QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 11, 10:49)
..O as jau po speakingo parbegau...i visai nebaisu buvo-tik belaukiant labai jaudinausi... :geda2: ..O siaip tai kaip koks pasikalbejimas,bet tik biski apie ta kvaila topika( filma apibudinti) tai biski subalamutino ,nes ne lietuviskai netureciau ka pasakyti tokia kvaila tuscia tema..O siaip tai klaideliu esu padariusi,nes as visuomet greitu tempu kalbu tai ir papuola apsizioplinti kokia S prie verb-o nepridejus.. :geda2: :geda2:
....Poryt ilgoji dalis.. :blink: :blink: :blink:
Papildyta:
Ups...mane ka tik bendradarbis nugasdino ,kad rasyme essay tema gali gauti it tokia kaip- apibudinti kaip soliarumo sistem aveikai.. :hm ..ar kazkas panasaus ir sake ,kad dar ir su piesiniuku buvo...man kazkaip nelogiska,gi tiktais rasymo pirmoje dalyje jie ten grafika arba lentele duoda .. :hm ...melagis bendradarbis... :lotuliukas: :hm :lotuliukas:
tai gal rasyme pirmoj dalyje gali buti soliariumo struktura aprasyti, nes nebutinai bus grafikas, gali buti kokio nors daikto raida pvz. fotoaparato ar masinos... o essay tikrai neali buti daikto apibudinimas, zinai, gali buti zala/nauda soliariumu ... :)
Saunuole kad pirma dali iveikiai :4u:
Mum blogiau kad viskas is karto... beje kiek truko kalbejimas?
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 11, 15:20)
Klause, apie matyta ir isiminusi filma..kas paskatino mane ji ziureti,beroda apie ka jis buvo ir dar kazkas...zodziu kvaili klausimeliai susilauke kvailo atsako, tai britas ,toks fainas issisiepes, pamates ,kad as neturiu ka ta tema per daug pasakoti,klausinejo mane papildomu : koks megstamas aktoriu, kokius filmus ziurejau kai vaikas buvau, kuo jie skiriais nuo tu ka vaiaki dabar ziuri, kokia itaka filmai arba filmukai vaikams turi...niu zodziu labai idomu kaip jis man eivertino..Bet idomu dar labiau ar balas uz speakinga bus is asmens kuris su manimi kalbejosi ar is ko kito,nes viskas buvo irasinejama... :D
...Del to soliarumo tai netikiu, nes essay yra nuomones issakymas ir jos paremimas pavyzdziais o ne aprasymas pavaizduotos reakcijos arba kokio veiksmo..ai cia tas bendradarbis kazka suvele,net nelogiska... :lotuliukas:
Papildyta:
tikiuosi ,kad mano akcentas ir kalbejimo stilius nusvers tas mazas klaideles... :lotuliukas: :lotuliukas: ..svajoklio drambliones... :lotuliukas: :lotuliukas:
Sake pazymi raso 2 zmones - egzaminuotojas ir kazkas kas klausesi iraso ...
QUOTE(p Raganyte @ 2009 06 11, 17:52)
labukas visoms, kurios drebina kinkas ir planuoja/ruosiasi laikyti si egza.
Ar priimsit i kompanija? :4u:
tiesa, o kokio testo reikia, norint stoti i univiera? General ar academic? Cia apie Ielts.
:geda2:
Univerui tik Academic,,,
QUOTE(p Raganyte @ 2009 06 12, 08:20)
Kiek supratau, stojimo sistema i univierus:
issilaikai IELTS (geriau academic lygi), uzpildai anketa UCAS, ir lauki.
O jei, pavyzdziui, stojantysis baige 12 klasiu ir dar univiera Lietuvoj (bakalaura)? Planuojama stoti i
undergraduate Anglijoje. Kaip su sitais lietuviskais ivertinimais - ka daryti: siusti kurnors kad ,,isverstu i Britiskus atitikmenis", ar ka daryti? :geda2:
Ar lietuvisko univiero duomenys ,,isversti i Britiskus atitikmenis" duotu kokio pliusa stojant? :bigsmile:
Kazkaip vis dar nerandu info apie tai. :hm
Manau reikia kontaktuotis su tuo universitetu kur stot ketini - ten suteiks visa info. Bakalauro diplome kreditai ir visa info surasyta dviem kalbom. (lietuviu anglu) valandu skaicius kreditais ir ECTC ar kaip jis ten vadinasi ... bent jau pas mus - bet maciau VU irgi tas pats ...