Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(kristutyte @ 2005 10 18, 11:14)
Inhaliatoriai
Kadangi mano vaikai irgi neišlipa iš peršalimo ligų, tai aš galvoju pirkti Microlife NEB10. Gal kuri nors iš jūsų naudoja tokį? Kokie atsiliepimai?

Mes tokį turim ir nesigailiu schmoll.gif Vos tik mažiukas susirgo laringitu, iš kart apsirūpinom, nes pagulėję keturias dienas ligoninėj grįžti nebenorim schmoll.gif
Atsakyti
va ir as neisivaizduoju ka daryciau be jo kai nakti netiketai uzpuola laringitas arba kai sloguoja ar kosti vaikas.Kol jo neturejom tai tekdavo ir ligoninese dazniau pagilet,bet isigijus inhaliatoriu daugeliu atveju galiu savo vaikui padeti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pala, kažko nesuprantu, juk ligoninėse inhaliuojami visi bronchitiniai/plaučių uždegimai ir šiaip ką kosulys vargina. Kiek gulėjom visus inhaliuodavo palatose (tik angina sergančių ne)

p.s. ką pilat inhaliacijom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 13 spalio 2006 - 13:15
QUOTE(DAISY @ 2006 10 13, 15:12)
pala, kažko nesuprantu, juk ligoninėse inhaliuojami visi bronchitiniai/plaučių uždegimai ir šiaip ką kosulys vargina. Kiek gulėjom visus inhaliuodavo palatose (tik angina sergančių ne)

p.s. ką pilat inhaliacijom

as ilasinu eukalipto arba ispaudziu rezorbano
Atsakyti
Mes tokį turim, tik nepatinka, kad jis didokas (reik rast vietos kur padėt)
ir šiaip mes pirkom vaistinėje, tai mokėjom 166 lt wink.gif
Atsakyti
Gal kas turi injaliatorių PARI? Kur pirkote? Kas Lietuvoje jais prekiauja?
Atsakyti
o kiek kainuoja inhaliatoriai? ar juos parduoda be recepto?
Atsakyti
as rytoj vaziuoju pirkt inhaliatoriaus,seip vaistinese niekur neradau,tik tokie galingi uz 450lt.o spec parduotuvej kur med. iranga radau inhaliatoriu 180lt su kaukyte maziukui ir vamzdeliu vyresniems.atrode patogus,sveicariskas.kadangi buvo ispirkti tai man uzsake,tai va laukiu rytojaus.
kadangi mus buvo uzpuoles laringitas,tai ne neabejoju kad jis mums labai reikalingas.va dar reikia issiaiskint kokias zoleles naudot inhaliacijoms,kokioms ligoms kokios ir seip kada negalima vartot inhaliatoriaus,prie kokiu ligu netinka g.gif
Atsakyti
tikrai reikalingas daiktas, teko vieną kartą su laringitu ligoninėje gulėti, tai daugiau kaip ir nesinori, todėl šį daiktą įsigijom 4u.gif
šiaip aš įlašinu abmrocheksalio, beje mes su šiais vaistais ir ligoninėje gydėmės 4u.gif
Atsakyti
Dabar domiuosi inhaliatoriais, nes ir antras vaikas pasirodo laringitinis swoon.gif
Pasirodo inhaliatoriai buna kompresoriniai ir ultragarsiniai, ko gero nei to nei to uz 100 Lt nepaimsiu, apie 300 normalesnis kainuoja. Gal euro vaistinej reikia pasiziuret, pas juos ir nuolaidos sekmadieniais buna g.gif

Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2005 10 18, 12:14)
Inhaliatoriai
Kadangi mano vaikai irgi neišlipa iš peršalimo ligų, tai aš galvoju pirkti Microlife NEB10. Gal kuri nors iš jūsų naudoja tokį? Kokie atsiliepimai?

mes toki turim.gydomes nuo laringito.labai dziaugiuosi,jei ne jis jau kogero butumem ligoninej unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Dukra @ 2006 12 09, 23:16)
Dabar domiuosi inhaliatoriais, nes ir antras vaikas pasirodo laringitinis  swoon.gif
Pasirodo inhaliatoriai buna kompresoriniai ir ultragarsiniai, ko gero nei to nei to uz 100 Lt nepaimsiu, apie 300 normalesnis kainuoja. Gal euro vaistinej reikia pasiziuret, pas juos ir nuolaidos sekmadieniais buna  g.gif

uz savaji mokejau 180lt.vaistinej tokio nebuvo,radau spec.med.prekiu parduotuvej.uzeik i tema laringitas,ten daug ir apie vaistus ir apie inhaliatorius kalbam 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Inhaliatorius geras daiktas, bet mano mažius nenorėjo prie jo sėdėt. Tai praktiškai nepakvėpavom mes juo, nes visa procedūra užtrukdavo apie 15 sekundžių doh.gif Taigi, gydėmės vaistukais.
Su vyresniais vaikais manau, paprasčiau susitart
Atsakyti