QUOTE(ti-nux @ 2006 10 07, 15:30)
kazkaip idomiai siemet su tom kaledom,laukiam jau nuo vasaros
tik labai gaila,kad jos taip greit pralekia,net nespeji isijaust,o jau ziurek ir vel kiti metai,vel viskas nuo pradziu

tik labai gaila,kad jos taip greit pralekia,net nespeji isijaust,o jau ziurek ir vel kiti metai,vel viskas nuo pradziu

Jo, taip laukiama svente taip greitai praeina.
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 10 11, 15:26)
Sveikos,
man uz vis smagiausia yra matyti laimingus ir 'stebuklo' laukianciu vaikuciu veidus...
Siemet kazkaip irgi anksti pradejau galvoti apie Kaledas
Jau ir dekoracijas namams pradejau darytis, va savaitgali prisidziovinau apelsinu griezineliu, susiradau graziu zvakiu... (net sumasciau jas platinti Lietuvoj...
- lygtai man dar nera ka veikti...)
Su dukra savaitgali rinksim visas zurnalu iskarpas Kaledine tema ir spresim kaip puosimes siemet...
Malonaus laukimo visiems
man uz vis smagiausia yra matyti laimingus ir 'stebuklo' laukianciu vaikuciu veidus...
Siemet kazkaip irgi anksti pradejau galvoti apie Kaledas

Jau ir dekoracijas namams pradejau darytis, va savaitgali prisidziovinau apelsinu griezineliu, susiradau graziu zvakiu... (net sumasciau jas platinti Lietuvoj...

Su dukra savaitgali rinksim visas zurnalu iskarpas Kaledine tema ir spresim kaip puosimes siemet...
Malonaus laukimo visiems

oho, nemaniau kad spalio pradzioje kas jau taip ruosesi Kaledom, kazkaip dar atrodo toli iki ju. Man tik tai faina kad mano vaikui tai bus pirmosios Kaledos