Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Padauzyte @ 2007 11 14, 19:53)
Na aš irgi iš tų, kurios pasirodžius pirmam sniegui ima laukti švenčių... blush2.gif Norėtųsi , kad šiemet Kalėdos būtų baltos, su daug blizgančio sniego - tai sukuria tikrą Kalėdų nuotaiką...Dovanėles taip pat jau po truputį supirkinėju newyear.gif

Aš tai bijau laukti Kalėdų, nes po to taip jų užsimanau (o dar visas mėnesis būna likęs doh.gif ), tiesiog nebesugebu laukti tada. Tik labai noriu. Tad dabar ruošiuosi tik po truputį, stengiuosi per daug neįsijausti mirksiukas.gif
Atsakyti
o va dabar jau galima saves nestabdyti su tais Kalediniais reikaliukais,mes jau normalios visuomeneje atrodom lotuliukas.gif kas gi cia beliko iki tu Kaledu,maziau nei 5savaiteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 11 20, 17:49)
o va dabar jau galima saves nestabdyti su tais Kalediniais reikaliukais,mes jau normalios visuomeneje atrodom lotuliukas.gif kas gi cia beliko iki tu Kaledu,maziau nei 5savaiteles mirksiukas.gif

Bet jas reikia dar išverti mirksiukas.gif swoon.gif bet jau po truputį galima ruoštis... ax.gif
Atsakyti
nieko nieko,istversim!va pvz as kai pradedu gilintis i smulkmenas,tai tada atrandu dar tiek daug nepadarytu darbeliu,nesuplanuotu ir neapgalvotu dalyku,pvz kokios splavos kaspina deti prie to popieriaus kad derintusi blush2.gif na ir smagu mastyt,nuziurinet parduotubvej kuris cia tas kaspinas grazesnis.va ir gaunasi toks gal kam juokingas,bet man labai malonus ruosimasis sventems.ir tikiu,kad taip 5savaites prabegs greit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 11 20, 19:49)
nieko nieko,istversim!va pvz as kai pradedu gilintis i smulkmenas,tai tada atrandu dar tiek daug nepadarytu darbeliu,nesuplanuotu ir neapgalvotu dalyku,pvz kokios splavos kaspina deti prie to popieriaus kad derintusi blush2.gif na ir smagu mastyt,nuziurinet parduotubvej kuris cia tas kaspinas grazesnis.va ir gaunasi toks gal kam juokingas,bet man labai malonus ruosimasis sventems.ir tikiu,kad taip 5savaites prabegs greit 4u.gif

Taip va butent ir man taip pat. As turiu tokias paprastas kojines kurias reikia kazkaip issiuvineti, dekoruoti, tai ir ruosiuosi po truputi. Siandien buvau mieste ir nusipirkau karoliuku, siulu graziu. Dar sugalvojau pati pasidaryti vainika, del to ir parke siandien buvau-konkoreziu ieskojau, tik va radau nekokius, mazus tokius, neisvaizdzius. Nieko, svarbiausia ruostis po truputi, o man tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
Na, ką, Kalėdos artėja, tema tampa nereikalinga ax.gif Nes gi jau greit Kalėdos bigsmile.gif wub.gif . Dvi savaitės. Lygiai. Liko iki Kalėdų. thumbup.gif Smagu. Parašiau, nes norėjau džiaugsmingai visiems išrėkti: Kalėdos jau greit yahoo.gif Visai arti clap.gif Taigi, sėkmės jums jų laukiant. 4u.gif Kalėėėėėdooooos assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 11 gruodžio 2007 - 18:25
Jau nebe 2 savaites o maziau lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Ak kaip as laukiu nerealiai ju
Tikriausiai kita savaite bus labai sunku istverti nes Kaledos dar arciau bus musu
Bet kaip greitai praejo laikas kazkaip net nelabai liko laiko joms pasiruosti bet gerai as labai dziaugiuosi kad jos jau arti jeee
doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos matau laukiat nesuliaukiatv kalėdų, norėčiau į tą pačią tema belaukiant švenčių pasiūlyti vaikams spektaklį. Girdėjau neblogas, pasižiūrėkit...
kalėdų spektaklis

O gal kam reiktų ir Kalėdų senelio. Kreipkitės pagelbėsiu. kontaktai tame Web puslapyje.
Linksmų švenčių
Atsakyti
QUOTE(mozaika @ 2007 12 12, 10:19)
Sveikos matau laukiat nesuliaukiatv kalėdų, norėčiau į tą pačią tema belaukiant švenčių pasiūlyti vaikams spektaklį. Girdėjau neblogas, pasižiūrėkit...
kalėdų spektaklis

O gal kam reiktų ir Kalėdų senelio. Kreipkitės pagelbėsiu. kontaktai tame Web puslapyje.
Linksmų švenčių

O kur čia spektaklis? blink.gif
Atsakyti
as siemet nuo kokio birzelio pradejau laukti Kaledu lotuliukas.gif ki tik nusipirkom bilietus tauip ir laukiu lotuliukas.gif o kai gime sunelis tai is vis ant adata jauciuosi, kuo arciau tuo daugiau jaudulio ir alukimo, o ki paziuriu i mieganti sunuti tai is vis apsiaaroju ir5 noriu saukti visiems: MUSU PIRMO KALEDOS!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 12 13, 09:57)
as siemet nuo kokio birzelio pradejau laukti Kaledu  lotuliukas.gif  ki tik nusipirkom bilietus tauip ir laukiu  lotuliukas.gif  o kai gime sunelis tai is vis ant adata jauciuosi, kuo arciau tuo daugiau jaudulio ir alukimo, o ki paziuriu i mieganti sunuti tai is vis apsiaaroju ir5 noriu saukti visiems: MUSU PIRMO KALEDOS!!!!!!!!!!!!!  wub.gif

Sveikinu su pirmosiomis Kalėdomis user posted image 4u.gif Jau jaučiasi. Smarkiai smarkiai jaučiasi, kad artėja Kalėdos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 13 gruodžio 2007 - 17:31
Sveiki 4u.gif Taip, pripažįstu, keistoka reikštis tokioj temoj rugpjūtį, bet vis dažniau pagalvoju apie Kalėdas blush2.gif wub.gif . Gal atsiras bendraminčių? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti