Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Prieš porą metų būčiau pritarus tai nuomonei, kad lyg ir dingsta laukimas, kai taip anksti prasideda kalėdinė prekyba 000059.gif

Bet iš kitos pusės - laikas taip greit bėga, kad nespėsim nei pajausti, o jau ir Velykos mastau.gif

Na, jei jau mes šitoj temoj plepam gossip.gif apie tai, vadinasi, apie tai vis dažniau ir pagalvojam. Ai, vienžo, smagu tongue.gif Laukiu nesulaukiu megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2007 11 09, 22:18)
Prieš porą metų būčiau pritarus tai nuomonei, kad lyg ir dingsta laukimas, kai taip anksti prasideda kalėdinė prekyba  000059.gif

Bet iš kitos pusės - laikas taip greit bėga, kad nespėsim nei pajausti, o jau ir Velykos  mastau.gif

Na, jei jau mes šitoj temoj  plepam gossip.gif apie tai, vadinasi, apie tai vis dažniau ir pagalvojam. Ai, vienžo, smagu  tongue.gif Laukiu nesulaukiu  megalol.gif

Taip, man Kalėdinė nuotaika irgi jaučiasi, ir tikrai smagu pagalvot, kad ne už kalnų - Kalėdos wub.gif user posted image
Atsakyti
Kaledu negali buti per daug,todel as dziaugiuos,kad jau viska pradeda puosti wub.gif ir ypac svarbu,kad per pacias sventes nedirbs visos maximos,tai pries tas sventines dienas ar isivaizduojat kiek zmoniu bus,kokios eiles,grustys,tai is nuovargio ir nuotaikos gali nelikti,o va dabar po truputi vaiksciot,apziurinet,rink dovaneles yra pats tas tinkamas laikas 4u.gif AS MYLIU KALEDAS lotuliukas.gif
Atsakyti
Kukuruze drinks_cheers.gif aš ir myliu Kalėdas,bet vistiek dovanas pirksiu likus keliom dienom iki švenčių doh.gif Kitaip nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 11 10, 10:39)
Kaledu negali buti per daug,todel as dziaugiuos,kad jau viska pradeda puosti wub.gif ir ypac svarbu,kad per pacias sventes nedirbs visos maximos,tai pries tas sventines dienas ar isivaizduojat kiek zmoniu bus,kokios eiles,grustys,tai is nuovargio ir nuotaikos gali nelikti,o va dabar po truputi vaiksciot,apziurinet,rink dovaneles yra pats tas tinkamas laikas 4u.gif AS MYLIU KALEDAS lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif labai laukiu Kaledu newyear.gif 000054.gif clap_1.gif
Atsakyti
o mane jauciu kaip apima priessventinis stresas sad.gif

vel nieko nespesiu. vakar europoj isgridau pirmas kaledines dainas siais metais ir tikrai nuosirdziai susinervinau, nes suvokiau, kad nors dar pusantro menesio liko, bet as jau zlugus - niekas nebus tobulai padaryta.
Atsakyti
QUOTE(vaivone @ 2007 11 11, 18:47)

vel nieko nespesiu. vakar europoj isgridau pirmas kaledines dainas siais metais ir tikrai nuosirdziai susinervinau, nes suvokiau, kad nors dar pusantro menesio liko, bet as jau zlugus - niekas nebus tobulai padaryta.

O tu negalvok taip pesimistiškai, o gero rezultato link pradėk kažką daryti. Išrink žaisliukus, papuošimus. Manau, kad kaip ir pas visus laiko mažai, tai bent po mažą darbelį su Kalėdų ruošimu susijusį atlik. Ir nervai nurims, ir pačiai ramiau ant širdies bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivone @ 2007 11 11, 17:47)

ir nereikia viska tobulai padaryti mirksiukas.gif juk ne tobuliems zmonems darai....tobulumu nera,yra tik is is sirdies su siluma brangiems zmonems wub.gif
Atsakyti
Pas mane pastebėjau irgi laiko jau nėra niekam, na išskyrus tik užsukti čia į super mamas thumbup.gif O visur kitur nėra laiko visiškai. Paskaitos iki vakaro, po to darbų rašymai, mokinimasis atsiskaitymams, namai, vaikas ir t.t. Kalėdų labai laukiu ir tai man svarbiausia šventė metuose, na bet šįmet visiškai nieko nebespėju doh.gif O jau pagal mano planą turėjau būti nupirkusi dvi dovanas blush2.gif Nežinau ir kada laiko bus tikriausiai kaip ir kiekvienais metais prieš pat šventes, kai jau nebus iš ko rinktis verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu iš tų, kurios laukia kalėdų jau prieš mėnesį..newyear.gif Tik, kad mažai palaikančių turiu..

Dovanėles jau pradėjau gaminti, ieškoti. Šiandie važiuoju į teatrą, bandysiu bilietus gauti. Tik turiu nuojautą, kad ir sausio mėnesiui galiu nieko nebegaut.. doh.gif
Atsakyti
As visada begalo laukiu Kaledu, esu jau tokia wub.gif kad vienais metais eglute papuosiau tik po veliniu, tai buvo lapkricio pradzioj blush2.gif visada kiekvienais metais seimoje visi juokiasi is manes, nes as anksciausiai pradedu zaislus pirkti, dovanas. Va ir praeita diena uzeinu i maxima, ten sudeti zaislai, as ziurineju... prieina vyras su moterimi, o vyras sako:- O Dieve, jau prasideda tos nesamones, zaislai ir visa kita... blink.gif O as galvoju: Tai kad as jau visa savaite aplink tik juos ir vaikstau pardej, cia ka, as tik viena tokia?! tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
user posted image
Atsakyti