Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(Neringiux @ 2010 03 11, 16:52)
Karstais garais negalima inhaliuoti, todel ir nedaro tokiu inhaliatoriu, kad sildytu tirpala, nes isdegintu gleivine. Is pradziu ir man nepatiko saltas garas, bet pripratom.

nu nesu sadiste - nesneku apie karstus - kalbu apie siltus - anksciau virs puodu, arbatiniu garindavom - man lyg didesnis efektas budavo g.gif
Atsakyti
mano omronas suluzo ties ta vieta kur prie slangutes jungiamas, gal zinot is kur tokia dali butu galima gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 11, 23:13)
nu nesu sadiste - nesneku apie karstus - kalbu apie siltus - anksciau virs puodu, arbatiniu garindavom - man lyg didesnis efektas budavo g.gif

na mes kai virs puodo vaikus laikydavom,tai tas karstas garas tikrai efektyvesnis buvo.bet jei netycia uzkabintu,na maza kas,man nesaugu tie puodai.dabar naudojam omron inhaliatoriu.ipilam i ji karsto vandenuko,leidzia karstus garus,atvesta,vel ipilam.na ziuresim,kaip tik dabar labai jie abudu kosti,sloguoja,kol kas be ligonines ir antibijotiku apsiejom,aisq dar nezinia kiek cia sirgsim ir kuom baigsis.kol kas daug garinam,plaunam nosytes ir geriam gebeniu sirupuka ir juoda ridika su medum uzpilta
Atsakyti
QUOTE(lina2005 @ 2010 03 14, 00:08)
mano omronas suluzo ties ta vieta kur prie slangutes jungiamas, gal zinot is kur tokia dali butu galima gauti  smile.gif

jei turi dar dokumentus inhaliatoriaus ,tai paziurek ten buna parasyta taisyklu adresai ar telefonai dar buna internetinis adresas,tai parasysi ten tave informuos ar turi tokiu detaliu , kur ir kaip isigyti blush2.gif
radau nemokama telefona teo 8 800 71010,pasiskambink ir tikrai jie pagelbes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 15 kovo 2010 - 12:42
QUOTE(Olaiva @ 2010 03 15, 12:07)
na mes kai virs puodo vaikus laikydavom,tai tas karstas garas tikrai efektyvesnis buvo.bet jei netycia uzkabintu,na maza kas,man nesaugu tie puodai.dabar naudojam omron inhaliatoriu.ipilam i ji karsto vandenuko,leidzia karstus garus,atvesta,vel ipilam.na ziuresim,kaip tik dabar labai jie abudu kosti,sloguoja,kol kas be ligonines ir antibijotiku apsiejom,aisq dar nezinia kiek cia sirgsim ir kuom baigsis.kol kas daug garinam,plaunam nosytes ir geriam gebeniu sirupuka ir juoda ridika su medum uzpilta

va va - apie ta efektyvuma ir kalbu mirksiukas.gif - mes virs puodu nerizikuodavom - as su maze lovoje atsisedam (ji mano gleby) - pasiimam sketi ir apdengiam adijalu viska, kad skyliu nebutu - o MB per krasta ikisa arbatinio galiuka pravira ir virina ji - kol tropikai palieka - tikrai saugu, efektyvu - tik daug zaidimo - va butu kazkas panasaus, kad ten silti garai sklistu - nes bandziau ir as karsta ipilt - bet atsaldo ji nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 15, 12:34)
va va - apie ta efektyvuma ir kalbu mirksiukas.gif  - mes virs puodu nerizikuodavom - as su maze lovoje atsisedam (ji mano gleby) - pasiimam sketi ir apdengiam adijalu viska, kad skyliu nebutu - o MB per krasta ikisa arbatinio galiuka pravira ir virina ji - kol tropikai palieka - tikrai saugu, efektyvu - tik daug zaidimo - va butu kazkas panasaus, kad ten silti garai sklistu - nes bandziau ir as karsta ipilt - bet atsaldo ji nors tu ka doh.gif

na taip,gana greitai atsala,bet va taip ir zaidziam pilstydami...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 11, 16:11)
tai va, man ir iskilo klausimas - gal yra kas karstai, siltai garina g.gif

mes microlife turim ta maziuka tai silta gara pucia ir as kaip rinkausi pazystamas vaistininkas butent ji patare pirkti ir gamintojas italai ar vokieciai, o omron tai japonu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2010 04 06, 10:36)
mes microlife turim ta maziuka tai silta gara pucia ir as kaip rinkausi pazystamas vaistininkas butent ji patare pirkti ir gamintojas italai ar vokieciai, o  omron tai japonu... g.gif

gal parodyt galit?

as jau nupirkau omron, ta kisenini, maziuka unsure.gif
va toki:
http://www.hiperfarm...microair_ne-u22

siaip super jis - garso jokio, maziukas, lengvas, negasdina vaiko, bet garas saltas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 06 balandžio 2010 - 10:04
[jovitn,2010 04 06, 11:36]
mes microlife turim ta maziuka tai silta gara pucia ir as kaip rinkausi pazystamas vaistininkas butent ji patare pirkti ir gamintojas italai ar vokieciai, o omron tai japonu... g.gif
[/quote]
labas.labai intensyviai ieskau nuomoniu apie inhal,nes niekaip neapsisprendziu kury pirkti,gal galit pasidalinti koki ta maziuka ysigijot,buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:

labas.labai intensyviai ieskau nuomoniu apie inhal,nes niekaip neapsisprendziu kury pirkti,gal galit pasidalinti koki ta maziuka ysigijot,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės... O mes vat Inhaliatorių Microlife NEB 10 įsigijome štai tokį, tik dizainas šiek tiek kitoks nei čia:
http://www.hiperfarm...orius_microlife
Labai patenkinti, nes išgydėme laringitą kai mums buvo vos pora mėnesiukų ir bronchitą vos prieš mėnesį... Gydymui labiausiai tinka paprastas mineralinis vanduo, geriausia Borjomi, nes ten daugiausia visokiu geru mikroelementų... Įvairiausi vaistai skirti inhaliacijai turi būti parenkami labai atsargiai, ypaš eukalipto, kadangi vaikelis gali elergiškai sureaguoti ir gali būti dar blogiau, bent jau taip man gydytoja aiškino... Be to, girdėjau, kad karšti garai kūdikiui nėra gerai, nes kūdikiai yra labai jautrūs ir gali lengvai apdengti kvėpavimo takus...
Tačiau pati manau, kad ligos metu (laringito, brochito ir pan.) jau tikrai geriau šiek tiek karštų (tik ne virš puodo, o vonioje pvz...) nei visai jokių...
Bėje, žinau, kad ne visi gali sau leisti nupirkti šiuos inhaliatorius, kuri turime mes, todėl kam prireikius galėčiau ir išnuomoti laikinai jei prireiktų, dėl kainos sutartume... ax.gif
Atsakyti
Inhaliacijos su arbatmedžio eteriniu aliejumi mums tapo priemone Nr.1 nuo kosulio. Inhaliatorius Omron pasiteisino thumbup.gif -nereikia bijoti,kad vaikas nusidegins ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadeja: 05 gegužės 2010 - 12:59
SVEIKOS,
NA VA IR MUSU LARINGITAS NEAPLENKE,LABAI GAILIUOSI ,KAD IKI TO ,KAI VAIKAS DAR SVEIKAS BUVO NENUTUREJAU INHALIATORIAUS,O JUK NAKTI PIRMA PAGALBA BUTU,BET STAI SIANDIEN NETE RADAU mICROLIFE NEB 10 INHALIATORIU TIESIAI IS FIRMOS UZ 168LT
BANDYSIM PO PIETU MIEGO smile.gif
Papildyta:
BEJA,TIKINO ,KAD IR ETERINIAI SKYSCIAI TINKA,ATSEIT NAUJASNIS MODELIS
Atsakyti