Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

jau suradau ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 06 balandžio 2009 - 15:14
QUOTE(,2009 04 07, 12:43)
Sveiki visi...patekau i beda..skubiai, per menesi turiu pasiruosti siam egzaminui su min 7 balu:))jau man paciai juokinga darosi, bandysim savo sekme ir paskutini karta pries 4 metus vartota kalba..bukit geruciai, pasiuskit man kas turi kokios naudingos inofrmacijos, testuku...bandysim irtis i prieki..dekui Jums visiems labai!!!
p.s. mano pastas - dixitadixi@gmail.com
Again Aciu!!!!!

Manau, čia šį tą naudingo rastum:
http://www.examengli...CFRUFZgod0Asetg
Nemokamų pavyzdžių su atsakymais taip pat gali rasti pagooglinus.
O dėl kalbos, tai žiūrint, koks tavo lygis buvo prieš tai. Jei kalbą mokėjai labai gerai, turi stiprius pagrindus - atgaminsi tas žinias, tik jau dabar art reikės, nes tokia pertrauka...
Mano situacija buvo šiek tiek kitokia. Mokyklą baigiau prieš 5 metus, anglų mokėjau normaliai, nepavadinčiau labai gerai, bet nepasakyčiau, kad ir silpnai. Už valstybinį gavau 80, tuo metu labai patiko kalbėjimas. Tiesa, neturėjau stiprių pagrindų, nes anglų mokytojos pasitaikydavo vištos kaip reta, ir tik viena vienintelė ir manęs per 2 metus iš visiškos beraštės (taip, aš pvz sakydavau I likes to go in the cinema lotuliukas.gif ) išlaužė visai normalų rezultatą ir per valstybinį gavau visai padorų balą.
Univere taip pat mokiausi kalbą 2 metus, ir viskas buvo gerai. Bet dabar, kaip ir tau, didžiulė pertrauka. Palankiau kursus, mus ten spaudė, kalba žymiai pagerėjo, bet jie baigėsi, dėstytojos dukra susirgo ir ji nebegali tęsti su manim užsiėmimų privačiai. Todėl man dabar baisiausia, ką daryt su speaking ir writing (juk čia nieks nepatikrina). Skaityti ir klausyti tai galiu bet kada ir ats.pasitikrint. O laikau balandžio 30. Gal ir tu tą pačią dieną? Man truputį baisu, bet kita vertus, jeigu kas, visada galima perlaikyti. Ne pasaulio pabaiga. Norisi tikėti, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif Ruoškis ir tu, o svarbiausia - NEPANIKUOK! Panika čia didžiausias priešas per egzaminą, nes laiko turėsi labai mažai. Na, bent jau aš tų trijų didelių reading užduočių niekada iki galo nespėju padaryt, tai paskutinius atsakymus tenka tiesiog spėlioti.
Atsakyti
o jeigu neišlaikai, perlaikant tą pačią sumą reikia mokėti?

aš svarstau tarp šito ir toefl, bet greičiausiai, kad man teks ielts laikyti,nes toefl čia nėra datų tinkamų paskirtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 04 07, 17:12)
o jeigu neišlaikai, perlaikant tą pačią sumą reikia mokėti?

aš svarstau tarp šito ir toefl, bet greičiausiai, kad man teks ielts laikyti,nes toefl čia nėra datų tinkamų paskirtų  doh.gif

Jei neišlaikai, registruojiesi ir moki iš naujo. Beje, registracijos deadline yra 5 savaitės iki egzamino datos, tad reikia nedelsti. Draugė dar prieš deadline bandė registruotis balandžio 30-os testui, bet nebuvo vietos. Gerai, kad kažkas atsisakė.
Kiek girdėjau apie TOEFL, tai jis ne visiems patinka. Aišku, išvis tokie testai retai kam patinka lotuliukas.gif Bet kalbu apie organizavimą. Pavyzdžiui, tu darai speakingą, tai ten monologą kažkokia tema turi pyškinti į mikrofoną ir tavo kalbą įrašinėja. Būna kartais, neįsirašo, turi pakartoti. Arba darai readingą, o kitas toj pačioj auditorijoj speakingą atsiskaitinėja. Na, ten duoda ausines, maždaug kad negirdėtum, bet vis tiek viskas kuo puikiausiai girdisi. Mane tai tikrai blaškytų. Nežinau, kiek čia teisinga informacija, bet man apie tai pasakojo žmogus, kuris laikė ir IELTS, ir TOEFL, todėl manau, gali palyginti.
Sėkmės sprendžiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2009 04 07, 16:23)
Jei neišlaikai, registruojiesi ir moki iš naujo. Beje, registracijos deadline yra 5 savaitės iki egzamino datos, tad reikia nedelsti. Draugė dar prieš deadline bandė registruotis balandžio 30-os testui, bet nebuvo vietos. Gerai, kad kažkas atsisakė.
Kiek girdėjau apie TOEFL, tai jis ne visiems patinka. Aišku, išvis tokie testai retai kam patinka  lotuliukas.gif  Bet kalbu apie organizavimą. Pavyzdžiui, tu darai speakingą, tai ten monologą kažkokia tema turi pyškinti į mikrofoną ir tavo kalbą įrašinėja. Būna kartais, neįsirašo, turi pakartoti. Arba darai readingą, o kitas toj pačioj auditorijoj speakingą atsiskaitinėja. Na, ten duoda ausines, maždaug kad negirdėtum, bet vis tiek viskas kuo puikiausiai girdisi. Mane tai tikrai blaškytų. Nežinau, kiek čia teisinga informacija, bet man apie tai pasakojo žmogus, kuris laikė ir IELTS, ir TOEFL, todėl manau, gali palyginti.
Sėkmės sprendžiant  4u.gif

na aš laikysiu greičiausiai birželio mėn. arba liepą, tai dar turiu laiko,šiaip reikia apsispręst. jo toefl šneki į mikrofoną, turi ir pliusų ir minusų, gal nesijaudini taip, kaip su pašnekovu, bet dėl to,kad girdi kitus, ar neįsirašo ar pan. tai čia jau nervai.
Atsakyti
183 eur pas mus kainuoja doh.gif daug brangiau gaunas nei LT,.
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju vasarai vaziuoti padirbti y Anglija, o rudeny, jei iseis y JAV su H2B viza beveik metams laiko. Kadangi tam reikia neblogu anglu kalbos ziniu, nutariau savarankiskai pasiruosti ir issilaikyti egzamina. Tik nezinau kury rinktis, ar TOEFL, ar IELTS. Norejau paklausti, kiek galioja sie abu egzaminu rezultatai? 2 metus ar kiek? g.gif Ir kuris labiau vertinamas? Nes noreciau issirinkti optimaliausia varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 09, 16:29)
Sveikos,

Planuoju vasarai vaziuoti padirbti y Anglija, o rudeny, jei iseis y JAV su H2B viza beveik metams laiko. Kadangi tam reikia neblogu anglu kalbos ziniu, nutariau savarankiskai pasiruosti ir issilaikyti egzamina. Tik nezinau kury rinktis, ar TOEFL, ar IELTS. Norejau paklausti, kiek galioja sie abu egzaminu rezultatai? 2 metus ar kiek? g.gif Ir kuris labiau vertinamas? Nes noreciau issirinkti optimaliausia varianta 4u.gif

Apie testus ką tik buvo aprašyta, o šiaip paprasčiausiai pagooglink ir paieškok apie pripažinimą. Nežinau, TOEFL būna tik akademinis ar ir koks kitoks. IELTS yra general ir academic. Jei tu nu mokslams laikai, gali rinktis IELTS general, jis paprastesnis (kitos skaitymo ir rašymo užduotys).
Atsakyti
Nejaugi nera besiruosianciu egzui? g.gif
Atsakyti
As ruosiuosi liepos menesi Ielts 'a laikyt ... Bijau reikai pradet ieskotis korepetitoriaus... sad.gif o perlaikyt rimtai tik po 3 men galima?
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 04 29, 11:21)
Nejaugi nera besiruosianciu egzui?  g.gif

Yra yra unsure.gif mes su draugu ziema ji laikytis zadam bigsmile.gif tik kaip as jo bijau - isvis nesigaudau anglu kalboje doh.gif bet kaip sakant - del svajones viska darai 4u.gif
Atsakyti
aš laikysiu kitą šeštadienį, 13 d. unsure.gif labiausiai bijau klausymo ir rašymo,manau kalbėjimas bus lengviausiai..
Atsakyti