Įkraunama...
Įkraunama...

IELTS akademinis modulis

QUOTE(vejune07 @ 2008 10 11, 19:59)
Su manim irgi niekas  verysad.gif , bet as lankau kursus, prisipirkau knygu ielts ir manau, kad viskas bus gerai.
Buvau Amsterdame tarptautinej parodoj, panasioj kaip pas mus buna "Kur studijuoti", ten sekmingai atlikau viena stojimo dali, t.y. motivacini pokalbi,tad nuotaika jau pakilus  thumbup.gif
As kompiuterinej versijoj nieko neturiu, bet jei reikia patarimu, tai mielai padesiu  drinks_cheers.gif

Kazkam buvau tikrai siuntusi - pasidalinkit mergaites, nes as neberandu jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drontukas @ 2008 10 17, 13:53)
Kazkam buvau tikrai siuntusi - pasidalinkit mergaites, nes as neberandu jau g.gif

Aga, sorry, mergaites nebuvau prie kompo ilga laika, tad negalejau atsiusti, atrodo,kad dar turiu kompe tuos testukus kur Drontukas buvo atsiuntes, persiusiu tuoj pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2008 10 17, 16:08)
Aga, sorry, mergaites nebuvau prie kompo ilga laika, tad negalejau atsiusti, atrodo,kad dar turiu kompe tuos testukus kur Drontukas buvo atsiuntes, persiusiu tuoj pat  drinks_cheers.gif

Aciu labai drinks_cheers.gif Tikiusi pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2008 10 28, 13:07)
Aciu labai drinks_cheers.gif  Tikiusi pravers smile.gif

Tikrai pravers:) Sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2008 10 28, 13:07)
Aciu labai drinks_cheers.gif  Tikiusi pravers smile.gif

zadu ir as laikyti si testa,gal ir man butu galima ta testuka.... buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Dzenet @ 2008 10 28, 22:31)
zadu ir as laikyti si testa,gal ir man butu galima ta testuka.... buciau dekinga

Parasyk adresiuka, permesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2008 11 06, 07:49)
Parasyk adresiuka, permesiu 4u.gif

dovolita@yahoo.com

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Testuktukus persiunciau 4u.gif Sekmes moksluose thumbup.gif
O kada zadi laikyti ?
Atsakyti
labukas, gal man kas atsiustu medziagele i elektrike@one.lt 4u.gif buciau labai dekinga smile.gif beje, ar kas susidurete, kad ielts reikalautu darbdavys? nes as studijuoti nesiruosiu, taciau zadu vaziuoti dirbti medicinos srityje, del to ir domiuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elektrike @ 2008 11 14, 12:32)
labukas, gal man kas atsiustu medziagele i elektrike@one.lt  4u.gif  buciau labai dekinga smile.gif beje, ar kas susidurete, kad ielts reikalautu darbdavys? nes as studijuoti nesiruosiu, taciau zadu vaziuoti dirbti medicinos srityje, del to ir domiuosi...  ax.gif

Sveika prisijungus prie IELTS kubo drinks_cheers.gif Medziaga kokia turiu butinai persiusiu. As tai prisipirkau knugu, tai is ju ir mokausi. Asmeniskai nesusiduriaus su darbdaviais, bet pazistama vaziavo dirbti i rimta kompanija UK, tai is jos reikalavo ir balas turejo buti ne mazesnis nei 7.5 doh.gif Manau toki bala tikrai nelengva gauti g.gif
O kada zadi laikyti?
Atsakyti
QUOTE(vejune07 @ 2008 11 14, 12:12)
Sveika prisijungus prie IELTS kubo  drinks_cheers.gif Medziaga kokia turiu butinai persiusiu. As tai prisipirkau knugu, tai is ju ir mokausi. Asmeniskai nesusiduriaus su darbdaviais, bet pazistama vaziavo dirbti i rimta kompanija UK, tai is jos reikalavo ir balas turejo buti ne mazesnis nei 7.5 doh.gif  Manau toki bala tikrai nelengva gauti g.gif
O kada zadi laikyti?

jei siuntei tai negavau kazkodel blush2.gif na as dabar kiek pradedu gilintis tai man ir academic lygio reikes... isvis siaubas... na o laikyti dar tiksliai neznau kada prisiruosiu, pirmiu noriu viska issiaiskinti, cia kiek matau mergytes stojancios laikesi, gaila nera ne vienos del darbo kuriai reikejo laikyti smile.gif kiek suprantu academic yra sunkesnis egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(elektrike @ 2008 11 17, 17:46)
jei siuntei tai negavau kazkodel  blush2.gif  na as dabar kiek pradedu gilintis tai man ir academic lygio reikes... isvis siaubas... na o laikyti dar tiksliai neznau kada prisiruosiu, pirmiu noriu viska issiaiskinti, cia kiek matau mergytes stojancios laikesi, gaila nera ne vienos del darbo kuriai reikejo laikyti  smile.gif  kiek suprantu academic yra sunkesnis egzaminas?

Pabandysiu dar karteli smile.gif Academic yra sunkesnis tuo,kad skiriasi writing ir reading, o klausymas ir kalbejimas kiek zinau tas pats. Truputeli pasidomejau del darbdaviu, tai priklauso nuo kompanijos- vieni reikalauja general, o kiti academic. Bet tikrai sutinku, kad academic sunkesnis doh.gif
Atsakyti