QUOTE(fishke @ 2008 11 19, 15:35)
ar tikrai kažkaip sunku patikėt
Atsiprašau , turėju uomeny aliejinius tirpalus.
(Cituoju, aparato aprašyme nurodyta: Platus medikamentų pritaikymas (antibiotikai, suspensijos, aliejiniai tirpalai).)
QUOTE(Betina @ 2008 11 19, 22:28)
Atsiprašau , turėju uomeny aliejinius tirpalus.
(Cituoju, aparato aprašyme nurodyta: Platus medikamentų pritaikymas (antibiotikai, suspensijos, aliejiniai tirpalai).)
Mano Omronas C 28, tai sake, net eukaliptų lapų nuoviro negalima pilt, nes juose yra eterinio aliejaus
O OMRON turi kaukę ,kur vaikkui ant veiduko dedasi,nes kai apžiūrėjau paveikslėlius internete,tai niekur neparodyta.Microlife turi 2 kaukes: suaugusiam ir vaikui.
QUOTE(emma @ 2008 11 20, 08:48)
O OMRON turi kaukę ,kur vaikkui ant veiduko dedasi,nes kai apžiūrėjau paveikslėlius internete,tai niekur neparodyta.Microlife turi 2 kaukes: suaugusiam ir vaikui.
omron irgi 2 turi, dar turi i nosyte, ir i burnyte - tokies plastmasiukai
QUOTE(joge @ 2008 11 19, 22:51)
Mano Omronas C 28, tai sake, net eukaliptų lapų nuoviro negalima pilt, nes juose yra eterinio aliejaus
Aš skaičiau čia: http://www.hiperfarm...pairtm_ne_c28_e
ir čia: http://www.ringitas....s_id=12&lang=lt.
Mamytes, as susiruosiau pirkti inhaliatoriu nes mano berniukas labai judrus ir nuolat koseja. Noriu jusu patarimo, ar inhaliatorius paraktiskas daiktas ir verta ji pirkti? Turiu omenyje jog mes ji naudotume slogai ir kosuliui pagydyti.
BETINA,ar jau pirkot?Kaži į hiperfarmą negalima nuvažiuot ir nusipirkt,ar būtinai tik pirkt per internetinę parduotuvę?
Sveikos,
aš tokiu klausimėliu...gal kam nebereikalingas inhaliatorius? mes nupirktumėm už sutartinę kainą, nes naujų neįkandam Kompensuoti nenori, nes pasak gydytojos ilgas procesas, šiaip dėl kosulio nekompensuoja (o mūsų kosulys su 1-2 sav pertraukom jau ketvirtas mėnuo ). Inhaliacijos padeda, bet reikia važinėti į polikliniką, ir tai išrašo tik 1 kartą per du mėnesius...Na ždžiu...jei kam nebereikalingas inhaliatorius, laukiu až
aš tokiu klausimėliu...gal kam nebereikalingas inhaliatorius? mes nupirktumėm už sutartinę kainą, nes naujų neįkandam Kompensuoti nenori, nes pasak gydytojos ilgas procesas, šiaip dėl kosulio nekompensuoja (o mūsų kosulys su 1-2 sav pertraukom jau ketvirtas mėnuo ). Inhaliacijos padeda, bet reikia važinėti į polikliniką, ir tai išrašo tik 1 kartą per du mėnesius...Na ždžiu...jei kam nebereikalingas inhaliatorius, laukiu až
idomu kaip sis?
gal verta pirkt?
QUOTE(cola @ 2008 11 25, 13:55)
mes turim lygiai tokį pat ,man tai geras ,kažkada buvau pasiskolinus iš tetos kažkokį ,tai tokį kvapą negerą ta plastmasė skleidė ,o mūsiškis nieko ,viskas čiki
Dekui, jiems dabar akcija matau
o ka reiskia saltais garais? nesusals gerkle?
o ka reiskia saltais garais? nesusals gerkle?