Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(sensitive @ 2009 10 26, 10:38)
,padave kazkokia laseline i vena-Sodium Chloride Fresenius 0.9% infuzinis tirpalas,tai cia sita galima inhaliuoti? unsure.gif Kazkaip ne taip man cia atrodo,parasyta "vartoti i vena" ir nieko panasaus apie inhaliavima g.gif

aš juo inhaliuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 10 26, 10:58)
Aš naudoju mineralinį vandenį  smile.gif

Aš irgi,naudoju Tiche ir vargo nematau ax.gif
Atsakyti
Atrodo ir paskaičiau viską, bet vis tiek įdomu, kokį dar mineralinį naudojat, kaip tuos druskų tirpalus paruošiat (vis tiek, kažkokiom proporcijom imat su vandenuku). Arbatytes tai turbūt su pakiukais plikot ar tik gerai gerai nukošiat? Oi, žalia aš šitam reikale doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Silpnai mineralizuotas vnduo ir negauotas. As, paprastai perku tiche. Ir nesuku sau del to galvos.

Arba Sodium Chloride Fresenius 0.9% infuzinis tirpalas. Tik reikalingas svirkstas su adata, kad galima butu jo "pritraukti"

Vaikui iki 2 metu paprastai 1 ml kieki. ir kelis kart per diena.

Su vaistazolem nezaidziu. Reiktu labai silpno nuoviro. Ypac nudojant tokias vaistazoles kaip ciobrelis, meta, salavijas... (gali supykinti)
Atsakyti
Sodium Chloride Fresenius 0.9% infuzinis tirpalas. -jis dar kitaip vadinasi fiziologiniu skysciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 26 spalio 2009 - 20:37
QUOTE(renatuxre @ 2009 10 26, 20:36)
Sodium Chloride Fresenius 0.9% infuzinis tirpalas. -jis dar kitaip vadinasi fiziologiniu skysciu  g.gif

na taip rolleyes.gif
mes be švirkšto apsienam, nes guminis kamštukas išsiema ir vel užsideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 10 26, 22:34)
na taip  rolleyes.gif
mes be švirkšto apsienam, nes guminis kamštukas išsiema ir vel užsideda  4u.gif

as ampolese pirkau.tai man reikejo svirksto ax.gif
Atsakyti
Man vaistineje padave toki "plastmasini buteliuka". Na, kap laselinem panasu. tai gerai kad namuose turejau svirksta... Kitaip nebuciau tikriausiai atidariusi to buteliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 27, 10:21)
Man vaistineje padave toki "plastmasini buteliuka". Na, kap laselinem panasu. tai gerai kad namuose turejau svirksta... Kitaip nebuciau tikriausiai atidariusi to buteliuko smile.gif

as apie lašelinės buteliuka kalbėjau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKVIDA @ 2009 10 16, 12:49)
Sveikutės,
Aš ir nusipirkau Omron inhaliatorių, pasinaudojau akcija Litfarmoje, mėginsime gydytis dar šitokiu būdu.LAbai daug info čia radau.Tadėl VISOMS TARIAME
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

o čia dienos akcija ar mėnesio?
Kokia kaina be nuolaidos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 28, 14:25)
o čia dienos akcija ar mėnesio?
Kokia kaina be nuolaidos?  ax.gif

taigi paGooglinkite ir prašom biggrin.gif
http://www.hiperfarm...a/inhaliatoriai
ta akcija jau labai senai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 10 28, 17:23)