Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

Gal kas jau nenaudoja inhaliatoriaus - mums labai reiketu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingilita @ 2009 10 13, 18:22)
tik neduokit to stodal,mums irgi gydytoja pasake ji duoti,o pasikonsultavau su vaiku profesoriumi jis pasake,kad stodal visus nesvarumus, skrepliukus varo i plauciukus,sako mama jei mylit savo vaika at stodal meskit i siuksliu deze,nes gali buti plauciu uzdegimas,taip dabar ir atsitiko jau sedim namie su plauciu uzdegimu verysad.gif

Paskaiciau ir vos nenuvirtau blink.gif Mano vaikas kosejo ir as jam girdziau "Stodal". Vakar gydytoja patvirtino plauciu uzdegima, geriam antibus verysad.gif Jei cia tikrai to sirupo "darbelis", tai einu ji ismest...
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas zino kur galima pirkti paprasta inhaliatori. Kaimine turi toki i kuri ipilamas vandu, uzsukomas i ikisus nosi ir burna galima kvepuoti. (gal aiskiai parasiau blush2.gif )Jinai pirkus pries daug metu, dabar tokiu nerandu niekur.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 11 07, 17:48)
Laba diena,
Gal kas zino kur galima pirkti paprasta inhaliatori. Kaimine turi toki i kuri ipilamas vandu, uzsukomas i ikisus nosi ir burna galima kvepuoti. (gal aiskiai parasiau blush2.gif )Jinai pirkus pries daug metu, dabar tokiu nerandu niekur.

ar toks?

user posted image

cia
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 07, 18:52)

Sis tai jau naujoviskas, gal ir tinka, o kaip ir kur isigyti? O gal dar kitokiu yra, kur paziureti?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 11 07, 18:15)
Sis tai jau naujoviskas, gal ir tinka, o kaip ir kur isigyti? O gal dar kitokiu yra, kur paziureti?

paspauskitie uzrasa "CIA" jis yra aktyvus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 08, 12:24)
paspauskitie uzrasa "CIA" jis yra aktyvus. blush2.gif

tai kad idėjot ne nuorodą o ta patį paveiksliuką, užtat ir klausia kur galima nusipirkt 4u.gif
va čia parduotuve
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 08, 12:54)
tai kad idėjot ne nuorodą o ta patį paveiksliuką, užtat ir klausia kur galima nusipirkt  4u.gif
va čia parduotuve

aha, tikrai ax.gif doh.gif

atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal paaiškinsit, kuo skiriasi kompresorinis inhaliatorius nuo tiesiog inhaliatoriaus. Aš omron firmos žiūrinėju, tas, kuriam dabar akcija tiesiog inhaliatorius, o tie, kurie brangesni (nuo 400 lt), tai tie kompresoriniai. Kuo jie skiriasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 11 08, 16:19)
Mamytės, gal paaiškinsit, kuo skiriasi kompresorinis inhaliatorius nuo tiesiog inhaliatoriaus. Aš omron firmos žiūrinėju, tas, kuriam dabar akcija tiesiog inhaliatorius, o tie, kurie brangesni (nuo 400 lt), tai tie kompresoriniai. Kuo jie skiriasi?  blush2.gif

Nežinau kuo skiriasi bet tas akcijinis thumbup.gif nenusivilsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 11 08, 16:19)
Mamytės, gal paaiškinsit, kuo skiriasi kompresorinis inhaliatorius nuo tiesiog inhaliatoriaus. Aš omron firmos žiūrinėju, tas, kuriam dabar akcija tiesiog inhaliatorius, o tie, kurie brangesni (nuo 400 lt), tai tie kompresoriniai. Kuo jie skiriasi?  blush2.gif

na jei supranti kas yra kompresorius, tai jie taip ir veikai drinks_cheers.gif
tas akcijinis Omron irgi kompresorinis 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui [14mėn] vis nepraeina karkiantis kvėpavimas,gyd sako kad tai nealerginė astma [ji išaugama],priskyrė visokių fliuksotide,monkasta,salbutamolį doh.gif bet kažkodėl nei žodžio apie inchalecijas drėgnu oru g.gif .Vaikas nei kosti,nei sloguoja,o ji man siūlosi atlikti bronchoskopiją blink.gif [toks tyrimas kai narkozėje žmogui su aparatu apžiūrimi bronhai] doh.gif .Šiandien nuėjusi į vaistinę nusipirkau brangų inchaletorių,toks kur rekmuoja per ,,sveikas žmogus,, omron vadinasi,kaina 269lt,bet nežinau kokie vaistai tinka jo naudojimui,gal kas nors naudojate ir galite pasidalinti mintimis kokius vaistus dėti į tą aparatą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 09 lapkričio 2009 - 12:34