Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(LAUPA @ 2009 11 10, 18:14)
laba,  4u.gif
gal gali pasakyti  kur pirkai inhaliatorių , kokį ir kiek kainavo, nes aš ir žiūrinėjuosi ir nežinau nes jų pasirodo gana daug yra (http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/group/63a8b29234/medicinos_technika/inhaliatoriai) ir nebežinau kurį rinktis. Vaistinėja dar nežiūrėjau, bet žinoma bus su antkainiu, bet gal garantija ilgesne negu 1 mėnesis.

pirkau šitą Omron
kita rytą jau pristatė i namus biggrin.gif
ir šiaip jo garantija 3 metai. kur tu matei po 1 menesi tai nezinau unsure.gif

vaistinėse ir spec įrangos parduotuvėse gerokai brangiau doh.gif
Atsakyti
čia dėl garantinio, tai truputi nublūdinau blush2.gif ,

labai ačių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAUPA: 10 lapkričio 2009 - 18:36
QUOTE(LAUPA @ 2009 11 10, 19:20)
laba, 4u.gif
gal gali pasakyti kur pirkai inhaliatorių , kokį ir kiek kainavo, nes aš ir žiūrinėjuosi ir nežinau nes jų pasirodo gana daug yra (http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/group/63a8b29234/medicinos_technika/inhaliatoriai) ir nebežinau kurį rinktis. Vaistinėja dar nežiūrėjau, bet žinoma bus su antkainiu, bet gal garantija ilgesne negu 1 mėnesis.

Mano ,,omron,,aš jį tik vakar įsigijau iš eurovaistinės,kainavo 269 lt,bet tikrai negaila pinigų,nes geras daiktas,beje,garantinis 3 metai,o pridedamosiom dalims 1 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 10 lapkričio 2009 - 19:41
aš šendien užsisakiau internetu omron firmos inhaliatorių , dabar kaip tik nuolaida 179 Lt., nes jau visi trys vaikai kosti ir nebežinau kuom "šerti" doh.gif
Kai panaudosim parašysiu atsiliepimą
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2009 11 09, 17:47)
gerklytę žiūrėjo kelis kartus,bet nieko apie adenoidus neminėjo schmoll.gif

maniškė knarkdavo dėl adenoidų. dabar knarkia dėl padidėjusių tonzilių doh.gif

QUOTE(Eima @ 2009 11 09, 21:28)
14 mėnesių kūdikiui adenoidai? Baikit juokus.

o kas čia nuostabaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LAUPA @ 2009 11 11, 15:00)
aš šendien užsisakiau internetu omron firmos inhaliatorių , dabar kaip tik nuolaida 179 Lt., nes jau visi trys vaikai kosti ir nebežinau kuom "šerti"  doh.gif 
Kai panaudosim parašysiu atsiliepimą

čia daug ka jį įsigijo 4u.gif o ta akcija gal dėl akių tik, nes bent aš ją pastebėjau prieš pusę metų bigsmile.gif ir dar tebesitesia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2009 11 10, 20:36)
Mano ,,omron,,aš jį tik vakar įsigijau iš eurovaistinės,kainavo 269 lt,...

Gerai kad nepirkau už tą kainą, o tokį pat pirkau už 179.

QUOTE(zbara @ 2009 11 11, 16:12)
čia daug ka jį įsigijo  4u.gif o ta akcija gal dėl akių tik, nes bent aš ją pastebėjau prieš pusę metų  bigsmile.gif ir dar tebesitesia biggrin.gif

Aš irgi susimėčiau, kai pamačiau, kad tikrai akcija jau seniai vyksta, bet gi koks skirtumas kiek ji trunka, kai šitaip skiriasi kaina vaistinėje ir intike. Tai gal vaistinėse kaina "iš debesų" g.gif
Atsakyti
Taip kaip gi naudoti Eucabal (ar kitokį tepalą) bei eterinius aliejus inhaliacijoms ax.gif , kokiais kiekiais ir kur tirpinti? Vaistų anotacijose rašoma: pvz. Eucabal 1-2 cm ištirpinti litre karšto vandens...Tai čia kaip suprantu naudojant primityviai užsivirinus vandenį puode. Bet gi inhaliuoti tereikia vos kelių ml, taip kaip paruošt ?
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 11 11, 23:25)
Taip kaip gi naudoti Eucabal (ar kitokį tepalą) bei eterinius aliejus inhaliacijoms  ax.gif , kokiais kiekiais ir kur tirpinti? Vaistų anotacijose rašoma: pvz. Eucabal 1-2 cm ištirpinti litre karšto vandens...Tai čia kaip suprantu naudojant primityviai užsivirinus vandenį puode. Bet gi inhaliuoti tereikia vos kelių ml, taip kaip paruošt ?

http://www.ringitas....ini_vaistai.pdf
čia rasi tinkamų vaistų sąrašą kurie tinka inhaliatoriui, o eucabalo tepalas netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAUPA: 12 lapkričio 2009 - 10:00
QUOTE(edinka @ 2009 11 11, 22:25)
Taip kaip gi naudoti Eucabal (ar kitokį tepalą) bei eterinius aliejus inhaliacijoms  ax.gif , kokiais kiekiais ir kur tirpinti? Vaistų anotacijose rašoma: pvz. Eucabal 1-2 cm ištirpinti litre karšto vandens...Tai čia kaip suprantu naudojant primityviai užsivirinus vandenį puode. Bet gi inhaliuoti tereikia vos kelių ml, taip kaip paruošt ?

eucabalio naudot negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
Kompresoriniuose inhaliatoriuose naudojamas tik kambario temperaturos bet koks skystis vandens pagrindu (mineralinis, zoliu nuoviras, fiziologinis) ar vaistas spirito pgarindu skirtas naudoti lasais..

Eukabal tepalas naudojamas kitokiu budu ir ji galima inhaliuoti kvepuoti zenkliai didesniu kiekiu. Berots vaistinese yra toks elementarus inhaliatoriukas plastmasinis (indas plius piltuvelio formos kauke). Arba su ranksluosciu apsigaubus virs kitokio indo (tik sis budas pavojingas maziukams, yra nemenka tikimybe nusiplikyti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 12 lapkričio 2009 - 11:10
O sakykite, kai kvepuojate pro inhaliatoriu, tai jis koki ten paduoda ora: silta ar karsta, o gal vesoka? Labai svarbu, atsakykite kas nors, please! 4u.gif
Atsakyti