Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(mamymamy @ 2009 04 15, 16:02)
Ot kad ačiū thumbup.gif . Kątik užsisakiau tą omroną akcijinį. Ale ot sutapimas, buvau Vilniuje spec. pardale medtechnikos, tai toks pats omronas 235 Lt pas juos, o ten šiaip vos ne pigiausios prekės mieste.
Dėkui dėkui, kad pagelbėjot dar pigiau įsigyt norimą ir būtiną daiktą.

o su siuos inhaliatorium viska galima (ir vaistukus pilt ir t.t.)?

As kazkaip nelabai isistudijavusi dar esu, bet reikia nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 07 01, 14:45)

As kazkaip nelabai isistudijavusi dar esu, bet reikia nusipirkti  4u.gif

Man irgi idomu butu ka ten galima pilti g.gif siandien kaip tik atveze man ji, o ten instrukcijoj parasyta nenaudoti vien tik vandens rolleyes.gif tai kas jam atsitiks, jei as vien tik tiches mineralinio pripilsiu g.gif tipo suges ar kaip cia suprast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 08 04, 11:59)
Man irgi idomu butu ka ten galima pilti  g.gif  siandien kaip tik atveze man ji, o ten instrukcijoj parasyta nenaudoti vien tik vandens  rolleyes.gif  tai kas jam atsitiks, jei as vien tik tiches mineralinio pripilsiu  g.gif  tipo suges ar kaip cia suprast  doh.gif

Tikrai nesuges jei įpilsite tik vandens schmoll.gif negalima bent jau daugumoje eukalipitinių,aliejinio tipo vaistukų pilti rolleyes.gif
Atsakyti
Inhaliacijos mums geriausios ir efektingiausios garineje vonioje, nes jokiu prietaisu prie burnytes ir nosytes vaikas is tolo neprisileisdavo.
PAsinaudojom senoviniu budu: pasistateme virduli i vonia, sandariai uzdareme, miglos duseliu sudrekinome visa patalpa ir taip darydavome inhaliacijas, pasipliuskendavom rankytem, pazaidavom ir vaikas pakvepuodavo gan nemazai, tik taip issigydem nuo laringito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 03 04, 17:27)
sveikos mamytės, gal žinote, kur būtų galima nusipirkti pikmetrų? tai tokių prietaisų, kurie naudojami išmatuoti didžiausią iškvėpimo greitį  mirksiukas.gif

Atsakymas aišku labai pavęluotas, tikiuosi radot, o mano nuoroda gal padės kitiems ieškantiems Pikmetrų yra Hiperfarmoje 4u.gif

QUOTE(cola @ 2009 07 01, 14:45)

As kazkaip nelabai isistudijavusi dar esu, bet reikia nusipirkti  4u.gif

Cituoju iš Omron aprašymo: "Platus medikamentų pritaikymas (antibiotikai, suspensijos, aliejiniai tirpalai)"

Gal galite pasidalinti informacija kokius vaistukus ar tirpalus naudojat inhaliacijoms su kompresoriniu inhaliatoriumi? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 21 rugpjūčio 2009 - 12:14
QUOTE(gi2lux @ 2009 08 21, 12:13)
Gal galite pasidalinti informacija kokius vaistukus ar tirpalus naudojat inhaliacijoms su kompresoriniu inhaliatoriumi? ačiū  4u.gif

Aš nauodoju paprastą mineralinį vandenį,'Brontex" ,"Prsospan" lašus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 08 21, 13:57)
Aš nauodoju paprastą mineralinį vandenį,'Brontex" ,"Prsospan" lašus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif su dukra sergam plaučių uždegimu, šiandien gavom iš hiperfarmos inhaliatorių, tai MB iš vaistinės parnešė Prospan lašiukų ir fiziologinio vandens thumbup.gif žiūrėsim ar mums padės, labai tikiuosi stebuklo bigsmile.gif
Papildyta:
o kokį mineralinį naudoji ir kiek ml? įdomu koks būtų efektas jei supilčiau stiprios žolelių nuo kosulio arbatos kelis ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 08 21, 14:28)
:
o kokį mineralinį naudoji ir kiek ml? įdomu koks būtų efektas jei supilčiau stiprios žolelių nuo kosulio arbatos kelis ml  g.gif

Tiche negazuotą,naudoju po nedaug kažkas po 3-5ml
O žolelės manau būtų visai neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2009 04 30, 12:28)
user posted image
Gal kam reikia, perleisiu, mažai naudotas, visos atsarginės dalys yra (filtriukai nepanaudoti). Jei sudomino rašykit į AŽ.  ax.gif

Gal kas jau nenaudojate ir norite parduoti toki ar panasu inhaliatoriu? Rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 08 21, 13:57)

Sergant kokiom ligom?

Turiu ir aš Omrom. Vakar Eukabal tepalą ištirpinau ir infaliavomės. MAn bendradarbė sakė kad tepalo naudot negalima unsure.gif tiesa?
O ką naudot tada nuo slogos? eterinius aliejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 24, 12:13)
Sergant kokiom ligom?

Turiu ir aš Omrom. Vakar Eukabal tepalą ištirpinau ir infaliavomės. MAn bendradarbė sakė kad tepalo naudot negalima  unsure.gif  tiesa?
O ką naudot tada nuo slogos? eterinius aliejus  g.gif

Tiesa
Slogai tinka mineralinis vanduo.
Prospanu gydydavonės kosulį.
Atsakyti
Mes turime ultragarsini inhal.
Labai gerai padeda inhaliacijos su borzomi arba vytautu miner.vand.Tik pries tai reikia palaikyti atidaryta buteliuka 2-3 val.kad burbuliukai iseitu.O tada jau leidziame dumus smile.gif 5-10 min. keleta kartu per diena.
I ultragarsini tikrai negalima aliejinius tirpalus pilti,o be to gali buti liudnos pasekmes,kazkas blogai ,ypac maziems vaikams.teko skaityti medic.literaturoje. Cia jau senoviniai metodai.
Su garinem.inhal.galima,todel kad pateka tik virsut.kvepav.takus
Atsakyti