Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(renatuxaass @ 2010 09 11, 10:26)
tikiu kad rasciau,bet kol as skaitysiu vaikui geriau nebus,nebera kada
jau vanduo turbut nebepades,reiks brontex inhaliuot,bet kaip ir su kuo juos skiest

niekuo tu brontexo neskies lasink koki 20 lasu ir tegul kvepuoja,o siaip nusipirk natrio chlorido ,visada turesi namuose tinkamo tirpalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 11, 11:16)
net umiam atvejui dedavau i kavos puoduka ant sauskto galo druskos ir sodos - tai padedavo mirksiukas.gif

o ir druskos ant galiuko ir sodos ant galiuko ar ne ax.gif blush2.gif

tu budu daug prirasyta,bet kazi kas geriau veikia,ryt leksiu to natrio chlorido pirkt

Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2010 06 02, 17:17)
Mes naudojam Boržomi. Gydytoja patare, sake ligoninej ir poliklinikoj naudoja tik Boržomi mineralini vandeni. Be burbuliuku.

siandien kiek pralaksciau bet borzomi negazuoto neradau
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 09 11, 19:06)
o ir druskos ant galiuko ir sodos ant galiuko ar ne ax.gif  blush2.gif

tu budu daug prirasyta,bet kazi kas geriau veikia,ryt leksiu to natrio chlorido pirkt

nu pediatre man liepe det - kad skaniai suru butu mirksiukas.gif ir tiek pat sodos (nu soda skani nebus)

mano vaikams ir man padeda iskart slogos atveju - tik pilu karsta vandeni - kad garas nors kiek siltas butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 11, 18:13)
nu pediatre man liepe det - kad skaniai suru butu mirksiukas.gif  ir tiek pat sodos (nu soda skani nebus)

mano vaikams ir man padeda iskart slogos atveju - tik pilu karsta vandeni - kad garas nors kiek siltas butu doh.gif

reik eit turbut trecia kart ja pakankint,gal perdaug nebus,pirma kart su vandeniu ir druska,antra su tiche min,jokio efekto kolkas nepajutom,sloga islindo,bijau kad kaip visada nakti nebutu sakes doh.gif

o chloridas už mineralini geriau?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 09 11, 19:23)
reik eit turbut trecia kart ja pakankint,gal perdaug nebus,pirma kart su vandeniu ir druska,antra su tiche min,jokio efekto kolkas nepajutom,sloga islindo,bijau kad kaip visada nakti nebutu sakes doh.gif

nzn geriau ar ne - tioesiog soda zudo vienokius virusus ir bakterijas, druska kitokius - druska isvis man stebuklus daro - kad ir pakaitinta det ant krutines - kai koso, ant gerkles kai ja skauda ir pan, kojoms voneles su druska, as jeio sloga druskos i vonia idedu ir ismaudau - karsteniam vandeny, dar jei kokiu pusu turiu ar eukalipto aliejaus - isvis super, o inhaliuoju kai nosis uzsikise - aisku kad begt pradeda - bet tai ir yra efektas - kai bega ir nesikemsa - kvepuot paprasciau, o ir bega gi skysta tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 09 11, 18:23)

kas puola kosulys ar laringitas?
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 09 11, 18:40)
kas puola kosulys ar laringitas?

sykart kosulys,nors si dukra tai laringitu pastoviai serga,nakti sia pradejo kriokt,diena ir,nosis nei užsikisus buvo nei bego,dabar lyst pradejo
galvjau ikist i vonia su eukaliptu,bet kad bijau kai jau taip koseja kad blogiau nebutu

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 11, 18:13)
nu pediatre man liepe det - kad skaniai suru butu mirksiukas.gif  ir tiek pat sodos (nu soda skani nebus)

jau kvepuoja,ragaut neragavau,gal perdaug neidejau,ant sauksto galo(ne saukstelio)
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 09 11, 20:35)
sykart kosulys,nors si dukra tai laringitu pastoviai serga,nakti sia pradejo kriokt,diena ir,nosis nei užsikisus buvo nei bego,dabar lyst pradejo
galvjau ikist i vonia su eukaliptu,bet kad bijau kai jau taip koseja kad blogiau nebutu

Papildyta:

jau kvepuoja,ragaut neragavau,gal perdaug neidejau,ant sauksto galo(ne saukstelio)

mus perspejo - kad jei labai koseja - ta prasme su dusuliu - tada eteriniai netinka - gali uzspazmuot unsure.gif

o jei laringitas ant z tureciau adrenalino pasidejus - jei nakti pablogeja - as gryno ampule suduodu kvepuot - greit ir tikrai efektyvu - nuo ligonines issuka gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 11, 21:34)
mus perspejo - kad jei labai koseja - ta prasme su dusuliu - tada eteriniai  netinka - gali uzspazmuot unsure.gif

o jei laringitas ant z tureciau adrenalino pasidejus - jei nakti pablogeja - as gryno ampule suduodu kvepuot - greit ir tikrai efektyvu - nuo ligonines issuka gerai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nuo laringito ir 2 ampules galima, jei sunkesnis atvejis.

Kriiste, o tu prie slogos soda su druska kartu inhaliuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2010 09 12, 10:02)
drinks_cheers.gif  nuo laringito ir 2 ampules galima, jei sunkesnis atvejis.

Kriiste, o tu prie slogos soda su druska kartu inhaliuoji? ax.gif

jo mirksiukas.gif ir ne tik slogos - jei koso irgi profilaktiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 12 rugsėjo 2010 - 10:24
Taip ir likau nesupratusi, ar jūs druską ir sodą sumaišius su kokiu vandenuku pilat ta tirpalą i inhaliatorius, ar taip kvepuojat tarkim su karstu vandeniu dubenyje??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 09 12, 17:17)
Taip ir likau nesupratusi, ar jūs druską ir sodą sumaišius su kokiu vandenuku pilat ta tirpalą i inhaliatorius, ar taip kvepuojat tarkim su karstu vandeniu dubenyje??? g.gif  g.gif  g.gif

as tai i kompersorini inhaliatoriu ipiliau. jau isbandem. tesim toliau ir ziuresim rezultata ax.gif
Atsakyti