziu po testo man tikraja ta zodzio prasme zlliumdti norejosi.....

..Niekaip nesuprantu kaip galima nustatyti asmens kalbos lygi ,jei atlikti uzduotis tiosiog ner duota pakankamai laiko...
Atsakyti
Taigi va, mano švieži įspūdžiai.

Galiu iš anksto pasakyti,kad manau jog 13 diena man sėkmės neatnešė. Buvo švelniai tariant pravalas, ir ne man palankus egzaminas.BET viskas nuo pradžių.

8.30 lūkuriuoju prie Britų konsulo, ateina maloni moteriškė, įleidžia visus vidun, suregistruoja, daaaug jaunimo, pilnas kambarys. paima telefonus, nežinau kodėl negalima palikti tašėse jei ir jas paliksime užrakintas, na nesvarbu. pasako, kad nieko savo negalima turėti,visos rašymo priemonės bus ten. na ką... gaila, bet.
Leidžia pasiimti savo vandenį (arba stiklinaitę iš jų), mergina viena turėjo apelsinų sultis, neleido, nes buteliukas nepersimatomas, nesuprantu,ką galima įsikišt į ten?.!

Sueinam į klases, persikrstė po dvi klases, buvo apie 60 žmonių.
Prasideda instrukcijos....

Pirma dalis- klausymas.
Paleido pavyzdį,kad visi girdėtume, gerai, tai ir prasideda. Pirma dalis išties lengva, leidžia susipažinti su klausimais minutę,paskiau paleidžia CD. SKambutis į agentūrą, vyras nori rezervuoti butą (lyg ir ,blyn nepamenu ) na ir dialogo forma vyksta klausimai.bet šneka lėtai ir aiškiai, tad negirdėt ko nors nežinau ar įmanoma... reikėjo parašyt pašto kodą, paskiau info apie butą, įrašyt tokius žodžius kaip garažas, kavinė, indaplovė, šaldiklis, kur rado info, kokiam laikraščio pavadinime, elektroninį adresą ir pan.žodžiai, kuriuos galima padaryti klaidų, kaip aš pvz padariau žodyje kavinė...kvaila, bet ką darysi. pirma dalis baigės, tada antra,jau šiek tiek sunkesnė, irgi dialogas, su viena muzikos mokykla (pirmas dalykas, kas man visiškaqi ne į temą. ir žodžių tokia tema nenaudoju), tai visa laimė, kad nebuvo labai sunkus dar,bet buvo keli pavadinimai muzikos instrumentų,kur dvejojau kaip rašyt, bet atrodo parašiau gerai. trečia dalis pokalbis tarp studento ir korepetitorės, kalba apie savo baigiamąjį darbą, managemento tema... šiek tiek artimesnė man tema, geriau suprantami žodžiai... pradžia buvo lengva, o daugiau.... kaip čia pasakius, klausimai sukti.
ir ketvirtoji dalis pati sunkiausia, ilgiausia ir neįdomiausia. tema visiškai nesuprantama man, apie laivus, kaip jie daromi,kuom dengiami,apie greitį ir dar velniai žino ką,ko nesupratau, tiesiog žodžiai man nežinomi, retai naudojami ar iš vis ne, ir viskas. ir šnekėjo laaabai greitai šlykščiu akcentu vyras. o klausimų daug, įrašyt žodžius, pasirinkimas ir dar keli variantai.man sloga pamaišė viską, labai pradėjau kosyti , ir kuo labiau stengiuos nurimti, aišku neišeina, galo negirdėjau nei ką sakė, nei ką rašyt, buvau labai persiutus, bet ką padarysi...žodžiu su šituo buvo ne kas, spėjau ir tiek. na bet...

toliau be jokios pertraukos skaitymas.

pirmas tekstas lengvas toks sakyčiau, apie veidus,ir žmones,kaip įsimenam,kokias detales,kaip buvo atliktas tyrimas ir pan. na ir klausimai. tai manau tą padariau gerai, o kiti du tekstai tąi ką aš žinau doh.gif visų pirma, žiauriai trūko laiko... antras tektas apie Galilėjų ir planetas, ir kitus mokslininkus,kaip jie stebi ir t.t. ir vėl,žodžiai, kurių aš nenaudoju kasdieninėje kalboje ,nesidomiu planetom ir viskas kas su jom, tai gal kam ir buvo lengvas tekstas,man ganėtinai sunkokas. na bet suprast aišku įmanoma. bet klausimai sukti, labai panašūs variantai ,tad reikia labai gerai įsiskaityt kurios ten planetos kokie žiedai,kokio karščio ir t.t.t
o trečias tekstas galutinai išmušo iš vėžių.laikas senka, o tesktai ilgi, per du lapus doh.gif ir apie Toyota kompaniją ir automobilį nekenkiantį aplinkai ir kitus auto. vėlgi, ne mano sritis,nevairuoju, nemėgstu mašinų ir nesidomiu niekuom.... doh.gif tekstas tikrai sunkus,sunkūs žodžiai. nespėjau net perskaityt visko gerai,nekalbu apie ats. tad trečia dalis buvo grynai spėjimas du ar tris klausimus kuriuos žinojau iš to ką skaičiau.
baigė.s... sutrikus buvau tikrai, pavargus, be jokios pertraukos, nežinau kodėl jie neleidžia atsikvėpt bent penkias minutes...

toliau rašymas.
su didele viltim atsiverčiu lapą, ir tikiuos pamatyti trendus ar bent jau stulpelinę dieagramą, nes bent žinau kaip lyginti,kaip rašyti (mano bakalauras buvo remtas vien tuom,ekonomiką baigiau,tai grafikai man lengva, bet nekenčiau pie charts...) spėkit ką gavau... trys "pyragai" tema šlykšti.... Korėja ,Švedija ir Anglija kaip naikina dangerous waste products. tuose pyraguose procentais, kas perdirbama, sudeginama, kasama po žeme, į jūrą ir dar vienas variantas, nepamenu kas ten buvo,kažkas sprogdinama ar pan.
KAIP rašyt struktūrą, tai aš žinau, bet tokia tema vėl žodžių man trūksta. na kažką aprašiau... pilsčiau iš kiauro į tuščią,kad bent žodžių būtų kiek reikia... laiko galima sakyti beveik užteko, galėjo dar tam 5 min būti daugiau,na bet sakykim gerai.
einu prie antros dalies... cool.gif tikiuos bent jau įdomios temos, kuria galėčiau rašyti, ir ką,amno didžiam nusivylimui gaunu temą apie mašinas doh.gif tiksliau,rašysiu lietuviškai,nepamenu kaip ten tiksliai buvo angliškai..
Kad kai kurie žmonės mano,kad sumažinti kamščius ir nelamingus atsitikimus keliuose reikia rimtesnių baidumo priemonių,kiti mano,kad yra kitokių būdų nelamingiems atsitikimams mažinti.
Padiskutuokite,ir išreiškite savo nuomonę abiem aspektais, galima duoti pvz iš savo patirties ir pan...
na ką...
kelias min pagalvojau ką čia prikūrus, nes vėlgi,kai pati tame nesu,nevairuoju,kamščiuose nesėdžiu,sunkiau kažkaip kažką rašyt iš savo patirties. pradėjau kurti... nežinau,tas kas skaitys, man bus gėda, bet ai dzin... negalėjau rasti kokių mandresnių žodžių,tai rašiau jau kaip mokėjau. na bet buvo introduction, ir body,ir conclusion. ir žodžių prirašiau daugiau nei reikia, bent dėl to balų nenumuš,o daugiau jau kaip Dievas duos...
Kai kas sakė, kad svarbu rašyti ar kalbėti, nesvarbu sąmonė ar ne, svarbu gramatiškai teisingai,. tai ,kaip sakoma, viltis durnių motina... GAL unsure.gif
na ir va, beveik trys valandos baigės...
rašiau su pieštuku,nes galėjau trinti,bet pieštukai ir trintukai buvo prasti,gerai nesitrynė,tai nežinau... ir tam atsakymų lape reikėjo ištrint,tikiuos kompiuteris nuskaitys, durnai šiaip, žmonės turėtų tikrinti ten,o kas jei nenuskaito, o ats geras, žinok čia...

mano kalbėjimas buvo 14.40. sakė ateiti 14.20 tai turėjau pora val laiko, pavaikščiojau, pravėdinau smegenis.... atėjau 14.10 nuėjau į wc, ateinu,sako kaip ir nieko nėra jau,baigė anksčiau,tai jau gali ruoštis.. OMG ohmy.gif nu gerai,anksčiau pradėsiu,anksčiau baigsiu..

Laukiu ant kėdės, pasikviečia tokia maloni (indė greičiausiai, o gal pakistanietė doh.gif nebeatskyriau...) kaip skaičiau IELTS kažkuriam websaite,kad duos užpildyt tam tikrą cv formą, kad iš jos galėtų remiantis klausinėti. nedavė nieko.
Pasakė, kad ant stalo yra mikrofonas, prisistatė,paskaitė mano vardą pavardę, liepė man prisistatyti,na ir pradėkim. Atsikvėpiau, nes galvoju čia bus man lengviausia dalis, nes kalbėt laisvai galiu,kažkaip mažiausiai bijojau ir pergyvenau...
Pirmas klausimas, dirbi ar mokais. Atsakiau, kad dirbu, paminėjau,kad su vaikais.
toliau klausia, ar darbas sunkus, kodėl. atsakau... paklausia, ar galvoju vėliau ką nors keisti, atsakau. Kažkaip nurimstu, pradžia gera, pusė darbo........... Aha, YOU WISH unsure.gif
nežinau eiliškumo jau ką po ko klausė, bet paminėsiu bendrai.
Buvo klausimas apie žinias, kaip svarbu man sekti žinias, kokiu pagrindu gaunu jas (na tv, internetas, radija) kodėl ką mėgstu labiausiai. pasakiau,kad seku Lietuvos žinias ir pan. tai tada buvo kl. ar tau svarbu žinot kas vyksta tavo šaly ir pan.
paskiau buvo klausimas, kuris mane pradžiugino,nes tai mano sritis. Paklausė, ar mėgstu rašyti laiškus wub.gif va čia man burna atsirišo biggrin.gif deja, neilgam, nes mato,kad daug galiu kalbėt, sako ačiū,pakalbėkim apie ką nors kitą biggrin.gif nu jo.. kas įdomu ir lengva tai ne...
sako dabar duosiu tau temą, galėsi kelias min pagalvot apie ką kalbėt ,ir tada 1-2 min pakalbėt... na fingers crossed kad būtų gera tema...
Prisimink kokį nors sporto įvykį, kurį matei ar dalyvavai, ir papasakok apie tai doh.gif SHitttttttttttt cool.gif aš ir sportas, nea.... nors ir sportininkų šeimoj užaugau, ir pait krepšinį žaidžiau... keliolika sekundžių negalėjau apie nieką galvot,ką pasakot, paskiau galvoju,gi durna,reikėjo kurti daugiau ir tiek.na bet aišku,pasakojau apie krepšinį... prikūriau, kaip žiūrėjau žaidimą, užstrigo kaip pasakyt Olimpinės žaidynės blyn doh.gif žodžiu,pripasakojau kažko, paskiau baigiau jau,bet aišku nebuvo 2 min nes nenutraukė. na bet tikiuos minutę iškalbėjau,nes praktiškai ką daug apie tai galiu pasakyt, ką žiūrėjau,kur žiūrėjau, kas žaidė, ką laimėjo, ką dar? !
na o toliau sujungė sportą su vaikais ir pradėjo klausinėt tokių nesąmoningų klausimų, ar bent jau man tada jie nepaitko! apie varžybas mokyklose, ir kitus sportinius renginius, ar reikia vaikus skatinti, kodėl reikia, kodėl ne, ar gerai ar ne, atrodo jau pasakiau viską, kad reikia skatinti ,kad stengtųsi ir pan. apsisukus ji vėl klausia, iš kitos pusės, tai ką man sakyt, sakau ,kaip ir minėjau, kad reikia bla bla bla, žodžiu kartojaus, nes klausia tai to paties doh.gif toliau, kodėl nereiktų skatint, ką dar reiktų daryt.. tada apie rungtyniavimą, gerai ar ne, ir pan. tada sako, sugalvok sritį, kurioje competition is disadvantige doh.gif uijjj ką čia pasakyt, kad būtų privalumas, tai dar lengviau, o dabar kur ne..prisiminus kažkada skaitytą straipsnį apie gydytojus, kad jie rungtyniauja tarpusavyje dėl reitingų,kad būtų sąrašo viršuje nepaisant humaniškumo ir atsidavimo pacientams, tai pasakiau medicina. o ji, oh yea, why? doh.gif nu tada tą ir bandžiau suregzt.. ji tik linksėjo aha,I see, ok..... aišku ką ji sakys, turi pritart laugh.gif dar paklausė kažką, nepamenu jau, jokio klausimo apie ateitį, kaip buvo minėta kas bus, neiko... na ir viskas, egzaminas baigtas. užtrukau apie 12-13 min. ir good bye...

buvau nepatenkinta savo kalba, nes tas sportas ir kai kurie klausimai išmušė iš vėžių. Kad blogai pasakiau,nereiškias, kad kalbėt nemoku,tiesiog man tos temos nepriimtinos. pvz apie politiką nepakalbėčiau nieko,nes tiesiog tuo nesidomiu ,nu bet jo.. yra kaip yra, gavau ką gavau.
ir kaip ir viskas, egzaminas baigės. Dabar reikia laukt 13 dienų... kada sužinosim rezultatus. Reikia man 6.5 overall. Kai parėjau namo,buvau pikta, nusipirkau sangrijos ir išgėriau dvi stiklines maniškis juokės, sako nežinai dar nieko, ko nervuojies... bet žinau,kad klausymas buvo ne kaip gale, skaitymas irgi, rašymas... dar tikėjaus iš kalbėjimo, bet netikiu,kad gausiu daug.Nereikia daugiau nei 6.5 bet labai abejoju ar tiek gausiu, nebent įvyks stebuklas ir užskaitys tas sapaliones kaip gerai, jei aišku gramatiškai buvo gerai.

Nežinau ką daryčiau kitaip, ruošdamąsi kitam egzaminui jei reiktų.
Čia kažko daug neprisiruoši.
Aišku,reiktų pasižiūrėt kaip yra rašoma rašymo dalis, kad būtų įžanga, tekstas, ir pabaiga susieta. Žinoti bent kelis jungiamuosius žodžius. kaip aprašomi grafikai irgi.
kas liečia klausymo dalį, tai čia nepasiruoši nieko,tiesiog kiek įmanoma daugiau klausytis angliškai rimtų tekstų,laidų, žiūrėti CNN ir pan.
Skaitymo daliai irgi, na skaityt tekstus, greitai ir bandyt atsirinkt pagrindines mintis, žodžius, kurie atrodo sunkūs, ieškot kaip pakeist paprastais.
Kažkaip daug neprisiruoši manau, kad ir tie bandymai prieš.. na aišku,jie padeda, bet man tai davė daugiau streso, nes bandymuose buvo visai nesunku atrodo, o per egzaminą buvo trys skirtingi tekstai tai kažkaip nelabai patiko.
o kas dėl kalbėjimo... nemanau, kad pasiruoši ką nors. Belieka nesinervuoti,atsipalaiduoti, pagalvoti,ką sakysi jei paklaus, mokais ar dirbi, nes iš to,gali sekti sekantys klausimai. jei pasakysi kur dirbi, kad žinotum žodžių,apibūdinti ta tema ir pan. aš angliškai šneku kasdien tai atrodo jau ta paprasta kalba moku ,tik va jei reikia mandresnių žodžių,galbūt juos reiktų kažkaip įsmint.
Tiesiog bendros žinios.

Tai tiek iš mano patirties.
Linkiu didelės sėkmės kas laikys artimiausiu metu. Į temą užsuksiu būtinai paskaitinėt. jei kas turit kl. klauskit, atsakysiu ką žinosiu.

ir birželio gale pasirodysiu arba labai linksma arba nea.........

p.s. turėjau ištrint visas šypsenėles beveik,neleido atsakyt.. mmmm

Papildyta:
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 15, 10:00)

Idomu ar tos pacios temos kaip ir man buvo..

Skaitymas: 1)Veidu atpazinimo problemos, budai ir kt. su sia susije dalykai.
                  2) Kosmosas: Saturnas, Zeme ir Jupiteris-su moksliniu tyrimu aprsymais kiekvienoje pastraipoje.     
                  3) Environment friendly cars and other inventions

..Zodziu po testo man tikraja ta zodzio prasme zlliumdti norejosi.....

..Niekaip nesuprantu kaip galima nustatyti asmens kalbos lygi ,jei atlikti uzduotis tiosiog ner duota pakankamai laiko...

geras blink.gif tai temos tos pačios, kol rašiau savo žinutę, tu atsakei, negalvojau,kad gali būt tos pačios temos blink.gif

va va apie tą laivą prakeiktą man ir nepatiko...
ir dėl laiko pilnai suitnku, stresuoji, kad neužtenka, ir nieko gero neisigauna..

primink, kiek tau reikia?
Papildyta:
ten kur rašiau pas save rimtesnių baudos priemonių turi būt...

nenoriu spaust redaguot,nes vėl sakys, kad šypsenų per daug doh.gif
Atsakyti
..Niu matai zodziu mums abiem testas paliko tokius patcius ispudzius.. verysad.gif
...Man reikia kazkaip 6.0 surinkti..nors savo anglu kalba vertinau tikrai geriau nei toks balas..bet tas liako trkumas neleido normaliai tekstu paanalzuoti,nes klausimai tai tikrai " gudrus" buvo...
...As tai siu siaubu laukiu savo rezultatu........net noras tsudijuoti atsoko...MB tik mane vis dar bando guosti.. blush2.gif ...

............Kur tu stoti zadi?

As pasirinkau nuotolines studijas ,bet dabar jau bijau ne tik del to IELTS rezultatu ,bet ir del savo sugebejimo gryzti prie studiju ir dar ne sava kalba.. unsure.gif unsure.gif ..Man tas testas tikrai pasitikejima savimi numuse kone iki didelio 0....
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 15, 11:44)
..Niu matai zodziu mums abiem testas paliko tokius patcius ispudzius.. verysad.gif
...Man reikia kazkaip 6.0 surinkti..nors savo anglu kalba vertinau tikrai geriau nei toks balas..bet tas liako trkumas neleido normaliai tekstu paanalzuoti,nes klausimai tai tikrai " gudrus" buvo...
...As tai siu siaubu laukiu savo rezultatu........net noras tsudijuoti atsoko...MB tik mane vis dar bando guosti.. blush2.gif ...

............Kur tu stoti zadi?

As pasirinkau nuotolines studijas ,bet dabar jau bijau ne tik del to IELTS rezultatu ,bet ir del savo sugebejimo gryzti prie studiju ir dar ne sava kalba.. unsure.gif  unsure.gif ..Man tas testas tikrai pasitikejima savimi numuse kone iki didelio 0....

aha, būtų daugiau laiko,manau būtų geriau,nereiktų skubėt,nervuotis, o skubant daryti klaidas.bet yra kaip yra.

Kol kas nieko nenoriu šnekėt, kam man reikėjo, yra kas skaito,kam nereik... parašysiu,kai jau žinosiu rezultatus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o dabar galvoju rezultatas tik per 0.5 būna, nebūna kad būtų 5.2 pvz ane?
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2008 06 24, 00:21)
blush2.gif galetum ir man atsiusti? is anksto aciu
k_kerdok@yahoo.com    4u.gif

galima ir man?
(blush)
egzotic_wild_girl@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 15, 17:03)
o dabar galvoju rezultatas tik per 0.5 būna, nebūna kad būtų 5.2 pvz ane?

..na ir a staip pat esu is visko supratusi... blush2.gif ...balas "juda" tik per 0.5......

..............laukiam rezultatu...ir limkim sekmes visiems besiruosantiems... 4u.gif
Atsakyti