Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 5-ečiai jau skaito?

QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 22, 13:52)
O kiek skaitytojų  blink.gif  doh.gif  blink.gif  . Nu, fain  thumbup.gif

Bet kad suprast neįmanoma apie ką kalba blink.gif Rašo- rašo... Norėjau sužinoti "ar skaito penkiamečiai", o cia... g.gif Kada tik "prasmingą veiklą" vaikams spėja organizuot g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 22 balandžio 2008 - 12:59
QUOTE(Brasa @ 2008 04 22, 13:53)
Na, jei nepatinka žodis diskusijos, tai tarkim, nuomonių išsakymas, bobų turgus - esmės nekeičia... biggrin.gif

Na va blink.gif . Tarp rekimo nuo atskiru backu ( graziai vadinamu- nuomoniu issakymu) ir diskusijos skirtumas yra esminis. Norit, pasakysiu, koks, jei jau neskiriat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 22 balandžio 2008 - 13:01
Oj ,tik nereikia to pamokamo tono...Lietuviškai aš moku, mokslų kandus ir terminologijoj irgi ne žalia...galit nebesivargint paaiškint (gi todėl ir pasitaisiau, kad bobų turgus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 04 22, 13:58)
Bet kad suprast neįmanoma apie ką kalba  blink.gif Rašo- rašo... Norėjau sužinoti "ar skaito penkiamečiai", o cia...  g.gif

Tai referuoju- taip, mokam smelio bandeles kepti (tfu tu- skaityti). Dabar "diskusija" perejo i stadija- mano tetis boksininkas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 22, 14:11)
Tai referuoju- taip, mokam smelio bandeles kepti (tfu tu- skaityti). Dabar "diskusija" perejo i stadija- mano tetis boksininkas.  biggrin.gif

Ugu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 04 22, 13:58)
Bet kad suprast neįmanoma apie ką kalba  blink.gif Rašo- rašo... Norėjau sužinoti "ar skaito penkiamečiai",

Atsimeni, prieš kažkiek metų rodė tokį filmą "The Pretender"? ..."tarp mūsų yra pretendentų... genijų, galinčių tapti bet kuo..." Tai va, čia apie tai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 22 balandžio 2008 - 15:33
QUOTE(Urartu @ 2008 04 22, 15:32)
Atsimeni, prieš kažkiek metų rodė tokį filmą "The Pretender"? ..."tarp mūsų yra pretendentų... genijų, galinčių tapti bet kuo..." Tai va, čia apie tai... mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Alfa, tikrai nėra ir ką pridurt lotuliukas.gif Net nekeista kad jūs randat laiko čia dar tiek rašinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek supratau tiek jinai ir jos vyras kazkokie supermenai,tai kaip vaikai tokie nebus hihihi.gif
P.S.vakare kai pazers visa sarasa, ka jos vaikai nuveike per diena,tai mes turbut ir per menesi tiek nenuveiktume bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 22 balandžio 2008 - 16:10
taip, skaito. ax.gif ir netgi raso ax.gif tiesa dar su klaidom, bet spausdintinem raidem jau ir laiskuciais susirasineja blush2.gif be to simto ribose prideda ir atima mintinai blush2.gif
Atsakyti
Jooo. blink.gif Nuo 29puslapio nėra ką skaityti apie penkiamečių skaitymą doh.gif Verda diskusija "O Mano Vaikas... thumbup.gif ",kurią užvirė alfa159. lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau kad reikia baigti tuos ginčus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei - 6,5., ji nuo 4 m. zino visa abecele, bet skaityti dar nemoka ir nematau tame problemos. Siais laikais vaikai daug apkraunami, tad suspes dar prisisedeti prie knygu. Meginau ja mokyti, bet ji bandydama skaityti ziuri i ,,dangu" rolleyes.gif ... Bet gal ir gerai, bent jau nesedi prie kompiuterio ir daugiau buna gyname ore.
Papildyta:
,,gryname ore" ax.gif
Atsakyti