Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

Mes irgi senai naudojam inhaliatoriu.Anksčiau sededavau su dukra prie puodo po rankšlosčiu.Kartais ir dabar grištam prie puodo.Išverdu bulvias su lupienom suminkau idiedu druskos ir pirmin.Labai geras budas,naktynio ikiraus kosulio kaip nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 05, 19:59)
as rytoj vaziuoju pirkt inhaliatoriaus,seip vaistinese niekur neradau,tik tokie galingi uz 450lt.o spec parduotuvej kur med. iranga radau inhaliatoriu 180lt su

as pirkau paprasciausia inhaliatoriu vaistinej, man kainavo 20 lt, manau, kad tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Microlife NEB 10 mes naudojam ir esam patenkinti. Pirkom vaistinėje 189lt.
Atsakyti
Super daiktas, padės ne tik laringito gyd. bet ir bronchito ar šiaip užpuolus kosuliui. Mes pirkom va tokį (pas mus Kėdainuose kitokių nebuvo), bet intern. paieškojusi radau kad galima nusipirkti ir už 168
Atsakyti
As turiu toki pati:
user posted image

Nepamainomas dalykas, bent jau mums.
ten yra dar dvi kaukes pridedamos.
o pilam arba soda arba ioduota druska.
kadangi ispurskia labai smulkia dispersija tai nuo eukalipto ar rezorbano gali supykinti vaika.
o kvepuojame visi, kaip tik pajuntame gerkleje perstejima ar pradeda kosulys kankinti.
Mokejau vaistineje 280 lt.

Yra panasaus veikimo principo Microlife (italiski) jie pigesni. Kaina apie 150-180 Lt.
Atsakyti
Aš taip pat turiu elektrinį inhaliatorių.Vyriausias sūnus tik kartą sirgo laringitu,bet dukra nuo trijų metų sirgo po kelis sykius per metus,jei nebūčiau turėjus inhaliatoriaus,tai be ligoninių nebūtume apsiėję.
Atsakyti
labas,

As siandien nusipirkau Microlife NEB 50. Mokejau 185Lt. Vyras serga bronchine astma, o vaikas kartasi obstrukciniu bronchitu, tai su "bliudukais" verdancio vandens pavargau terliotis, be to pavojinga.
Dabar tik reiketu issiaiskinti kaip po kiek ir ka reikia pilti kai noresiu panaudoti. Zinau kad adrenalinas labai gerai, bet ar jo galima paprastai vaistinese nusipirkti? Be to, man sake, kad i si inhaliatoriu geriau nereikia pilti nieko kas yra aliejinio pagrindo, tai ar galima tiesiog vandeni ipilti ir su juros druska, arba pvz soda kvepuoti?
Atsakyti
Va ka tik isbandziau savo nauja pirkini - inhaliatorius super! Ipyliau 2-3ml. vandens ir truputeli stambios juros druskos, gerai butu ir paprasta manau. Liux daiktas - tikrai! O dar jeigu gydytojas priraso vaistuku tiksliom dozem, tai 1000 kartu geriau negu gerti vaistus! Ar ne taip?
O vaikuciai, kol visai mazi - aisku kad nemegsta sedet su kauke, BET reiia palaikyti nors su pertraukelem, jeigu ir saukia, nes kai saukia - dar geriau ir giliau vaistukai i plaucius patenka. Striprybes, linkiu nesirgti, o jeigu ka - iskart garuoti ir uzkirsti visoms ligoms kelia! 4u.gif
Atsakyti
Ar bandet kas nors i Microlife inhaliatoriu i deti eteriniu alieju, ar kazka ne vandens pagrindo? Man pardaveja nepatare, nes sake apsinesa labai... Bet vaistinej sake, kad nieko tokio - jug viskas issiplauna g.gif Tai reikia trecios nuomones - laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auslialia @ 2007 09 20, 13:51)
Ar bandet kas nors i Microlife inhaliatoriu i deti eteriniu alieju, ar kazka ne vandens pagrindo? Man pardaveja nepatare, nes sake apsinesa labai... Bet vaistinej sake, kad nieko tokio - jug viskas issiplauna  g.gif Tai reikia trecios nuomones - laukiu  4u.gif

Manau pardavėja teisi: eteriniai aliejai netinka microlife inhaliatoriams netinka.
Papildyta:
QUOTE(auslialia @ 2007 09 19, 10:17)
labas,

Dabar tik reiketu issiaiskinti kaip po kiek ir ka reikia pilti kai noresiu panaudoti. Zinau kad adrenalinas labai gerai, bet ar jo galima paprastai vaistinese nusipirkti? Be to, man sake, kad  i si inhaliatoriu geriau nereikia pilti nieko kas yra aliejinio pagrindo, tai ar galima tiesiog vandeni ipilti ir su juros druska, arba pvz soda kvepuoti?

Galima ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as patirtim ax.gif I kompresorinius inhaliatorius,kuriuos cia dauguma turite isigije jokiais budais negalima lasinti nei rezorbano,nei jokiu eteriniu alieju ar dar kazko,ne tik del to kad apsinesa ar panasiai,o galit pakenkt vaikeliui.Visais tais eteriniais aliejais galima garinti tik karstais garais.
O i kompresorini inhaliatoriu pilasi fiziologinis vanduo,dar kitaip skystis injekcijom,Nacl.As pilu 9%,kurio galima laisvai isigyti vaistinese.Esant stipriam priepoliui imaisoma adrenalino,bet su juo vel reikia labai labai atsargiai
Atsakyti
mes turime mikrolife inhaliatorių tikrai nepamainomas dalykas pradėjus vaikui kosėti. Garinamės su prospano lašiukais, esant bronchitui su brontex lašiukais. Ir patys pakvėpuojame peršalę. O su puodo garais maniškis nesileisdavo, cypdavo, bijojau nuplykiti vaiką, o po laringitinių priepuolių naktį nusipirkom inhaliatorių ir labai tuo džiaugiuosi.
Atsakyti