Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliacijos, inhaliatoriai

Turim mes Omroną. Bandau vaikus inhaliuot nuo užsitęsusios slogos. Man atrodo, kad pablogėjo. Garinau su jūros druska. Ir kažkaip pagalvojau, gal tą vandenuką pašildyt iki kūno temperatūros?Gal kas žinot, atsakykit. Mums tik sloga, bet jau trečia savaitė...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 11 19, 15:35)
ar tikrai  blink.gif  blink.gif  kažkaip sunku patikėt  g.gif

Atsiprašau blush2.gif , turėju uomeny aliejinius tirpalus.
(Cituoju, aparato aprašyme nurodyta: Platus medikamentų pritaikymas (antibiotikai, suspensijos, aliejiniai tirpalai).)
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2008 11 19, 22:28)
Atsiprašau  blush2.gif , turėju uomeny aliejinius tirpalus.
(Cituoju, aparato aprašyme nurodyta: Platus medikamentų pritaikymas (antibiotikai, suspensijos, aliejiniai tirpalai).)

Mano Omronas C 28, tai sake, net eukaliptų lapų nuoviro negalima pilt, nes juose yra eterinio aliejaus
Atsakyti
O OMRON turi kaukę ,kur vaikkui ant veiduko dedasi,nes kai apžiūrėjau paveikslėlius internete,tai niekur neparodyta.Microlife turi 2 kaukes: suaugusiam ir vaikui.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 11 20, 08:48)
O  OMRON turi kaukę ,kur vaikkui ant veiduko dedasi,nes kai  apžiūrėjau paveikslėlius internete,tai niekur neparodyta.Microlife turi 2 kaukes: suaugusiam ir vaikui.

omron irgi 2 turi, dar turi i nosyte, ir i burnyte - tokies plastmasiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2008 11 19, 22:51)
Mano Omronas C 28, tai sake, net eukaliptų lapų nuoviro negalima pilt, nes juose yra eterinio aliejaus

Aš skaičiau čia: http://www.hiperfarm...pairtm_ne_c28_e
ir čia: http://www.ringitas....s_id=12&lang=lt.
Atsakyti
Mamytes, as susiruosiau pirkti inhaliatoriu nes mano berniukas labai judrus ir nuolat koseja. Noriu jusu patarimo, ar inhaliatorius paraktiskas daiktas ir verta ji pirkti? Turiu omenyje jog mes ji naudotume slogai ir kosuliui pagydyti.
Atsakyti
BETINA,ar jau pirkot?Kaži į hiperfarmą negalima nuvažiuot ir nusipirkt,ar būtinai tik pirkt per internetinę parduotuvę? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš tokiu klausimėliu...gal kam nebereikalingas inhaliatorius? blush2.gif mes nupirktumėm už sutartinę kainą, nes naujų neįkandam verysad.gif Kompensuoti nenori, nes pasak gydytojos ilgas procesas, šiaip dėl kosulio nekompensuoja (o mūsų kosulys su 1-2 sav pertraukom jau ketvirtas mėnuo blink.gif ). Inhaliacijos padeda, bet reikia važinėti į polikliniką, ir tai išrašo tik 1 kartą per du mėnesius...Na ždžiu...jei kam nebereikalingas inhaliatorius, laukiu až 4u.gif
Atsakyti
user posted image
idomu kaip sis?
gal verta pirkt?
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 11 25, 13:55)
user posted image
idomu kaip sis?
gal verta pirkt?

mes turim lygiai tokį pat ,man tai geras ,kažkada buvau pasiskolinus iš tetos kažkokį ,tai tokį kvapą negerą ta plastmasė skleidė ,o mūsiškis nieko ,viskas čiki biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, jiems dabar akcija matau
o ka reiskia saltais garais? nesusals gerkle? blush2.gif
Atsakyti