Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

QUOTE(cola @ 2008 11 25, 15:00)
Dekui, jiems dabar akcija matau
o ka reiskia saltais garais? nesusals gerkle? blush2.gif

nesušąla lygtai ta gerklė,ten turbūt reiškia ,kad nepašildo tirpalo ,bet šiaip man irgi keistoka ,kad pošaltis toks garas eina ,nors MB sako ,kad kambario temperatūros g.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 11 25, 13:55)
user posted image
idomu kaip sis?
gal verta pirkt?

Cola, turim mes tokį . Superinis daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 11 21, 09:19)
BETINA,ar jau pirkot?Kaži į hiperfarmą negalima nuvažiuot ir nusipirkt,ar būtinai tik pirkt per  internetinę parduotuvę? g.gif

Nuvažiavo mano MB su savo seserim į Hiperfarmą Radvilėno pl. ir ten nusipirko, kadangi ėmė 3 vnt, tai dar nuolaidą išsiprašė.
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2008 11 20, 12:04)

ir aš skaičiau, bet pardavėja man taip sakė.Taip kad laisvė rinktis. Na, eukaliptų aliejaus aš nepilsiu, eukalipto lapų arbatą- gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 26 lapkričio 2008 - 21:06
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 16:35)
nesušąla lygtai ta gerklė,ten turbūt reiškia ,kad nepašildo tirpalo ,bet šiaip man irgi keistoka ,kad pošaltis toks garas eina ,nors MB sako ,kad kambario temperatūros  g.gif

prie rekomenduotino vaistu saraso, bronchu ligu parasyta, kad (Brontex lasus ) pries vartojima inhaliuojamaji tirpala susildyti iki kuno temperaturos mirksiukas.gif tai as pries pildama vaistus i ta induka ji praskalauju su virintu karstu vandenuku, nuo kurio susyla. Bet kai ejom i poliklinika sias proceduras atlikineti, tai ten maciau niekas nesivargina sildyti kanors.
Dar man klausimas iskilo. O jus dar duodate papildomai prie bronchu ligu atsikosejima lengvinanciu vaistu? Ar jau pvz ta bromtex rekomenduojama inhaliuti doze yra pakankama? Juk jai dar duosiu Ambroksolio sirupo gerti, tai gal perdaug skystinti?
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 11 26, 23:19)
prie rekomenduotino vaistu saraso, bronchu ligu parasyta, kad (Brontex lasus ) pries vartojima inhaliuojamaji tirpala susildyti iki kuno temperaturos mirksiukas.gif  tai as pries pildama vaistus i ta induka ji praskalauju su virintu karstu vandenuku, nuo kurio susyla. Bet kai ejom i poliklinika sias proceduras atlikineti, tai ten maciau niekas nesivargina sildyti kanors.
Dar man klausimas iskilo. O jus dar duodate papildomai prie bronchu ligu atsikosejima lengvinanciu vaistu? Ar jau pvz ta bromtex rekomenduojama inhaliuti doze yra pakankama? Juk jai dar duosiu Ambroksolio sirupo  gerti, tai gal perdaug skystinti?

drinks_cheers.gif aš irgi taip praplaunu su šiltu vandenuku tą indelį ,be to ir vaistai juk ne šaldytuve laikomi ,tai ir taip jie būna kambario temperatūros.
Aš tai galvoju ,kad užtenka vien garint ,daugiau skystinačių vaistukų nereik jau duot ,bet jei liga stipri ,gal gydytoja kitaip paskirtų? Mano draugė kai davė vaikui ir Fluditec ,ir ACC ,tai gyd sakė ,kad tikrai nereikia ,užtenka vieną kurį nors pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
o su kokiais vaistukais galima garinti sloga+ gerklė raudona? turim mikrolife neb10.
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 04 30, 15:27)
O cia radau vaistu sarasa inhaliacijoms (gal kam prireiks) ax.gif
taipogi itrauktas mineralinis  biggrin.gif
http://www.ringitas....ini_vaistai.pdf

cia neblogas sarasas 4u.gif
Atsakyti
as ka tik isbandziau ta inhaliatoriu su saltu garu , kokius naudoja ligoninese . liuks dalykas . pasisodini vaika ir nebaisu , kad kaip nors susizeis . zinia jis kainuoja apie 180lt. bet ko nepadarysi del vaiko sveikatos .
Atsakyti
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 00:07)
as ka tik isbandziau ta inhaliatoriu su saltu garu , kokius naudoja ligoninese . liuks dalykas . pasisodini vaika ir nebaisu , kad kaip nors susizeis . zinia jis kainuoja apie 180lt. bet ko nepadarysi del vaiko sveikatos .

siaip nera garai ten visa salti. kambario temperaturos, bet man irgi patinka tuo, kad saugu thumbup.gif
Atsakyti
o gal toki kas turit, tas kur desinej su kaukem?
http://www.tomsona.l...CFQpatAodGB79Rw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milde: 15 gruodžio 2008 - 16:00