[quote=titomama,2005 08 01, 22:12]
tiesa, mamos, man tai po savaites lakstymo ant begimo tako ir dviracio mynimo pieno sumazejo . Ar kam yra taip atsitike? gal tokiu uzsiemimu nelabai galima?
[/quote]
Man teko girdėt, kad intensyviai sportuojant pieno gali sumažet, tai ir aš truputi prisibijau sportuot. Girdėjau, kad negalima daryti pratimų krūtinei, gal žinot ar tai tiesa?
[/quote]
Na šakės, pasportavau tik dvi dienas, o pieno sumažėjo ką daryt?
as pradejau sportuoti kai vaikui buvo 3men,pieno is pradziu tikrai mazejo,bet isitikinau,kad bent man labai skatina laktacija pirtys,taigi,dazniau pasimegauju pirtelemis ir viskas liuks.
Del pratimuku krutinei - tai man treneris sake kad labai plesytis nederetu,bet lengvai galima
O pienas mazeja gal labiau nuo nuovargio, kai pradeda mazet, man uztenka tik gerai issimiegoti - ir liuks,arba sampano taure
Del pratimuku krutinei - tai man treneris sake kad labai plesytis nederetu,bet lengvai galima
O pienas mazeja gal labiau nuo nuovargio, kai pradeda mazet, man uztenka tik gerai issimiegoti - ir liuks,arba sampano taure
Į sporto klubą "pabėgau" po 5 mėn. nuo gimdymo. Svorį ir formas susigrąžinau per 4 mėn.
Laukiu gegužės: fitness rutiną praturtinsiu tenisiuku
Laukiu gegužės: fitness rutiną praturtinsiu tenisiuku
Aš pradėjau intensyviai sportuot pilatesą ir aerobiką, bet dabar kai pastojau, galvojau darysiu jogą. O čia sužinau, kad negalima.
O kažin ar galima dar pirmaisiai mėnesiai aerobika užsiiminėti nors po 15 min per diena? Ir ar galima pakilnoti svarmenis 1 kg (o gal ir mažiau) svorio?
O kažin ar galima dar pirmaisiai mėnesiai aerobika užsiiminėti nors po 15 min per diena? Ir ar galima pakilnoti svarmenis 1 kg (o gal ir mažiau) svorio?
Jei sportavai iki nestumo, tai gali testi ir toliau (jei pati gerai jautiesi, jei nestumas nerizikingas). Pati sportavau su treniruokliais iki 6 menesio ir nieko. pati pajausi, kada yra riba. dauguma gydytoju, kad apsidraustu, neleidzia, kaip ir dauguma treneriu, nes jie nori nusikratyti atsakomybe, jei ka. Butinai turi pasakyti treneriui. As tai turejau superini, labai mane priziurejo. Sekmes sportuojant
Pažinojau moteriškę, kuri sportavo aerobiką, labai sunkiai pastojo, bet aerobikos nemetė, įvyko persileidimas, aišku kaltino save, kad persitempė, nors neaišku kaip ten buvo, gal visai ne todėl... Įvykis liūdnokas, kieno rizikingesnis nėštumas arba turėję persileidimų iki to, geriau pasaugokit save, kad nereiktų graužtis...
po kiek laiko galima pradeti sportuoti po cezario pjuvio? kaip tai gerausia pradeti:)