Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(Ice @ 2009 11 29, 12:43)
Aš mąstau šitą įsigyti. Ar jis turi kokį nors garsą dirbdamas? Mąstau, ar bus patogus miegančiam vaikui pakvėpuoti  g.gif

http://www.hiperfarm...uct/10000120877

pas mus lygiai toks pat yra,jis nebrangus,paprastas naudojime,lengvai isardomas plovimui,gera preke uz gera kaina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai atlieka visas savo funkcijas,dirba biski garsokai bet del to kad yra kompresorinis o ne ultragarsinis smile.gif bet nieko,priprantama smile.gif
garinames visa laika sedincioj padeti smile.gif nes kitaip nepritaikytas ax.gif
efektas nuostabus visumoj thumbup.gif
Dziaugiames kad turim ji nes tai nepamainoma investicija i seimos sveikata thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 30 lapkričio 2009 - 12:27
Laba ryta 4u.gif

turiu klausimeli ax.gif zinau, kad labai ir net labai gerai inhaliuoti ciobreliais smile.gif

noriu paklausti ar galima su omron'u c-28 inhaliuoti ciobrelius? (na, paruosti, kaip arbatele, bet labai silpnute) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2009 12 01, 12:18)
Laba ryta 4u.gif 

turiu klausimeli ax.gif  zinau, kad labai ir net labai gerai inhaliuoti ciobreliais smile.gif

noriu paklausti ar galima su omron'u c-28 inhaliuoti ciobrelius? (na, paruosti, kaip arbatele, bet labai silpnute)  bigsmile.gif

o kodel gi ne? silpna arbatele galima su betkuriuo inhaliuoti, tik ji turi buti atvesinta iki kambario tmperaturos.
silpna, del to kad ciobreliuose laibai didle koncentracija fitomdziagu, ir tai gali tiesiog issaukti pykinima.

o inhaliuoti galima ir raudoneli (ypac kosuliams), ir azuolo zeve, ir ramineles, ir medatkas, ir salavija, ir salpusni.....
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 01, 12:37)
o kodel gi ne? silpna arbatele galima su betkuriuo inhaliuoti, tik ji turi buti atvesinta iki kambario tmperaturos.
silpna, del to kad ciobreliuose laibai didle koncentracija fitomdziagu, ir tai gali tiesiog issaukti pykinima.

o inhaliuoti galima ir raudoneli (ypac kosuliams), ir azuolo zeve, ir ramineles, ir medatkas, ir salavija, ir salpusni.....

o tada super thumbup.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ir man reikia inhaliatori bet man reikia toki kad su kauke butu kad ir per nosi kvepotu ar yra tokiu ir koks geriauses del kainos tai nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas86 @ 2009 12 06, 14:45)
sveikos,ir man reikia inhaliatori bet man reikia toki kad su kauke butu kad ir per nosi kvepotu ar yra tokiu ir koks geriauses del kainos tai nesvarbu smile.gif

temoje yra daug nuoruodu ir konkreciu inhaliatoriu tipu. reiktu paskaitinet ju komplektacija.
berots, Omron`ai visi turi savo komplektacijoje po dvi kaukes vaikams ir suaugusiems, ir ale"pypke"

va, cia pasikartosiu merginu ideta nuoruoda http://www.hiperfarm...a/inhaliatoriai

daug visokiu inhaliatoriu. rinkites konkretu, spauskit ir saitykit komplektacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamyte, o jeigu as i
inhaletoriu ipurksciau humerio ar nieko tokio. Pas mus loga yra,
Atsakyti
QUOTE(LORD @ 2009 11 29, 04:07)
Zinok labai svarbus inhaliatoriuje parametras nurodantis isgarinamo tirpalo daleliu dydi. Omronas garina tirpala 3-ju mikrometru dydzio dalelemis. Tai labai "profisionalus" parametras, kadangi retas gamintojas pasiekia tokius dydzius. Kitas momentas - tai kompresoriaus oro srauto padavimo intensyvumas, kuris leidzia sutrumpinti inhaliacijos trukme esant intensyvesniam inhaliavimui. Reikia nepamirsti, kad universlus inhaliatoriai visuomet turi vidutinio stiprumo oro srauta tam kad ir vaikai galetu inhaliuotis. Suaugusiems srautas gali buti didesnis, tuomet ir proceduros laikas labai sutrumpeja. Kiseniniai inhaliatoriai tokiu geru rezultatu nepasiekia: jie portatyvus ir mobilus, labai patogus naudoti (net pakankamai tylus), taciau efektyvumas pastebimai mazesnis (cia jeigu kalbame apie portatyvius elektrinius, nes purskiamame inhaliatoriuje privalumu tiek neiszvelkciau). Netgi portatyviniai kompresoriniai inhaliatoriai kainuojantys kelis kart daugiau pinigo yra maziau efektyvus lyginant su siek tiek didesniu stacionariu (nors stacionarus taip pat buna numatyti kaip "retai mobilus").
Komplektacijos gausa taip pat prideda prekei zavesio: didesnes pritaikymo galimybes labai pravercia (man pravercia VISI prideti komponentai)

Kaina musu kiseninio AND buvo apie 100 litu su nuolaida)))

Mes turime kisenini ultragarsini AND( Omronas garina tirpala 3-ju mikrometru dydzio dalelemis) Musu garina 5 mikrometru,labai patogus prietaisas,turi 2 kaukes,vaikiska ir suagusiems,jokio skirtumo nejauciu tarp kisenini ir stacionarini.Be to galima imti i keliones.del to kad turi spec.kistuka .Naudojame pagrinde Vytas miner.vand.Arba blogiausiu atveju adrenalina su fiziol.tirp.Galima nauduoti prospan lasiukus inhaliacijoms,bet mums uztenka ir isvardintu virsuje.Tik ultragarsiniam negalima vartuoti aliejinius skied. ir kur cukrus yra sudetyje. Bet aliejinius ir taip nesveika,del to kad susidaro plevele bronchuose,ir tas pavojinga vaikams gali atsirast plauciu uzdegimas.Ir dar aliejiniai daznai sukelia alergiska reakcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduelle: 14 gruodžio 2009 - 17:39
QUOTE(bonduelle @ 2009 12 14, 19:35)
Kaina musu kiseninio AND  buvo apie 100 litu su nuolaida)))
Mes turime kisenini ultragarsini  AND(  Omronas garina tirpala 3-ju mikrometru dydzio dalelemis) Musu garina 5 mikrometru,labai patogus prietaisas,turi 2 kaukes,vaikiska ir suagusiems,jokio skirtumo nejauciu tarp kisenini ir stacionarini.Be to galima imti i keliones.del to kad turi spec.kistuka .Naudojame pagrinde Vytas miner.vand.Arba blogiausiu atveju adrenalina su fiziol.tirp.Galima nauduoti prospan lasiukus inhaliacijoms,bet mums uztenka ir isvardintu virsuje.Tik ultragarsiniam negalima vartuoti aliejinius skied. ir kur cukrus yra sudetyje. Bet aliejinius ir taip nesveika,del to kad susidaro plevele bronchuose,ir tas pavojinga vaikams gali atsirast plauciu uzdegimas.Ir dar aliejiniai daznai sukelia alergiska reakcija

Adrenalinas,tai cia prie laringitu,ar kosuliu?mes naudojam prospano lasiukus,atskiestus fiz.tirpalu,bet r jums jis putoja,ir vis uzsikisa?siaip tai vk.labai erzina tas prospano kvapas,tai as kartais tik fiz.tirpalu garinu
Atsakyti
as nusipirkau microlife inhaliatoriu ir man iskilo klausimas, ar galima naudoti ji su arbatomis? labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
O as persistengiau besiinhaliuodama unsure.gif
Gydziau gerkle(VKTI), buvau gerokai uzkimus. Tai prie yprastiniu medikamentu sugalvojau pasiinhaliout ryte ir vakare(fiziolog vandeni, kartais ramuneliu arbata). Rezultatas po savaites- bronchitas, o ir plaucius ijautrinau doh.gif Gydausi dabar antibais su gydytojos prieziura doh.gif
Gavau pamoka, kad be gydytojo rekomendacijos nebedarysiu inhaliaciju nei sau nei vaikui schmoll.gif
Todel bukit atsargios, ypac su savo maziukais unsure.gif
Atsakyti
Mamytės, turinčios OMRON inhaliatorius, pasakykit prašau - ar ta mėlyna detalė(kuri dedasi į indelį vaistukams pilti) turi suktis? man ji nesisuka, bet toks įtarimas, kad gal turėtų vaistukus maišyti besisukdama, sparneliai kaip kokio malūnėlio... g.gif
Atsakyti