Noriu pasiteirauti, ar i inhaliatoriu pilate tik viena brontex ar ir vandens?
QUOTE(Jolta @ 2008 12 18, 16:39)
Noriu pasiteirauti, ar i inhaliatoriu pilate tik viena brontex ar ir vandens?
Ne dar ir distiliuoto vandens, t.y. injekcinio tirpalo ampulėse po 5 ml
Mamytes, koki geriausiai patartumet pirkti inhaliatoriu 9 men vaikuciukiui, baisiai neramiai ir nenusedinciam :)kosuliukui ir slogytems gydytis , nes jau su tais puodais atsibodo Noretumem tokio kur butu angalis puciantis garus, kad butu galima ideti i lovyte pagaruot, kaukytes ir antgaliukai i nosyte, bei i burnyte. Kiek ieskojau tai radau keleta, bet kazkaip aprasymai ju skurdoki . gal kas turit, patartumet. Aciu
mes prieš kelias dienas nusipirkom tokį euro vaistinėje 169lt. http://www.monameda..../4/prevstart/0/ esu labai patenkinta,kaukės yra ir vaikui ir suaugusiui,yra ir antgalis kol kas tik nelabai žinau ką piltį dabar tik su druskos tirpalu darau gal kokių vaistų galima lašinti,dukrytė baisiai kriokia,sloga
QUOTE(Jureja @ 2008 12 27, 19:17)
kazkur siame forume maciau nuoroda i vaistukus kuriuos galima inhaliuoti ir dozes ten buvo.
skaitinėjau aš,bet,kad nėra konkretumo kiek ko naudoti,nuo kokio amžiaus.bandysiu brontex įlašint
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 27, 18:35)
skaitinėjau aš,bet,kad nėra konkretumo kiek ko naudoti,nuo kokio amžiaus.bandysiu brontex įlašint
sveika, mes irgi toki pati turim, tai darom inhaliacijas tik su brontexu, ipilu vandenuko ir brontex lasiuku kiek nurodyta informaciniame lapelyje pagal amziu o daugiau nieko ir nebandziau, nes pavyzdziui eteriniu alieju i juos pilti negalima
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 12 27, 23:45)
sveika, mes irgi toki pati turim, tai darom inhaliacijas tik su brontexu, ipilu vandenuko ir brontex lasiuku kiek nurodyta informaciniame lapelyje pagal amziu o daugiau nieko ir nebandziau, nes pavyzdziui eteriniu alieju i juos pilti negalima
sveika
aš dar nepabandžiau brontex,idomu padeda
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 27, 23:30)
labas, na mums tai tikrai padeda, aisku labai greito rezultato nera
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 27, 23:30)
Laba, mes irgi turim tokį patį inhaliatorių. Paskutinį kartą kai kosėjo tai labai padėjo Prospan lašiukai: į šiltą vandenį lašinau 20 lašiukų ( čia pagal amžių, mums 5-eri) ir 5 kartus per dieną. Ryte atsikeldavo be jokio kosulio, bet kai paparšydavau pakosėti, tai matyt kad ten viskas pridžiūvę, nepakosti, o tik kelias minutes pagarinus iškarto drėgnai atkosėdavo . Šalia to dar ir Prospan sirupą gėrėm.
Aš siūlyčiau pabandysti šiuos lašiukus, jie homeopatiniai, o Brontex jau vistiek cheminiai
QUOTE(šilkinė @ 2008 12 28, 15:27)
Laba, mes irgi turim tokį patį inhaliatorių. Paskutinį kartą kai kosėjo tai labai padėjo Prospan lašiukai: į šiltą vandenį lašinau 20 lašiukų ( čia pagal amžių, mums 5-eri) ir 5 kartus per dieną. Ryte atsikeldavo be jokio kosulio, bet kai paparšydavau pakosėti, tai matyt kad ten viskas pridžiūvę, nepakosti, o tik kelias minutes pagarinus iškarto drėgnai atkosėdavo . Šalia to dar ir Prospan sirupą gėrėm.
Aš siūlyčiau pabandysti šiuos lašiukus, jie homeopatiniai, o Brontex jau vistiek cheminiai
aš duodu HEDELIX augalinis vaistas.šiandien norėjau pabandyti su brontex,bet mažė pikta,nieko neišėjo,nes dantukai ruošiasi dygti o šiaip manau jau sveiksta,mažiau koso,va tik sloga didelė