Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

o galit parasyt kokios temos jum per kalbejima buvo? Mano vyro draugas laike pries 3 metus, o vyras pries 2 ir abiem buvo ta pati tema - patiekalas. Tai sakau gal ten nera tu temu simtai, gal galima bet apgalvot biski namie ka sneket viena ar kita tema? Parasykit jei nesunku apie ka jus gavot sneket. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 01 07, 18:28)
o galit parasyt kokios temos jum per kalbejima buvo? Mano vyro draugas laike pries 3 metus, o vyras pries 2 ir abiem buvo ta pati tema - patiekalas. Tai sakau gal ten nera tu temu simtai, gal galima bet apgalvot biski namie ka sneket viena ar kita tema? Parasykit jei nesunku apie ka jus gavot sneket. ACIU  4u.gif

Laikysiu ketvirtadieni (sausio 15 d.), tai jei dar nebus tau per velu, tai butinai parasysiu kokios temos buvo smile.gif Egzaminas jau ant nosies, o as taip bijau, kad jau atrodo, kad niko nebemoku. Labiausiai bijau kalbejimo doh.gif Greiciau viskas praeitu
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2009 01 11, 21:16)
Laikysiu ketvirtadieni (sausio 15 d.), tai jei dar nebus tau per velu, tai butinai parasysiu kokios temos buvo smile.gif Egzaminas jau ant nosies, o as taip bijau, kad jau atrodo, kad niko nebemoku. Labiausiai bijau kalbejimo doh.gif  Greiciau viskas praeitu

As irgi ketvirtadienio sausio 15!!! Susimatysim smile.gif))) Kalbejimo irgi ziauriai bijau. Ir dar rasymo, nes rasymui dar net ruostis nepradejau... Paskaitinejau kaip ten ka reikia rasyt, bet pati dar nei vieno nebandziau parasyt.

Man dar techniniu klausimu kruva - ar piestuku, ar tusinuku reikia rasyt? Ar writinga galima perrasyt ar is karto i atsakymu lapa? Ar darant readinga ar kitus, galima rasyt kokias pastabas ir pan ant teksto (turiu omeny ant uzduociu lapu?). Atsakykit kas nors, ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 01 12, 02:13)
As irgi ketvirtadienio sausio 15!!! Susimatysim smile.gif))) Kalbejimo irgi ziauriai bijau. Ir dar rasymo, nes rasymui dar net ruostis nepradejau... Paskaitinejau kaip ten ka reikia rasyt, bet pati dar nei vieno nebandziau parasyt.

Man dar techniniu klausimu kruva - ar piestuku, ar tusinuku reikia rasyt? Ar writinga galima perrasyt ar is karto i atsakymu lapa? Ar darant readinga ar kitus, galima rasyt kokias pastabas ir pan ant teksto (turiu omeny ant uzduociu lapu?). Atsakykit kas nors, ka  ax.gif

Pasistengsiu atsakyti i tavo klausimus smile.gif Pasiskambinau i Britu taryba ir atsake, kad galima rasyti piestuku, manau tai gerai, nes as rasydama tiek pribraukau doh.gif Writinga galima perrasyti, bet as kiek bandziau rasyti, tai man vos laiko ir taip uztenka parasyti, tai gal geriau tiesiai i svarrasti rasyti g.gif Pastabas tikrai gali rasyti kokias nori, gali braukytis teksta ir pan. Per klausyma ant uzduociu lapu geriau bet kaip parasyti ir negalvoti apie spelinima, o paskui viska graziai ir taisyklingai perrasyti i atsakymu lapus smile.gif Uzduociu lapu niekas netikrina. Tikiuosi padejau mirksiukas.gif
Kelinta valanda tau kalbejimas?
Atsakyti
Oi aciu labai uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar tiksliai nepamenu, bet kalbejimas atrodo 16:10. Kada tau? Jei ne paslaptis, kiek gaunasi mazdaug klaidu padaryt kai listeninga ar readinga darai?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 01 12, 12:34)
Oi aciu labai uz atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif Dabar tiksliai nepamenu, bet kalbejimas atrodo 16:10. Kada tau? Jei ne paslaptis, kiek gaunasi mazdaug klaidu padaryt kai listeninga ar readinga darai?

Man kalbejimas 14.15. Galesiu pasakyt kokia tema gavau smile.gif Kalbejimo patirties visiskai neturiu, todel labai bijau. Listeninga ir readinga padarau mazdaug 5-6, t.y. surenku nuo 20 iki 30 tasku. Nesuprantu nuo ko priklauso, bet kartais buna viskas gerai, o kartais blush2.gif Writinga irgi parasau mazdaug 5-6(bent pagal mano destytoja). Matai, rezultatai tikrai ne patys geriausi blush2.gif Tikiuosi sekme musu neaplenks ir viskas bus gerai thumbup.gif
O tau kaip sekasi? Manau tikrai geriau uz mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2009 01 12, 11:51)
Man kalbejimas 14.15. Galesiu pasakyt kokia tema gavau smile.gif  Kalbejimo patirties visiskai neturiu, todel labai bijau. Listeninga ir readinga padarau mazdaug 5-6, t.y. surenku nuo 20 iki 30 tasku. Nesuprantu nuo ko priklauso, bet kartais buna viskas gerai, o kartais blush2.gif Writinga irgi parasau mazdaug 5-6(bent pagal mano destytoja). Matai, rezultatai tikrai ne patys geriausi blush2.gif Tikiuosi sekme musu neaplenks ir viskas bus gerai  thumbup.gif
O tau kaip sekasi? Manau tikrai geriau uz mane smile.gif

Turi omeny 5-6 balam readinga ir listeninga ar 5-6 klaidas? As nezinau kaip suskaiciuot bala pagal padarytu klaidu skaiciu g.gif As klaidu kartais padarau 8, o kartais 3, bet vidurkis mazdaug 5 klaidos... Net neisivaizduoju kiek cia tu balu galima gaut.

As tai neturiu jokios destytojos, pati is knygu bandau mokytis. Bet kadangi turiu dukrele 1.5 metu, kuria priziuriu visa diena, tai tiek man ir telieka to laiko mokytis... snekejimo patirtis tai pas mane irgi nelabai kokia. Kai siaip su kuo sneket tai pasnekeciau, bet i tas ielts temas tai as lietuviskai nesugalvoju ka atsakyt. O ir siaip mane panika labai greit apima, tada tik e e e e ir nieko neisspaudziu. Na gerai, einu pirma rasini bandyt parasyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 01 12, 14:26)
Turi omeny 5-6 balam readinga ir listeninga ar 5-6 klaidas? As nezinau kaip suskaiciuot bala pagal padarytu klaidu skaiciu  g.gif As klaidu kartais padarau 8, o kartais 3, bet vidurkis mazdaug 5 klaidos... Net neisivaizduoju kiek cia tu balu galima gaut.

As tai neturiu jokios destytojos, pati is knygu bandau mokytis. Bet kadangi turiu dukrele 1.5 metu, kuria priziuriu visa diena, tai tiek man ir telieka to laiko mokytis... snekejimo patirtis tai pas mane irgi nelabai kokia. Kai siaip su kuo sneket tai pasnekeciau, bet i tas ielts temas tai as lietuviskai nesugalvoju ka atsakyt. O ir siaip mane panika labai greit apima, tada tik e e e e ir nieko neisspaudziu. Na gerai, einu pirma rasini bandyt parasyt...  doh.gif

Omeny turiu 5-6 balams verysad.gif Tavo balas turetu buti tikrai geras. Man paskaiciuodavo destytoja, ji kazkokias lenteles turejo. As labai del savo balo nepergyvenu, nes mano anglu zinios tikrai nebuvo labai geros pries pradedant ruostis, o mano mokymo istaiga praso 6, tai manau gausiu, bet jeine... As dvi pametinukes turiu, vienai 3 tuoj bus, o kitai 1.8, tai pilnai suprantu ka reiskia mokytis su vaikais mirksiukas.gif Ir as begu dar zodyna patobulinsiu ir testuku dar nedarytu turiu.
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2009 01 12, 12:40)
Omeny turiu 5-6 balams verysad.gif Tavo balas turetu buti tikrai geras. Man paskaiciuodavo destytoja, ji kazkokias lenteles turejo. As labai del savo balo nepergyvenu, nes mano anglu zinios tikrai nebuvo labai geros pries pradedant ruostis, o mano mokymo istaiga praso 6, tai manau gausiu, bet jeine... As dvi pametinukes turiu, vienai 3 tuoj bus, o kitai 1.8, tai pilnai suprantu ka reiskia mokytis su vaikais  mirksiukas.gif  Ir as begu dar zodyna patobulinsiu ir testuku dar nedarytu turiu.

Kitai 1.8? Ar tik ne balandinuke bus? As rasiau apytikslei kad maniskei 1.5, is tikruju tai dabar suskaiciavau irgi 1metai 8men, tai gal kartais ta pacia diena gimusios? smile.gif Maniske balandzio 23

Manau gausi 6, sako per egza uzduotys lengvesnes nei kad tie paruosiamieji visokie testai. Aisku cia tik kalbos, as tiksliai nezinau. Bet svarbiausia pasitiket savim ir viskas. Va mano vyras laike ta IELTS (tik beda kad ko as jo bepaklausiu apie pati egza, to jis neatsimena), tai jo zinios tikrai nebuvo geros. Is kalbejimo as galvojau kad tik jis 4 balus gautu. O gavo 6! As buvau apstulbus. Sake snekejo viska kas ant seiles buvo ir apie klaidas nieko negalvojo. Bet snekejo greitai, male liezuviu bele ka visokius zodelius iterpdamas. Nors kas cia zino kaip ten geriau tame egze elgtis.
Atsakyti
Svesim gimtadienius beveik ta pacia diena, mano dukryte gime balandzio 22 d. drinks_cheers.gif Vyresnioji vasario 4. Man destytoja patare per kalbejima sakyt ka noriu, bet tik netylet ir nebijot klausti, jei nesupratai klausimo ar topico ir iterpti visus zodelius, kaip tavo vyras dare biggrin.gif
Kaip tavo rasymas, ar pabandei?
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2008 12 07, 12:40)
Oi kaip toli cia iki svajoniu doh.gif , tikrai nepavadinsiu svajoniu salim unsure.gif

O tai ko tada ten vaziuoti, jei nesvajoniu salis g.gif Yra saliu ir arciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2009 01 07, 17:28)
o galit parasyt kokios temos jum per kalbejima buvo? Mano vyro draugas laike pries 3 metus, o vyras pries 2 ir abiem buvo ta pati tema - patiekalas. Tai sakau gal ten nera tu temu simtai, gal galima bet apgalvot biski namie ka sneket viena ar kita tema? Parasykit jei nesunku apie ka jus gavot sneket. ACIU  4u.gif

Temos labai buitines sakyciau - mane pvz klausinejo kaip atsvenciau paskutini gimtadieni, ar megstu mokytis nauju dalyku ir ka naujo noreciau ismokti. Per kalbejima labai svarbu nepasimesti, o kalbeti blush2.gif Aisku, kai jaudiniesi klaisu gaunasi daugiau, bet jei Tave supranta jau gerai, o jei tyli... tada yra blogiau nei kelios nezymios klaideles schmoll.gif
Del rasymo - kaip ir rase - galima ir piestuku ir tusinuku, bet is patirties pasakysiu - rasyma is karto pradekit tusinuku ir kaip svarasti, nes laiko vos vos uzteks, o visur kitur galesit perrasyti. As tikrai nesu is letuju, bet rasyma tik uzbaigiau ir uz minutes laikas baigesi, o priesais mergina kur sedeto - net ziureti gaila buvo - ji piestuku buvo tik ipusejusi rasyti, jau apie perrasyma net kalbos nebuvo doh.gif

Papildyta:
Ir siaip visom sekmes linkiu - cia sitas faktorius labai svarbus. ax.gif
Ir dar pasitikejimas savo jegom, nes jei tik susvyruosi, tai ziurek jau ir pasilikai, todel geriau viena klaidele nei praleisti 5 atsakymai kadangi uzsigalvojai doh.gif
Tikiuosi patarimai nors kiek pagelbes 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2009 01 13, 10:21)
Del rasymo - kaip ir rase - galima ir piestuku ir tusinuku, bet is patirties pasakysiu - rasyma is karto pradekit tusinuku ir kaip svarasti, nes laiko vos vos uzteks, o visur kitur galesit perrasyti. As tikrai nesu is letuju, bet rasyma tik uzbaigiau ir uz minutes laikas baigesi, o priesais mergina kur sedeto - net ziureti gaila buvo - ji piestuku buvo tik ipusejusi rasyti, jau apie perrasyma net kalbos nebuvo doh.gif

Aciu labai uz atsakymus 4u.gif O tai man toks klausimas isliko, ar piestuku ir negalima palikti? As galvojau visa egza piestuku rasyt ir piestuku ir palikti. Reikia perrasyt viska tusinuku???

O su rasymu tai man visai nekaip sekasi. Dar tik 2 kartus esu pabandziu rasyt ir tik 2 topica... O laiko pusantros dienos liko. Begu rasineti
Atsakyti