Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas nėštumo metu ir po gimdymo

QUOTE(jovka @ 2008 09 08, 12:50)
Vasarą tai aš apsileidau ir niekur nesportavau.  blush2.gif Tik ežeruose plaukiojau ir viskas. O va ketvirtadienį žadu eit į Liniją. O pratimai bus tokie, kokius ten parodys smile.gif

O tau negalima visai jokių pratimų ar tik į baseiną? Man tai gydytoja leido sportuot nuo pat nėštumo pradžios (bet aš prieš  nestuke.gif sportavau, tai gal todėl doh.gif )

Sako, kad negalima kol lelius galutinai neitvirtina gimdojet.y. iki 13 savaites..o as pas gine dar nebuvau, tai nezinau tiksliai, kas galima ir kas ne..
bet jauciu po to irgi i Linija varysiu, nes ten ir su pilvu paskui priima sportininkes smile.gif
Vis stebedavau nesciuju mankstas, kai lankiau ten aerobika nestuke.gif
Smagu thumbup.gif

O kiek jau tau savaiteliu??

Papildyta:
aij, matau, jau greit gimdysi smile.gif
tai tu matyt i tas mankstukes ir vaikstai wink.gif

Kodel nestukes tokios nesportiskos, niekas nieko neplepa :S
Atsakyti
QUOTE(Candy candy @ 2008 09 09, 16:13)
Sako, kad negalima kol lelius galutinai neitvirtina gimdojet.y. iki 13 savaites..o as pas gine dar nebuvau, tai nezinau tiksliai, kas galima ir kas ne..
bet jauciu po to irgi i Linija varysiu, nes ten ir su pilvu paskui priima sportininkes smile.gif
Vis stebedavau nesciuju mankstas, kai lankiau ten aerobika nestuke.gif
Smagu  thumbup.gif

O kiek jau tau savaiteliu??

Papildyta:
aij, matau, jau greit gimdysi smile.gif
tai tu matyt i tas mankstukes ir vaikstai wink.gif

Kodel nestukes tokios nesportiskos, niekas nieko neplepa :S

Na man gin leido sportuot, nors kai pirmą kart nuėjau buvo 7-8savaitės. Sakė, tik draudžiamas ekstremalus sportas, kur didelė rizika susižeisti.

Na man dar 2mėnesiukai liko iki gimdymo, tai gal net kada linijoj susitiksim smile.gif
Atsakyti
O gal yra Klaipedoje mamyciu kazkur sportuojanciu ax.gif Dabar naujas klubas vietoj central gym atsidare Impuls, gal ten bus kas nors busimoms mamytems g.gif
Atsakyti
Kazkaip pamirstas sis formumas, negi nestuke.gif tikrai nedaro jokiu pratimu? Internete irgi mazai info. Jei kas nors zinot ka nors, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2009 04 09, 23:12)
Kazkaip pamirstas sis formumas, negi  nestuke.gif tikrai nedaro jokiu pratimu? Internete irgi mazai info. Jei kas nors zinot ka nors, pasidalinkit  4u.gif

...pabaigiau I trimestra. Ir sportuoju smile.gif Einu i treniruotes, kur buna normalus apsilimas (su step'u) ir kuno dizaino pratimai. Per apsilima labai intensyviai nesokineju, bet ir nesimuliuoju. Step'as man tinka. Na, o siaip... ...rankas stengiuosi kilnoti maziau, svorius jau imu lengvesnius... Zodziu, stebiu savo organizma. Nedarau nieko, kas verstu mane jaustis nepatogiai. Pratimus pilvo presui irgi darau labai saikingai (tiesa sakant, beveik nedarau)...
Zodziu, svarbu nepersitempti. ...ir stengtis labai neitempti pilvo preso darant pratimus (kas truputi sudetinga, nes per ilga sportavimo laika jau susiformave tam tikri igudziai).
Turiu knyga anglu kalba "Fitness during pregnancy" ar pan., bet kol kas ji dulka lentynoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dushke @ 2009 04 10, 21:54)
...pabaigiau I trimestra. Ir sportuoju smile.gif Einu i treniruotes, kur buna normalus apsilimas (su step'u) ir kuno dizaino pratimai. Per apsilima labai intensyviai nesokineju, bet ir nesimuliuoju. Step'as man tinka. Na, o siaip... ...rankas stengiuosi kilnoti maziau, svorius jau imu lengvesnius... Zodziu, stebiu savo organizma. Nedarau nieko, kas verstu mane jaustis nepatogiai. Pratimus pilvo presui irgi darau labai saikingai (tiesa sakant, beveik nedarau)...
Zodziu, svarbu nepersitempti. ...ir stengtis labai neitempti pilvo preso darant pratimus (kas truputi sudetinga, nes per ilga sportavimo laika jau susiformave tam tikri igudziai).
Turiu knyga anglu kalba "Fitness during pregnancy" ar pan., bet kol kas ji dulka lentynoj 4u.gif

Na eiti i sporto kluba nelabai turiu galimybiu. Tad ir idomu, kurie pratimai galimi, kurie ne. Galvoju, jei pagrande apkrausiu kojas, netureciau labai pakenkti. Lengva manksta nepakenks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

o gal kas zinote kluba kur galima sportuoti su leliumi? g.gif
Labai noriu pradeti taciau neturiu su kuom savo princese palikti..gal kas esate ka girdejusios???? wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai noriu pradeti taciau neturiu su kuom savo princese palikti..gal kas esate ka girdejusios???? wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 04 12, 07:33)
Sveikutes,

o gal kas zinote kluba kur galima sportuoti su leliumi?  g.gif
Labai noriu pradeti taciau neturiu su kuom savo princese palikti..gal kas esate ka girdejusios????  wub.gif

www.savickosportoklubas.lt
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2009 04 12, 07:33)
Sveikutes,

o gal kas zinote kluba kur galima sportuoti su leliumi?  g.gif
Labai noriu pradeti taciau neturiu su kuom savo princese palikti..gal kas esate ka girdejusios????  wub.gif

Dar - Impulse (gal "pliuse" - nepamenu, kuriame), Fit life ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 14 balandžio 2009 - 08:08
Besilaukianciom mamytems pilatesas ir kalanetika nepakenktu ?
Atsakyti