Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(juraza @ 2010 01 14, 12:26)
Mamytės, turinčios OMRON inhaliatorius, pasakykit prašau - ar ta mėlyna detalė(kuri dedasi į indelį vaistukams pilti) turi suktis? man ji nesisuka, bet toks įtarimas, kad gal turėtų vaistukus maišyti besisukdama, sparneliai kaip kokio malūnėlio... g.gif

pas mane nesisuka, o mintis ir buvo kilusi kad turi suktis. Tai tikro atsakymo nezinau ar turi / ar ne g.gif
Atsakyti
pas mane irgi nesisuka, bet manau kad ir neturi suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2010 01 14, 12:26)
Mamytės, turinčios OMRON inhaliatorius, pasakykit prašau - ar ta mėlyna detalė(kuri dedasi į indelį vaistukams pilti) turi suktis? man ji nesisuka, bet toks įtarimas, kad gal turėtų vaistukus maišyti besisukdama, sparneliai kaip kokio malūnėlio... g.gif

O kaip suprasti ta sukimasi? Ta prasme, kai veikia ar sukasi? Manau kad ne, nors gerai ir neziurejau schmoll.gif
Atsakyti
Tai, vadinasi, neturi suktis mirksiukas.gif Čia apie įjungtą inhaliatorių kalbejau, Tučka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingilita @ 2009 10 13, 18:22)
tik neduokit to stodal,mums irgi gydytoja pasake ji duoti,o pasikonsultavau su vaiku profesoriumi jis pasake,kad stodal visus nesvarumus, skrepliukus varo i plauciukus,sako mama jei mylit savo vaika at stodal meskit i siuksliu deze,nes gali buti plauciu uzdegimas,taip dabar ir atsitiko jau sedim namie su plauciu uzdegimu verysad.gif

mes irgi naudojam STODAL sirupa,visada jo duodu kai kostim,ir viena karta mergaites jau sirgo plauciu uzdegimu,bet niekada negalvojau,kad taip gali buti naudojant sita sirupa g.gif Mazoji linkusi sirgti laringitu,tai vakar kaip tik nusiprkau inhaliatoriu MICROLIFE NEB10,bet dar nebandem.Tikiuosi bus lengviau kovoti su kvepavimo ligomis smile.gif
Atsakyti
merginos, inhaliatorius zinoma geris, na bet nereikia stacia galva pulti juo gydytis!!!!!! ir naudoti su bet kuo ir bet kaip... kad nepadaryti meskos paslaugos..

visu pirma reikia skirti koks tas kosulys, kokia jo kilme. ar tai pavirsutinis, ar tai gylus. ar tai sausas ar tai "dregnas". ar tai sukeltas bakterines ar visrusines infekcijos...
ar tai astminis, ar alerginis... ar dar bala zino koks... ir tik tuomet imtis priemoniu.

inhaliaciju kiekis per diena - ne kiek nori ir kada nori. naudojami preparatai, arbatos - pagal amziu tam tikro stiprumo, koncentracijos ir tam tikras kiekis...

sekmes gydantis 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, turiu tokį klausimą, na mano dukrai skirtas inhaliatorius Babyhaler, tas kur su salbutamoliu inhaliuojamas.Gal kuri naudojusi atsakytumėt, būčiau labaio dėkinga nes info nerandu.Kaip paruošti inhaliatorių pirmam kartui? Rašo, kad išvalyti silpna dezinfekavimo priemone.Tai kuom?vaistinei nieko doro nepatarė, sakė Cutasept imti, bet suabejojau g.gif .Ar būtina pirmą kartą jį visą išardyti valant?Ar užtenka tik kokiu virintu vėsoku vandeniu praplaut?
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2010 02 13, 19:30)
Sveikos, turiu tokį klausimą, na mano dukrai skirtas inhaliatorius Babyhaler, tas kur su salbutamoliu inhaliuojamas.Gal kuri naudojusi atsakytumėt, būčiau labaio dėkinga nes info nerandu.Kaip paruošti inhaliatorių pirmam kartui? Rašo, kad išvalyti silpna dezinfekavimo priemone.Tai kuom?vaistinei nieko doro nepatarė, sakė Cutasept imti, bet suabejojau g.gif .Ar būtina pirmą kartą jį visą išardyti valant?Ar užtenka tik kokiu virintu vėsoku vandeniu praplaut?

Pas mane kitoks inhaliatorius, bet irgi reikia dezinfekuoti. smile.gif As turiu nusipirkusi Chicco dezinfekavimo skysti nuo dukros kudikystes. Ipilu jo tam tikra kieki i litra vandens ir sumetu ten inhaliatoriaus detales. Po pusvalandzio istraukiu, surenku ir naudoju.
Atsakyti
sveikos,

mano mazylis ir susirgo (pradejom i darzeli eit vadinas doh.gif )
siandien nusipirkau inhaliatoriu Omron NE-C28 dabar eurovaistinej akcija jei kam aktualu.
bandysiu inhaliuoti Brontexu, nes kosulys darosi dregnas, taciau ne visada atkosti, o jau 4 nakti temperatura po 38,8 verysad.gif
ka dar be brontexo rekomenduotumet inhaliuoti esant stipriam kosuliui ir tirstai slogai g.gif

aciu.
Atsakyti
slogytei neblogas yra sinupretas
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 02 14, 12:17)
sveikos,

mano mazylis ir susirgo (pradejom i darzeli eit vadinas  doh.gif )
siandien nusipirkau inhaliatoriu Omron NE-C28 dabar eurovaistinej akcija jei kam aktualu.
bandysiu inhaliuoti Brontexu, nes kosulys darosi dregnas, taciau ne visada atkosti, o jau 4 nakti temperatura po 38,8  verysad.gif
ka dar be brontexo rekomenduotumet inhaliuoti esant stipriam kosuliui ir tirstai slogai g.gif

aciu.

Protargolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2010 02 13, 19:30)

Visai tiktu praplauti su soda, nes as po kurio laiko naudojimo pastebiu kad pompos sieneles apsinesa, tai su soda isplaunu ir vel is naujo kvepuojam
Atsakyti