QUOTE(Drontukas @ 2009 01 20, 13:58)
Tai kaip sekesi Merginos
Ar pazinot viena kita?
Pazinom
Man manau pasiseke ne kaip, bet ir as nieko nepasakojau kol rezultatu nera. Bet galiu papasakoti, o rezultatais "pasigirsiu" kai juos gausiu.
Laikem "Lietuvos" viesbutyje (nzn ar visada ten laiko), buvo be galo daug laikanciuju. Dokumentu kontrole labai griezta, bet egzamino metu priziurintys zmones buvo tikrai nebaisus ir geranoriski
. Klausyme, manau, susidirbau
Jaudulys man tikrai nepadejo. Turbut prasciausias klausymas kiek tik bandziau. Nesakau, kad sunkus buvo, tik as pati nesugebejau susidoroti su jauduliu. Readingas, manau, pasiseke geriau, bet su treciu tekstu ir as uzkliuvau. Rasymo labai bijojau, kad nesuprasiu temoje zodziu, bet viskas buvo aisku. Laiko uzteko ir esu beveik patenkinta savo rasliavomis (pagal savo lygi
) Kalbejimui buvo paskirtas kiekvienam laikas. Kol laukiau savojo, galvojau numirsiu
Jaudulys irgi dave savo kalbejime. Bet kadangi neturiu visiskai praktikos, tai labai kazko ir nesitikejau. Bijojau, kad nesuprasiu ko klausia, bet viska kaip ir supratau. Topic buvo apie mano didziausia pasiekima. Is bendru klausimu klausinejo apie mano miesta, kur gimiau, kokie mano miesto privalumai ir trukumai, ar populiarus dviraciai mano mieste ir pan. Po topico pradejo klausineti bendru klausimu apie sekme: pvz. Kaip praitu kartu zmones vertino sekme, kuo ji skiriasi dabar ir praeityje ir pan. Nepatiko man sitie klausimai, bet kazka pasikalbejome, gal ir nelabai blogai
Labai patiko egzaminuotojas
Buvo toks mielas pagyvenes storuliukas britas, tai ant sirdies buvo siek tiek ramiau, nes toks kitas britas, tai ne itin mielas pasirode.
Net ir nezinau kokiu rezultatu tiketis. Kaip ir minejau, mano anglu zinios nera labai dideles, todel truputi bijau, kad reikiamo balo negausiu
Bet butinai pasidalinsiu savo rezultatais, kad ir kokie jie butu.
Tas rezultatu laukimas toks ilgas ir nervingas. Galvojau po egzo palengves, bet pasirodo, kad ne
Liolio, o tu pati atsiimsi rezultatus ar lauksi kol atsius? Nes tie, kurie pasizymejo, kad patys pasiims is konsulato sake, kad gali tiketis ir pirmadieni