Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(grange @ 2009 06 06, 17:14)
aš laikysiu kitą šeštadienį, 13 d.  unsure.gif  labiausiai bijau klausymo ir rašymo,manau kalbėjimas bus lengviausiai..

prasau parasykit kaip sekesi ... kokio balo tikites?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 06, 19:40)
prasau parasykit kaip sekesi ... kokio balo tikites?

man galima tu mirksiukas.gif

papasakosiu būtinai, na aš laikau ne lietuvoj, bet vistiek..
gaila, kad nelabai turėsiu laiko ateinančią sav. pasiruošt, tai nežinau kaip bus doh.gif reikia min 6.5 overall unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 06, 23:20)
man galima tu  mirksiukas.gif

papasakosiu būtinai, na aš laikau ne lietuvoj, bet vistiek..
gaila, kad nelabai turėsiu laiko ateinančią sav. pasiruošt, tai nežinau kaip bus  doh.gif  reikia min 6.5 overall  unsure.gif

smile.gif man irgi reikia 6.5 overall and not then 6 point from every part sad.gif
As kursus dabar lankau, bet man dar univere mokslai...labai bijau sad.gif

O Tau sekmes smile.gif idomu ar skirsis IELTS laikymas LT ir BE ... ax.gif
Atsakyti
..Sveikos mergyyno...ir as su jumis..

.....Mano speaking part bus si ketvirtadieni...O visos likusios dalys sestadieni..ai jau gal nesminesiu ,kad tas siurpinantis sestadienisbus 13...tikiuosi ,kad laimingas... blink.gif blink.gif
..Gal ka sturi kokiu patarimu paskutiniom minutem, ka man daryti jei as turiu problemu rasyme su tuo nelemtu dvigubu priebalsiu rasymu..zinau,kad reiktu tiesiog bandyti tuos zodzius pakeisti kitais..bet tokiu atveju essay atrodys biski skurdziau... g.gif g.gif

...Man atrodo ,kad geriausiai man turetu sektusi skaityme ir klausyme..esu kone tikra ,kad zemiausi abala gausiu uz savo rasliava...
..Ai kaip bus taip bus..Manau ,kad reikalinga 6.5 tureciau surinkti..bet aisku noretusi tureti kuom pasipaivyti pries kitus surinkus gera band score...

.......Kvailiausias reikalas ,tas testo laikymo laikas..Niu kokie "profesoriai" pasiule toki svarbu testa laikyti 9 val ryte..As tokiu metu miegu atmerktom akim , kad ir bevaiksciodama..man tai tikrai tik pakenks ...O gal kam is jusu visai priimtinas toks metas.. g.gif g.gif ..Tikiuosi,kad jaudulys mane biski prablaskys ir mano samone bus gerai atsibudus.. blink.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 08, 18:49)

.....Mano speaking part bus si ketvirtadieni...O visos likusios dalys sestadieni..ai jau gal nesminesiu ,kad tas siurpinantis sestadienisbus 13...tikiuosi ,kad laimingas... blink.gif  blink.gif
..Gal ka sturi kokiu patarimu paskutiniom minutem, ka man daryti jei as turiu problemu rasyme su tuo nelemtu dvigubu priebalsiu rasymu..zinau,kad reiktu tiesiog bandyti tuos zodzius pakeisti kitais..bet tokiu atveju essay atrodys biski skurdziau... g.gif  g.gif

...Man atrodo ,kad geriausiai man turetu sektusi skaityme ir klausyme..esu kone tikra ,kad zemiausi abala gausiu uz savo rasliava...
..Ai kaip bus taip bus..Manau ,kad reikalinga 6.5 tureciau surinkti..bet aisku noretusi tureti kuom pasipaivyti pries kitus surinkus gera band score...

.......Kvailiausias reikalas ,tas testo laikymo laikas..Niu kokie "profesoriai" pasiule toki svarbu testa laikyti 9 val ryte..As tokiu metu miegu atmerktom akim , kad ir bevaiksciodama..man tai tikrai tik pakenks ...O gal kam is jusu visai priimtinas toks metas.. g.gif  g.gif ..Tikiuosi,kad jaudulys mane biski prablaskys ir mano samone bus gerai atsibudus.. blink.gif  biggrin.gif  blink.gif

pradziai tai linkiu tau dideles sekmes... 13 diena net neabejoju bus laiminga ir pasieksi to ko reikia...

dabar klausimai - kaip jau supratau laikysi ne LT testa smile.gif Idomu kad speaking ir writing bus skirtingomis dienomis... cia lT viena diena...

ka turi omenyje dvigubos priebalses?
Atsakyti
Sveikutės.
Gal galit apšviest visiškai nieko nežinančią apie šį testą. Kur reikia gauti info apie jį, gal jie turi kokį www. kur galėčiau prisiregistruoti? Ir ar testai laikomi tik Vilniuje, ar jie turi savo atstovybę ir Klaipėdoje? Būčiau labai dėkinga už atsakymus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 06 09, 09:44)
Sveikutės.
Gal galit apšviest visiškai nieko nežinančią apie šį testą. Kur reikia gauti info apie jį, gal jie turi kokį www. kur galėčiau prisiregistruoti? Ir ar testai laikomi tik Vilniuje, ar jie turi savo atstovybę ir Klaipėdoje? Būčiau labai dėkinga už atsakymus.  blush2.gif

testas laikomas tik Vilniuje (kalbant apie Lietuva). visa info gali rasti www.ielts.org - pasirink sali - tada miesta - tada duos adresus ir more info english council.
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 08, 22:42)
pradziai tai linkiu tau dideles sekmes... 13 diena net neabejoju bus laiminga ir pasieksi to ko reikia...

dabar  klausimai - kaip jau supratau laikysi ne LT testa smile.gif Idomu kad speaking ir writing bus skirtingomis dienomis... cia lT viena diena...

ka turi omenyje dvigubos priebalses?

..Dekui uz palinkejimus...

Niu matai toj anglu kalboj tokia begale zodziu kuriu saknyse ar be rasoma dvigubos priebalses: cc, ll, dd,ff,gg,mm,rr ir taip toliau..esu atradusi pora taisykliu kurias butu galima taikyti,bet jos tikrai neapima net laso toje juroje....O as turbut per lingai naudojausi "check spelling" option bet ka berasant... verysad.gif
..Teisinga..laikysiu ne Lt...ne nezinau ar cia gerai ar ne... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 06 08, 17:49)

.....Mano speaking part bus si ketvirtadieni...O visos likusios dalys sestadieni..ai jau gal nesminesiu ,kad tas siurpinantis sestadienisbus 13...tikiuosi ,kad laimingas... blink.gif  blink.gif

mano ir šeštadienį,nepergyvenk,viskas bus gerai. smile.gif

Man kaip tyčia ši savaitė ypač sunki,daug darbo,gal max valandą per dieną galiu ištaikyt paskaityt,o vakare jau nebėr jėgų verysad.gif tai biški neramu.bet kaip bus taip..gaila bus tik pinigų sukištų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 14:11)
mano ir šeštadienį,nepergyvenk,viskas bus gerai.  smile.gif

Man kaip tyčia ši savaitė ypač sunki,daug darbo,gal max valandą per dieną galiu ištaikyt paskaityt,o vakare jau nebėr jėgų  verysad.gif  tai biški neramu.bet kaip bus taip..gaila bus tik pinigų sukištų doh.gif

...O as tai jau tik noriu ,kad greiciaiu viskas praeitu.. doh.gif ..tas jaudinimasis atsibodo..o as gi dar ir atostogom Lietuvoje ruosiuosi, gi praejus penkiom dienom po testo keliu sparnelius Lietuvos link...O dar reik pries isvykstant popierius unikui issiust...tikiuosi ,kad surinksiu tinkama bala ir jokiu kliuciu neliks.. blush2.gif

..as tai vis rasyma darbe pasipraktikuoju... blush2.gif ..esu vat radusi toki faina puslapiuka :
http://www.ielts-blo...ce-exploration/

Cia galima pasiziureti essay kur buvo ivertinta 5,6,7 arba 8 balais, ir pataisymai ir komentarai ten matosi..aisku pirmiausiai tai galima pasipraktikuoti tomis temomis paciai ka suregzti...
...niu sakau gal kam pravers... blush2.gif
Atsakyti
aha buvau atradus tą blogą. aš tik paskaitinėju,pažiūriu kaip rašo,pati jokia tema nebandžiau rašyti,nes visų nesurašysiu, o koks šansas,kad gausiu šitą... tik bereikalo nervuosiuos dabar. geriau frazes pasižiūriu,žodžius ir pan.

darinėjaus skaitymo pratimus http://selfaccess.com/ kuo tolyn,tekstai sunkėja,pasipraktivau truputį.

dabar galvoju apie klausymo, tai iš kart paleidžia visą tekstą, o tik po to rašai ats??? tai kaip prisiminti ką kur sakė kada, ar pastraipom leidžia? dar iki klausymo nedaėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 06 09, 15:39)
aha buvau atradus tą blogą. aš tik paskaitinėju,pažiūriu kaip rašo,pati jokia tema nebandžiau rašyti,nes visų nesurašysiu, o koks šansas,kad gausiu šitą... tik bereikalo nervuosiuos dabar. geriau frazes pasižiūriu,žodžius ir pan.

darinėjaus skaitymo pratimus http://selfaccess.com/ kuo tolyn,tekstai sunkėja,pasipraktivau truputį.

dabar galvoju apie klausymo, tai iš kart paleidžia visą tekstą, o tik po to rašai ats??? tai kaip prisiminti ką kur sakė kada, ar pastraipom leidžia? dar iki klausymo nedaėjau  doh.gif

6. Does the Listening tape provide instructions and pauses?
Yes. At the beginning, you hear instructions and a sample question. Then you read section 1 questions, listen to section 1 and answer the questions.
The same procedure follows for sections 2, 3 and 4.
In the final 10 minutes, you transfer your answers onto the answer sheet.

...Gal zinai ar galima pasitikrinti savo testo rezultatus online? Kazkaip ieskau ieskau bet dar apie tai niek neradau... g.gif radau tik ,kad jie issiust tuos certificates po 13 dienu-o kazkaip anksciau skaiciau ,kad po 3 dienu...Idomu ar as galiu kaip nors prideti i savo application for IELTS dar vieno univero adresiuka...? turbut tokio dalyko man teks klausti ketvirtadieni British Council.. g.gif
Atsakyti