Pireja, tavo atveju manau tevai kalti, kad nepastebejo, kad tau nuobodu
nemanau, kad nebuvo galima susitarti tave i kita klase perkelti ar i ausktesne klase
arba jiems nieko nesakei, o jie nepastebejo
QUOTE(alfa159 @ 2008 08 02, 11:38)
Matau as ta vaika...O maniskis su juo todel, kad tai vienintelis berniukas kaiminysteje.
Manau, kiekvienam amziuje skirtingus dalykus reikia isgyventi ir ismokti.
mano asmenine nuomone, jus labai didziuojates savo vaikais. tas aisku, yra labai gerai, bet.. pradedat niekit kitus vaikus. ne visi juk gabus, ne visi protingi, netgi, reikia juk visokiu
kad veliau butu ir bankininkai ir darbuotojai (be kuriu mes ir neissiverstume
). jusu mintys man labai piktos, sakyciau. tiesiog smerkiat visus kitus, blogesnius uz save..
as asmeniskai manau, kad mano vaikas yra labai protingas(jei tiksliau tai sako kiti, man ji yra vaikas kaip vaikas ir tiek). gerai, ji nemoka skaityti, nemoka parasyti, jei zodzio nepadiktuoju paraidziui, bet kokia cia tragedija
ji gyvenimui protinga. pazystu ne viena moksliuka, kuris gyvenime atrodo galva is vis nesivadovauja, o visos mintys tik mokslas mokslas mokslas. manau, reik moket suderinti tuos abu dalykus
kad ir cia jusu pavyzdiu, kad zinotumk kada reikia pasakyti cyp cyp, o kada apie aukstas materijas pakalbeti. juk to reikia
as beja ir galvojau, ar nereiktu jos leist i mokykla, nes ji labai nori, bet negaliu anksciau. eis sesiu metu ir keliu menesiu, o veliau eit irgi negali. grieztos taisykles cia
leisiu i burelius, kad galetu issirinkti, ka nori daryti, nors as jau ir dabar zinau, kur ja labiausiai traukia, ir tuo be galo dziaugiuosi. net, jei sakau, kad mano galva ir prota paveldejus, negaliu atsidziaugt, kad tevelio sugebejimus irgi gavo
ach, niu ir mano manymu cia tokie komentarai, ne del to, kad vieni ar kiti vaikai protingesni ar ne, o kaip nuomone isreiksiama
jei galvojat,kad vaikas laimingas bus eidamas anksti i mokykla, leiskit, jei jis pats nenori, tai kam versti . kalba baigta