Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(ramirėja @ 2009 02 20, 20:58)
Įsigijom ir mes šiandien Omron firmos inhaliatorių rolleyes.gif nes su tais kosuliais atsibodo kovoti įvairiais būdais doh.gif
Man dabar įdomu pasidarė,kas inhaliuojat su mineraliniu vandeniu,kokį jį naudojat?Instrukcijoj parašyta,kad geresnis tas kuriame mažiau šarmo,bet gal kas pavadinimais galėtų įvardint? blush2.gif

mums gydytoja,sakė geriausia su vytauto mineraliniu,tik aišku laikyti,kad burbuliukai išgaruotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 20, 19:12)
mums gydytoja,sakė geriausia su vytauto mineraliniu,tik aišku laikyti,kad burbuliukai išgaruotų ax.gif

Aišku 4u.gif perskaičiau visą temą,tai dar radau,kad su 'Tiche" inhaliuoja rolleyes.gif
Pradedu po truputį džiaugtis aparatu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kanors apiefiziologini tirpala.
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 21, 13:22)
Gal kas gali pasakyti kanors apiefiziologini tirpala.

tik tie radau info,aš nenaudojo jo tai nežinau blush2.gif
• optimaliai užpildyti inhaliatoriaus kamerą – ne mažiau nei 5 ml ;
• norint sumažinti vaistinės medžiagos netekimą (likutį ant inhaliatoriaus kameros sienelių), inhaliacijos pabaigoje į kamerą galima įpilti 1 ml fiziologinio tirpalo; tada būtina pakratyti vaistų rezervuarą ir toliau tęsti inhaliavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 21 vasario 2009 - 11:45
O musu "inhaliatorius"- dubuo su karstu vandeniu, resorbanas ir ranksluostis ant galvos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 02 20, 22:54)
Aišku 4u.gif perskaičiau visą temą,tai dar radau,kad su 'Tiche" inhaliuoja rolleyes.gif
Pradedu po truputį džiaugtis aparatu rolleyes.gif

Mums daktare rekomendavo pilti negazuota Tiche vandenuka su lasiuku Brontex
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 02 21, 13:15)
O musu "inhaliatorius"- dubuo su karstu vandeniu, resorbanas ir ranksluostis ant galvos... blush2.gif

Gerai taip jei vaikas didesnis,kitu atveju,tai apsiplikymas garantuotas doh.gif

QUOTE(bertamaze @ 2009 02 21, 16:54)
Mums daktare rekomendavo pilti negazuota Tiche vandenuka su lasiuku Brontex

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 02 21, 18:41)
Gerai taip jei vaikas didesnis,kitu atveju,tai apsiplikymas garantuotas doh.gif
Aciu 4u.gif

as irgi pritariu ax.gif nes labai jau nesaugu.... mes savo Omron'u negalim atsidziaugt ax.gif wub.gif
Atsakyti
Na, mano maziuke 7-ete, ir vienos niekad nepalieku, tai nemanau, kad rizikuoju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2009 02 02, 14:34)
mamytes,siuo metu vyksta akcija inhaliatoriu http://209.85.129.13...A...&lr=lang_lt  toki turiu,tikrai geras, thumbup.gif

Mamytes norejau paklaust ,per koki laika galima gauti inhaliatoriu uzsisakius internetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2009 02 21, 22:56)
Mamytes norejau paklaust ,per koki laika galima gauti inhaliatoriu uzsisakius internetu? 4u.gif

mes tai pirkom kitą,nors buvo ir šis,jis kainavo 200lt.tai aš galvoju ar užsisakius internetu nereikia mokėti už pristatymą?
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 02 21, 22:14)
Na, mano maziuke 7-ete, ir vienos niekad nepalieku, tai nemanau, kad rizikuoju... blush2.gif

As ir taip darau,tik per buteli kvepuoti duodu,taip patare kai inhaliavom poliklinikoj smile.gif
Atsakyti