Itariu,akd ir mums teks isigyti, nes didysis turi lengvos formos astma, bronchine, tai pastoviai bedos o i poliklinika neprivaiksciosi, o paskutiniu proceduru dar labiau susirgom, nes atsalom toj poliklinikoj tai reiks pirkti matyt ta aparaciuka ir mums o jis ir nuo slogos gerai?tos inhaliacijos ta prasme?ar tik nuo kosulio?
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 29, 01:27)
slogos gal negydo,bet nosytę atkemša tikrai
o nuo kokio amziaus jau galima naudoti inhaliatorius?
QUOTE(marecka @ 2008 12 29, 01:28)
o nuo kokio amziaus jau galima naudoti inhaliatorius?
tai gal nuo gimimo nes kažkur skaičiau
O kazin sergantiems astma nekompensuoja? reikes rytoj gydytojos pasiklausti ir teks isigyti manau
QUOTE(marecka @ 2008 12 29, 00:25)
o jis ir nuo slogos gerai?tos inhaliacijos ta prasme?ar tik nuo kosulio?
Laba, aš tai garinu ir nuo slogos su ramunėlėm arba mineraliniu vandeniu negazuotu
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 29, 12:33)
kompensuoja ,bet jie ne elektriniai
o tai kokie, jei ne elektriniai?
siandien epr strioka pamirsau ir paklausti gydytojos, nes su mazaja kartu ejom, o ji svorio nepriaugus, tai susijaudinau ir viska pamirsau na bet eisim po nauju, nes tyrimus darysim ir mazajai ir didziajam, tada paklausiu
QUOTE(marecka @ 2008 12 29, 20:01)
o tai kokie, jei ne elektriniai?
siandien epr strioka pamirsau ir paklausti gydytojos, nes su mazaja kartu ejom, o ji svorio nepriaugus, tai susijaudinau ir viska pamirsau na bet eisim po nauju, nes tyrimus darysim ir mazajai ir didziajam, tada paklausiu
aš nemačiau,bet vyras kai pirko jam parodė,kompensuojamą,kažkoks bliudelis su snapeliu,pripyli skysčio ir kvėpuoji
o astmai gal kokius kitokius,mano sesers vaikui buvo konpensuojams tai į burnyte purkšt,na nemačiau jo,nes sesuo kitam mieste gyvena retai susitinkam
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 29, 20:38)
aš nemačiau,bet vyras kai pirko jam parodė,kompensuojamą,kažkoks bliudelis su snapeliu,pripyli skysčio ir kvėpuoji
o astmai gal kokius kitokius,mano sesers vaikui buvo konpensuojams tai į burnyte purkšt,na nemačiau jo,nes sesuo kitam mieste gyvena retai susitinkam
mes turim ta tarpine vadinama, kur ventolina kvepuojam, bet cia ne tas pats kas inhaliacijos reiks rimciau pasidometi inhaliatoriais
QUOTE(marecka @ 2008 12 29, 20:58)
mes turim ta tarpine vadinama, kur ventolina kvepuojam, bet cia ne tas pats kas inhaliacijos reiks rimciau pasidometi inhaliatoriais
bent jau elektrinių tikrai niekas nekompensuos,o ir tuos paprastu sunku gauti kompensuojamus,turi vaikas dažnai sirgt peršalimo ligom bet šiaip pasidomėkit
draugaujam ir mes su kompresoriniu inhaliatorium.
sakykit ka jus naudojate inhaliacijoms, jei sloga ir sausas kosuliukas? o jei naudojat mineralini vandeni, kiek kartu per diena?
sakykit ka jus naudojate inhaliacijoms, jei sloga ir sausas kosuliukas? o jei naudojat mineralini vandeni, kiek kartu per diena?