Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(Sarjolanta @ 2008 12 29, 23:56)
draugaujam ir mes su kompresoriniu inhaliatorium.
sakykit ka jus naudojate inhaliacijoms, jei sloga ir sausas kosuliukas? o jei naudojat mineralini vandeni, kiek kartu per diena?

aš dariau su druska,čiobrelių arbata ir brontex ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 12 27, 22:45)
sveika, mes irgi toki pati turim, tai darom inhaliacijas tik su brontexu, ipilu vandenuko ir brontex lasiuku kiek nurodyta informaciniame lapelyje pagal amziu smile.gif o daugiau nieko ir nebandziau, nes pavyzdziui eteriniu alieju i juos pilti negalima doh.gif

O kodel jus pilat su vandenuku? ar kur taip rekomenduoja? Kaskaip niekur nepastebejau, ir poliklinikoj inhaliuojant rodos neskiedzia to brontex . g.gif
As pilu vien vaistuku rekomenduojama kieki i psio ax.gif
Jai negerai darau , paprotinkit unsure.gif

QUOTE(šilkinė @ 2008 12 28, 14:27)
Laba, mes irgi turim tokį patį inhaliatorių. Paskutinį kartą kai kosėjo tai labai padėjo Prospan lašiukai: į šiltą vandenį lašinau 20 lašiukų ( čia pagal amžių, mums 5-eri) ir 5 kartus per dieną. Ryte atsikeldavo be jokio kosulio, bet kai paparšydavau pakosėti, tai matyt kad ten viskas pridžiūvę, nepakosti, o tik kelias minutes pagarinus iškarto drėgnai atkosėdavo thumbup.gif . Šalia to dar ir Prospan sirupą gėrėm.
Aš siūlyčiau pabandysti šiuos lašiukus, jie homeopatiniai, o Brontex jau vistiek cheminiai smile.gif

Ar galima Prospan i kompresorini inhaliatoriu?
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 12 30, 01:57)
O kodel jus pilat su vandenuku? ar kur taip rekomenduoja? Kaskaip niekur nepastebejau, ir poliklinikoj inhaliuojant rodos neskiedzia to brontex . g.gif

Nežinau mum pati gydytoja skirdama tokį gydymą akcentavo jog reikia skiesti su vandeniu ir tai ne iš krano, o distiliuotu , vaistinėj jis spec. ampulėse parduodamas ir vadinamas injekciniu tirpalu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 12 30, 02:57)

va ką radau g.gif tai ko gero kompresoriniams netinka g.gif
Gydymas Prospan Lašų inhaliacijomis
Geras poveikis gaunamas inhaliuojant šį vaistą aerozolių pavidalu; šiam tikslui tinka bet kuris gaminamas šaltas oro drėkintuvas. Norint išvengti alkoholio, esančio Prospan Lašų sudėtyje, dirginančio poveikio, reikia tirpalą atskiesti geriamu vandeniu santykiu 1:2.
Dozavimas inhaliacijoms: jeigu kitaip nenurodoma, keletą kartų per dieną inhaliuojama 20-25 lašus tirpalo.

Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 30, 00:17)
aš dariau su druska,čiobrelių arbata ir brontex ax.gif

brontex tinka slapiam kosuliui ir mums gydytoja patare skiesti .As teiravaus poliklinikoje seseles kur daro inhaliacijas, tai ji man patare stiklineje virinto vandens ideti sauksteli druskos ir daryt inhaliacijas nuo persalimo.

Atsakyti
QUOTE(Sarjolanta @ 2008 12 30, 18:23)
brontex tinka slapiam kosuliui ir mums gydytoja patare skiesti .As teiravaus poliklinikoje seseles kur daro inhaliacijas, tai ji man patare stiklineje virinto vandens ideti sauksteli druskos ir daryt inhaliacijas nuo persalimo.

aš į stiklinę virinto vandens dedu šaukštelį joduotos druskos,o brontex ant 5ml virinto vandens du lašiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 12 30, 02:57)

mums taip poliklinikoj patare, as pilu pirktini vandenuka is plastikiniu buteliu ir visai gerai thumbup.gif kai inhaliuoji be vandens, tai taip labai stipriai gaunasi, pati bandziau blink.gif bet jei kuri mamyte tiksliai zino, kad i sita inhaliatoriu galima pilti tik distiliuota vandeni, praneskit 4u.gif beje nepilant vandens, tai gaila truputi butu tiek brontexo, nes dukryte beinhaliuodama puse laiko prazaidzia, leisdama tuos garus i visas puses doh.gif
Atsakyti
Pas mus prie inhaliatoriaus buvo info lapelis, tai ten parasyta, kad brontex lasiuku su niekuo nereikia skiesti, po 1ml 3 kartus dienoje. Tai mes taip ir darom. Taip pat buvo parasyta, kad paprastom inhaliacijoms tinka fiziologinis tirpalas arba mineralinis negazuotas. Tai mes kelis kartus inhaliuojam su Brontex o kitus kartus su mineraliniu. Mums efektas visai neblogas, lengviau atsikosejam smile.gif tikiuosi kad greit to kosulio visai neliks ax.gif Islaikyti vaika prie to inhaliatoriau tai tikrai menas, bet su zaidimais mums visai pavyksta, tiesa pasakius net nesitikejau kad mano 9 men vaikas, begalo judrus, issedi net 5min blink.gif
Atsakyti
nusipirkau inhaliatoriu omron (kompresorinis), bet šilumos kviepuojant nejauciu ir garu nejauciu, ar taip turi buti, o gal sugadintas?
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2009 01 03, 14:51)
nusipirkau inhaliatoriu omron (kompresorinis), bet šilumos kviepuojant nejauciu ir garu nejauciu, ar taip turi buti, o gal sugadintas?

silumos neturi buti schmoll.gif rolleyes.gif
o garai turetu net matytis rolleyes.gif
Atsakyti
turi būti šalti garai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2009 01 03, 15:51)

Musu irgi Omron inhaliatorius, nesijaucia jokios silumos, o garai tai tikrai matosi. As tai kad maloniau vaikuciui kvepuoti tai vaistukus ar vandenuka truputi pasildau, tai tada siltesnis garas eina.
Atsakyti