QUOTE(olik @ 2009 01 06, 22:58)
nu va garai matosi viskas gerai, dabar lieka rezultatu palaukti
mums tikrai padėjo
mums poliklinikoj inhaliuoja siltais garais ,o su sitais kur jus cia turite ar siltais galima nes zadu pati isigyti vaikiukui
QUOTE(viljana @ 2009 01 11, 14:04)
mums poliklinikoj inhaliuoja siltais garais ,o su sitais kur jus cia turite ar siltais galima nes zadu pati isigyti vaikiukui
pas mane tai vėsiais,aš pati vaikščiodavau senai į inhaliacijas ir kiek pamenu buvo šalti garai
Papildyta:
QUOTE(olik @ 2009 01 08, 13:06)
o ar kas nors bande si inhaliatoriu kūdikiams, ir ar inhaliavo su soda, nes bijau trupuciuka, o gydytoja visai apie tuos inhaliatorius nesupranta
kūdikiams tikrai galima,tik su soda geriau nedarykit,pabandykit su mineraliniu negazuotu vandeniu
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 11, 12:25)
pas mane tai vėsiais,aš pati vaikščiodavau senai į inhaliacijas ir kiek pamenu buvo šalti garai
na rytoj eisiu ir paklausiu ,nes kazkaip kiek supratau tai gydytoja dar pabreze kad siltas tai mums nugaryte dar sildo tai ten gal siltas ,pasimeciau visai
Mes nusipirkome inhaliatoriu Microlife NEB10, mokejom apie 200 Lt, ir gailimes kad anksciau jo nenusipirkome, nes mano abu vaikai laringitiniai, dabar gal bus ramesnes naktys, nebijosim dusimo.
Garas eina saltais garais, bet gerklytei nesalta, tik garsiai dirba, taciau kiek domejausi visu elektriniu inhaliatoriu garsumas decibelais panasus.
Garas eina saltais garais, bet gerklytei nesalta, tik garsiai dirba, taciau kiek domejausi visu elektriniu inhaliatoriu garsumas decibelais panasus.
QUOTE(Dukra @ 2009 01 12, 11:11)
Mes nusipirkome inhaliatoriu Microlife NEB10, mokejom apie 200 Lt, ir gailimes kad anksciau jo nenusipirkome, nes mano abu vaikai laringitiniai, dabar gal bus ramesnes naktys, nebijosim dusimo.
ir mes tokį patį turim,tikrai nesigaliu
As tai ipilu i karsta vandeni arbatmedzio aliejaus ir kvepuoja mano mergaite ,kai slogos prasideda
Mes nusipirkom Omron inhaliatorių.Vakar vaikas pakvėpavo Brontex lašais.Tai po to jie tokį kosulį iššaukė,kad jau išsigandau,Kosėjo kas kelios sekundės,apie pusantros valandos ištisai. Ar yra kam taip buvę?
QUOTE(emma @ 2009 01 17, 00:11)
Mes nusipirkom Omron inhaliatorių.Vakar vaikas pakvėpavo Brontex lašais.Tai po to jie tokį kosulį iššaukė,kad jau išsigandau,Kosėjo kas kelios sekundės,apie pusantros valandos ištisai. Ar yra kam taip buvę?
kiek lašų pylėt į inhaliatorių
Gal kas žinot kur rast info apie tokį aparačiuką, kur kvėpuoji druska? Kažkur skaičiau, o dabar neberandu, ir pavadinimo jo net nežinau... Jis viduj prisotintas druskos, ir reikia kvėpuoti per jį.