Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 5-ečiai jau skaito?

QUOTE(svetima @ 2008 04 22, 09:56)

Alfa, šiuolaikiniai kompiuteriniai žaidimai tikrai nei iš tolo nebeprimena tų senųjų-toli pažengę zombėjimo kryptimi tongue.gif

Na, paskutinis musu pirktas yra butent tas "Everybody's Golf". Atsisiukit demo versija, jei kas is draugu turi playstation3, pamatysit, kokie tie zaidimai "zombiski". smile.gif

Is zombisku paciu bukiausiu vaikas zaidzia kazkoki "Musha Gundam" (nezinau, kaip musha rasosi). Beje, jau praejo visus lygius, tai nebezaidzia. Leidom, nes vaikiui kaip tik buvo atejes pamisimas del kovotoju, o ten tokis nepiktybinis adrenalino gaminimo ir energijos isleidimo zaidimas su ispudinga grafika- viena geriausiu mano matytu grafiku. Bet Tu butum macius, kaip i ji ziurejo Hong Kongo pardavejai, kai jis visu klause, kur rasti gundamu figureliu. biggrin.gif Zinok, vien del to buvo verta vaziuot i ta Hong Konga. lotuliukas.gif Kinieciai isgriudavo uz savo prekystaliu. Mat japonai-kinieciai vaikai ir suauge ispazista tuos gundamus vos ne kaip religija. O europieciai to zaidimo nelabai megsta. Tai jie visi ciupinejo ta mano vaika- toks mazas-batapukis-placiaakis, o toks "savas" lotuliukas.gif . Smagu buvo. biggrin.gif Aisku, viena is atrakciju buvo susirasti didziuaisa zaislu parduotuve ten ir nupirkti jam viena is gundamu- Master Asia . biggrin.gif

Na, nesakyk, tai dar viena spalva gyvenime. smile.gif SALIA visu kitu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 04 22, 09:56)
Aš čia netaikiau kažkam asmeniškai-tiesiog ironizuoju-visoms gi mamoms jų vaikas pats gudriausiais  mirksiukas.gif
Aš manau, kad dar neblogas daiktas - pasimokyt kept pyragėlius  smile.gif 
Svajoju, kada man dukros kažką tokio iškeps rolleyes.gif

Alfa, šiuolaikiniai kompiuteriniai žaidimai tikrai nei iš tolo nebeprimena tų senųjų-toli pažengę zombėjimo kryptimi tongue.gif

Mano vyras vakar kaip tyčia grįžo su naujom idėjom-kaip prasmingiau vaikams leist laiką prie kompiuterio..Nori užsakyti kažkokį elektroninį pieštuką, prijungiamą prie kompo, su  kuriuo būtų galima piešti, kad viskas iškart matytųsi kompe... doh.gif
Klausiausi, klausiausi, galų gale kažkaip kilo man klausimas-ar nepaprasčiau tiesiog piešti ant lapo su paprastais pieštukais ar dažais..Paskui susigriebiau, kad esu labai atsilikus-paprastai piešti  šiais laikais turbūt jau  nelygis lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Pyragėliai gerai, kažkaip netyčia praleidau - buvo du geri darbai per visą dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Barsa, tai ir serpantinas turetu isipaisyti i Jusu megiamu dayku sarasa. Beje, o jusu diena trunka kokias penkias valandas-kad maniskes penkias pavadinot "visa diena"? biggrin.gif Meskos meskos, pavasaris gi jau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, gerai ne visą dieną - iškart reikėjo parašyt biggrin.gif Bet jūs tiek rašot apie tai, kokie esat novatoriški, aktyvūs, o kai parašot konkrečią situaciją, pavardinat, ką veikiat, nu žinokit, nedaro tai įspūdžio...Gal truputį persistengėt besididžiuodami? O didybės manija jūsų vaikų nekamuoja? Visvien vaikai, nori nenori, mato savo tėvų pavyzdį biggrin.gif Aš galiu ir klyst, bet kai įsivaizduoju jūsų vaikus su draugais, tai jų pokalbiai turėtų būt apie visokius tetrius ir jie turėtų iš aukšto žiūrėt į bendraamžius, kurie tuom neužsiima (kaip minėjau, suaugusių pavyzdys daro savo biggrin.gif )
Papildyta:
Alfa, jūs aišku manim nepatikėsit (net neabejoju) nu bet nejaučiu aš pavydo nei jums , nei jūsų vaikams.... Ir tai, kad aš nesididžiuoju savo prasmingai leidžiamu laiku, genijumi vaiku, visai nereiškia, kad aš to laiko neleidžiu prasmingai ir kad mano vaikas nieko nemoka... biggrin.gif
Atsakyti
Brasa, ar esam pasipute? Nezinau, gal negalvoju apie tai. Man tai gyvent nekliudo. O jei kliudo kitiems- tai ne mano problema, ar ne? smile.gif Tiesa vienoj temoj SM radau atsiliepimus apie savo vyra- arogantiska destytoja-kirvi (jis truputi padesto, tai jo papildomas uzsiemimas). Bet tuoj pat i trasa soko jo gerbejos su simpatiju ispazinimais. Turbut mes esam tokie zmones, kuriuos myli arba kuriu smarkiai nemegsta. Manau, tokia situacija leidzia kai ka speti ne tik apie mus, bet esam ir ganetinai aisku indikatorius kitu zmoniu kompleksams ar ju nebuvimui. rolleyes.gif

Atsakyti
Aišku, kiekvienas renkasi savo vaikų auklėjimo strategiją. Bet iš smalsumo visvien paklausiu : - ar jūsų negasdina tai, kad ir vaikus išauginsit pasipūtėliais, iš aukšto žiūrinčiais į kitus, į turinčius kitas vertybes?
Atsakyti
Žinai Alfa, aš ir pati mėgstu kompu pažaist, bet man iki tavo žinių apie Playstation dar toli lotuliukas.gif Todėl ir nesistebiu tavo vaiku, mamytė pamišusi dėl jų ,tai kaipgi vaikas nebus.
Aš savo vaikams neleidžiu žaist perdaug vien dėl to, kad paskui nieko kito nebenori - tik kompo. Pamiršta kad egzistuoja ir kiti užsiėmimai. Negi tavo vaikas noriai nuo kompo nueina? Netikiu
Ir dar - nemanau kad tas adrenalino gaminimas jau toks ir nepiktybinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 22 balandžio 2008 - 09:36
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 22, 10:28)
Brasa, ar esam pasipute? Nezinau, gal negalvoju apie tai. Man tai gyvent nekliudo. O jei kliudo kitiems- tai ne mano problema, ar ne?  smile.gif  Tiesa vienoj temoj SM radau atsiliepimus apie savo vyra- arogantiska destytoja-kirvi (jis truputi padesto, tai jo papildomas uzsiemimas). Bet tuoj pat i trasa soko jo gerbejos su simpatiju ispazinimais. Turbut mes esam tokie zmones, kuriuos myli arba kuriu smarkiai nemegsta. Manau, tokia situacija leidzia kai ka speti ne tik apie mus, bet esam ir ganetinai aisku indikatorius kitu zmoniu kompleksams ar ju nebuvimui.  rolleyes.gif

Jūs turbūt turėjot omeny, kad aplinkiniams keliat susierzinimą savo pažangumu, pasiekimais ir t.t. Kad čia ta diskusija kyla todėl, kad jūs išvardindama savo vaiko pasiekimus, parodot , kad yra žymiai lenkiančių kitus vaikų ir , tai mums kelia pavydą ir pyktį, kad mes negalim tokiais paseikimais pasigirt? bet supraskit, kad toli gražu jūsų vertybės nėra kažkokios universalios ir tai, ką jūs laikot pažanga ir tobulėjimu, , kitiems gali atrodyti visai ne pažanga, o gal greičiau atvirkščiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 22, 09:51)
O paskutine knygele pritruko vienos iliustracijos, tai maniskiai tuoj ja ispaise.  smile.gif

klausimas ne į temą- čia "vasara su raidėmis"?
Atsakyti
Brasa- kokias "kitokias" vertybes? biggrin.gif Matosi, nugali jus ta pagunda- mane ir mano vaikus matyti monstriukais. biggrin.gif

Migliux, mama, t.y. as, nemegsta kompiuteriniu zaidimu ir playstation'u. biggrin.gif Bet savo pomegiu visam pasauliui neprimetineja. Ne vieno tu zaidimu nezaidziau. Padedu, kai papraso, intrukcijose susigaudyti, ir tiek. Dar vienas rebusas? mirksiukas.gif Nebijokit, isspresit lengvai. Pvz., galit parasyti- na, mama gal nezaidzia, bet labai noretu, gi sapnuoja zaidimus, nes turi psichologiniu problemu, sunkia vaikyste ir 48 batu dydi. lotuliukas.gif

Sirse, kalbejau ne apie ta knygele, apie naujaisia, gal jos dar ner prekyboj. Bet autorius tas pats. smile.gif Beje, mano islieka mylimiausia senoji "Desimt aciu". Gal negirdeta, bet tikrai labai miela.

Atsakyti
Ir vėl susireikšminot - nematau aš jūsų monstriukais smile.gif Bet nematau ir to, kad esat geresni už kitus, kad ir kaip save girtumėt...
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 04 22, 12:53)
Ir vėl susireikšminot - nematau aš jūsų monstriukais smile.gif Bet nematau ir to, kad esat geresni už kitus, kad ir kaip save girtumėt...

Oi tas lietuviskas charakteris... Neduokdie pasidziaugti gera seima, geru gyvenimu, vaikais ikimokyklinukais skaitanciais. Vat jei kas parasytu, kad issiskyrus ar musama vyro, ar vaikai su problemom, pati su antsvoriu- gi kiek simpatiju sulauktu. Neduokdie lietuviams parsakyti- esu laimingas zmogus- tuoj atsiras tokiu, kurie priims kaip asmenini izeidima. biggrin.gif

Man tai labai grazu, kai zmones giriasi savo sutuoktiniais, savo vaikais, savo pomegiais, pasiekimais... rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, mano vyras kazkada megdavo su musu vaikais ir dukros draugais suzaisti zaidima- kas labiau pasigirs. Tie net patys prasydavo ateje- pazaidziam ta "O as". Ir rekaudavo tada- visi iki uzkimimo viens per kita- ir krisdavo is juoko po to. biggrin.gif Nes tiek visko galima prisigirti, ir sugalvoti, kuo esi ypatingas, ka tokio padares esi, kokius rekordus sumuses.... biggrin.gif Pabandykit, Barsa. Pradzia bus sunki. Bet kai atsipalaiduosit, tai gal suvoksit, kad ner toks jau kriminalas is tiesu save myleti. smile.gif Viskas daug paparsciau su tais "susireiksminimais". smile.gif
Atsakyti