Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(ti-nux @ 2006 10 07, 15:30)
kazkaip idomiai siemet su tom kaledom,laukiam jau nuo vasaros  mirksiukas.gif

tik labai gaila,kad jos taip greit pralekia,net nespeji isijaust,o jau ziurek ir vel kiti metai,vel viskas nuo pradziu  smile.gif

Jo, taip laukiama svente taip greitai praeina.
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 10 11, 15:26)
Sveikos,
man uz vis smagiausia yra matyti laimingus ir 'stebuklo' laukianciu vaikuciu veidus...
Siemet kazkaip irgi anksti pradejau galvoti apie Kaledas  lotuliukas.gif
Jau ir dekoracijas namams pradejau darytis, va savaitgali prisidziovinau apelsinu griezineliu, susiradau graziu zvakiu... (net sumasciau jas platinti Lietuvoj... doh.gif  - lygtai man dar nera ka veikti...)
Su dukra savaitgali rinksim visas zurnalu iskarpas Kaledine tema ir spresim kaip puosimes siemet...
Malonaus laukimo visiems  thumbup.gif

oho, nemaniau kad spalio pradzioje kas jau taip ruosesi Kaledom, kazkaip dar atrodo toli iki ju. Man tik tai faina kad mano vaikui tai bus pirmosios Kaledos
Atsakyti
as taip labai laukiu kaledu o kai Jus visos taip graziai kalbat apie Kaledas dar labiau ju laukiu! lotuliukas.gif
Atsakyti
As po pernai karstliges pries Kaledas, kai enebradau tokios lempos, kokios prase Kaledu senio, siemet is anksto pardedu ieskoti. Juolab, kad zinau kokiu dovanu mazius nori. Tik taip sakant jos tokios idomios:dovana Nr. 1 cemento maisykle blink.gif doh.gif dovana Nr. du gaublys, bet toks kur suktusi ir is vidaus sviestu. Tai, vat, kad dar ir suktusi, tokio nemaciau. Gal kas zinote, kur dar be Senuku buna gaubliu?tik normalaus dydzio, nes mes maza turime, tai jau mazu valstybiu neiziurime, reikia didesnio
Atsakyti
SVEIKOS NA AS TAI DABAR GYVENU ANGLIJOJE, TEN TIK SPALIO 1D. LENTINOS PILDOSI KALEDU ATRIBUTI IR VISKO PILNA, KAI NUAINI PARDA NET NUOTAIKA KELE ,NES ZINAI KAD JAU JOS NEBETOLI. smile.gif KIEK VISKO YRA smile.gif DALIKELIU, SMAGU , ax.gif ax.gif KAD JAU RIUOSETES KALEDOM SMAGU smile.gif MAN SMAGU VISKA JAU TURETI IS ANKSTO O NE PASKUTINE MIN. IESKOTI, 4u.gif 4u.gif AS JU IRGI LAUKIU, biggrin.gif MAN JOS LABAI PATINKA NES PER KALEDAS MUSU SEIMA SUSIRENKA VISA newyear.gif IR TIK PER KALEDAS VIENA KARTA METUOSE, newyear.gif VISI LAIMINGESNI IR LAUKE NAUJU ,GAL BUS GERESNI newyear.gif AK TOS KALEDOS KAIP AS JU LAUKIU

Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu,kad kaledu laukianciuju burelis pleciasi mirksiukas.gif
reiks savaitgali kazkur eit,gal kokia dovanele pamatysiu bigsmile.gif ,tik niekaip nesugalvoju,ka vyrui padovanot g.gif ,cia didziausias galvos skausmas doh.gif ,kol dar vaikuciu neturim rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi jau kazkuria diena pagalvojau, kad visai noreciau ziemos, sedeciau prie eglutes, gerciau karsta vyna ir ziureciau kaip pro langa letai krenta snaiges wub.gif na aisku apie ta dali kai per pusnis reiks bristi i darba tai dar nesvajoju biggrin.gif o dovanu as dar taip anksti neperku, dazniausiai kaip dauguma lietuviu darau tai paskutines dienas, nes sunkiausia yra sugalvoti ka dovanu nupirkti smile.gif
Atsakyti
aš sugalvojau, ką ir kam pirkti, tik vis devjoju. mažu atveš ką nors įdomesnio, naujesnio, kas labiau tiks kalėdinems dovanoms. paskui save keiksiu, kam paskubėjau doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 10 13, 10:30)
as irgi jau kazkuria diena pagalvojau, kad visai noreciau ziemos, sedeciau prie eglutes, gerciau karsta vyna ir ziureciau kaip pro langa letai krenta snaiges  wub.gif  na aisku apie ta dali kai per pusnis reiks bristi i darba tai dar nesvajoju  biggrin.gif o dovanu as dar taip anksti neperku, dazniausiai kaip dauguma lietuviu darau tai paskutines dienas, nes sunkiausia yra sugalvoti ka dovanu nupirkti smile.gif

kaip paskaiciau apie karsta vyna ir sniega uz lango smile.gif ,taip apeme kaledu nostalgija rolleyes.gif .reiks varyt po pardoskes ziuret dovaneliu,gal ka rasiu idomaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2006 10 13, 12:35)
aš sugalvojau, ką ir kam pirkti, tik vis devjoju. mažu atveš ką nors įdomesnio, naujesnio, kas labiau tiks kalėdinems dovanoms. paskui save keiksiu, kam paskubėjau doh.gif tongue.gif

O kam keiktis, kai jau nupirksi, juk visad atsiras kažkas naujesnio, tam ir yra prekyba, kad vėl pirktų, pirktų, pirktų... Užsimaniau ir aš dovanėles pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau sudarineju sarasiuka ka kam butu geriausia nupirkti arba paciai pasigaminti. newyear.gif . Nes manau, kad savo rankomis pagamintos dovanos yra mieliausios 4u.gif . Tik aisku ju padarymas atima daug laiko, tai ir tenka is anksto dovanas ruosti biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2006 10 14, 12:42)
Ir as jau sudarineju sarasiuka ka kam butu geriausia nupirkti arba paciai pasigaminti. newyear.gif . Nes manau, kad savo rankomis pagamintos dovanos yra mieliausios 4u.gif . Tik aisku ju padarymas atima daug laiko, tai ir tenka is anksto dovanas ruosti biggrin.gif ...

lenkiu galvas preis tokius zmones,kurie patys dovaneles daro bigsmile.gif ,bet as per didele tingine,kad daryciau,o ir kantrybes neturiu tiek blush2.gif
Atsakyti
Kalėdos................MMMMMMMMMMMM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pati paciausia svente, kurios laukiu kaip maza mergaiciuke, taip gera pakuoti dovanas, o grįžus po bažnyčios sėsti prie Kūčių stalo, dievinu šią šventę.... blush2.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti