Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas nėštumo metu ir po gimdymo

Nu man tai sake kad ne anksciau kaip po puses metu,tai man kaip tik siandien pusmetis tai jau desiu sportuot... biggrin.gif Nu as po poros menesiu bandziau sportuot tai man pradejo pjuvio vieta skaudet,pabegiot pradejau po kokiu 5 men,bet as priaugusi buvau baisiai daug svorio tai taip sunku nest.....bet uzsidedu dirza kad prilaikytu lasinius ir davai,jau po biski kustu,bet labai po biski lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Geriau patarkit kaip sulieknėt nesportuojant doh.gif Lašiniai užkritę ant rando, vis dar nėštukės kelnes nešioju doh.gif O kadangi maitinu, negaliu sau leisti ypatingų dietų lotuliukas.gif HHHHEEEEELLLPPP help.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 09 30, 18:04)
Geriau patarkit kaip sulieknėt nesportuojant  doh.gif  Lašiniai užkritę ant rando, vis dar nėštukės kelnes nešioju  doh.gif  O kadangi maitinu, negaliu sau leisti ypatingų dietų  lotuliukas.gif  HHHHEEEEELLLPPP  help.gif

Nu tu taip nenusimink.Mano maziukei jau trys men.,o as vis dar is nestukiniu kelniu islipu - baisu!!! blush2.gif
Atsakyti
ax.gif nu as siaip svoriu nesiskundziu ir ne jo prarst noriu... noriu tik raumenukus biski pastiprint, nes kai reikia atsikelt is lovos taip jau pilvelis subliuskes, kad be ranku - niekaip... blush2.gif
Atsakyti
O as per nestuma priaugus 23 kg buvau, kai gryzau is ligonones buvo like 9, o dabar (po 3 men.) liko 3 kg. smile.gif Man irgi dare cezari, tai dar prisibijau pasportuoti, bet pries koki puse menesio rytais pradejau daryti Saules pasveikinima - tai kompleksas jogos pratimuku - tai uztrunka iki 10 min ir atstoja manksta - tai istikruju padeda - pasijuntu zvalesne ir kunas stangresnis darosi, o tai per nestuma istezus buvau...
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 09 30, 20:04)
Geriau patarkit kaip sulieknėt nesportuojant  doh.gif  Lašiniai užkritę ant rando, vis dar nėštukės kelnes nešioju  doh.gif  O kadangi maitinu, negaliu sau leisti ypatingų dietų  lotuliukas.gif  HHHHEEEEELLLPPP  help.gif

Taigi jus tik nesenai pagimdet? blink.gif Neskubekit jau taip grei mesti, dar anksti g.gif
Atsakyti
Keliu temą viršun- ko tai nepelnytai pamiršta, atrodo
Atsakyti
sveikos jus cia skundziates po gimdymo dar anksti numesti svorio, o ka man daryti pries tabdama nestuke.gif nespejau numesti 6kg per ziema priaugtu o dabar ne kas dar tik 5sav o as jau priaugau 2kg daugiau ir nevalgau dauk ir vistiek viskas i kunu verysad.gif

radau tokia nuoroda gal kam pades nestumo metu ir as pradejau biski mankstintis
pratimai besilaukianciai
cia tik apie sporta bet gal kas zinote kokiu nuorodu kur galima maitintis ir nepriaukti taip greitai svorio?
Atsakyti
Mielos Mamytes, o as radau tokia teorija tokioje senoje rusiskoje knygoje ( M Beisa, A Zambatova. Fizioterapija, 1986). kad pilvelis auga 9 men, o traukiasi 10 dieno po gimdymo ir jei per tas pirmas 10 dienu butu galimybe sportuoti, tai galima pasiekti maksimaliu rezultatu. labai bijau sukelti diskusijos buma, bet pati labai domiuosi siuo dalyku, nors dar leliuko neturim ir tik planuojam. zinau, kad mamytes buna pavargusios, bet tik norejau Jums ir tokia teorija pateikti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 19 gegužės 2007 - 11:58
Gal žinote kokius pratimus galima daryti, aš kaip tyčia įsigyjau 3 mėn. abonimentą ir dabar sužinojau, kad laukiuosi. Gali būti dvi ar trys savaitės. Tai ar nepavojinga būtų pavyzdžiui ant bėgimo takelio greitas ėjimas, arba pilvo presui pratimai, ar nepakenktų man? Rizikuoti nenorėčiau, nes per ilgai laukiau to vaikelio, bet jei pavojaus nėra, tai mielai pasimankštinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galima daryt body flex'a besilaukiant?
dar tik pirmas menuo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmarak @ 2007 07 20, 20:31)
Gal žinote kokius pratimus galima daryti, aš kaip tyčia įsigyjau 3 mėn. abonimentą ir dabar sužinojau, kad laukiuosi. Gali būti dvi ar trys savaitės. Tai ar nepavojinga būtų pavyzdžiui ant bėgimo takelio greitas ėjimas, arba pilvo presui pratimai, ar nepakenktų man? Rizikuoti nenorėčiau, nes per ilgai laukiau to vaikelio, bet jei pavojaus nėra, tai mielai pasimankštinčiau  mirksiukas.gif

Mano ziniomis, sportuoti gali tik proto riboe, begimo takelis tikrai nepakenks jeigu nepersitempsi, pirmais menesiais svarbu nekilnoti ranku ir nedaryti suoliu, o lengva manksta tik pades, o ne pakenks, as pati sportavau iki septinto menesio. Tik viskas su protu, jeigu jauti, svarbu nepersitempti. Labiausiai patarciau nueiti i baseina. Pilvo preso pratimu gal geriau privenk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 30 liepos 2007 - 11:02