QUOTE(Brasa @ 2008 04 22, 09:35)
Na, yra ir kitų priemonių makaulei lavint. Mes skaitom knygas!!!!! Tas tikras, iš popieriaus, pamenat tokias?
ir mano vaikas apsieina be kompo ir aš taip pat dėl jos visiškai rami....
O žaidimų žalą aš matau žiūrėdama į savo brolį ir į paauglius kompiuteriniuose salonuose bei girdėdama tą iškraipytą kalbą, kad ir tą jūsų minėtą "treidinti"
nesuprantu, yra normalus lietuviškas žodis, o kalbėt tokiais baisiais barbarizmais....
Knygas ar pamenam? Aciu uz Jusu nuolatini rupesti musu seimos svietimu.
Taip, pamenam. Skaitom daug ir kasdien. Gal jus paskaite labai nuvargstat, kad jau net nebesugebat pusvalanduka peles ir demesio islaikyti- buna visiskas nokautas?
Beje, turiu teva- Lietuvos rasytoju sajungos nari, isleidusi knygu kruva suauguseims ir, kai tik gime anukai, nemazai parasiusi vaikams. Nenustebciau, kad savo vaikams skaitot koki vakara butent berastes alfos tevo knygas
Beje, jis isleides ir Sveitimo ir mokslo ministerijos uzsakymu eiliuotas knygeles pradinukams, kurias visu pirma perskaite ir isbande mano maliai. O paskutine knygele pritruko vienos iliustracijos, tai maniskiai tuoj ja ispaise.
Mums negaila- galesit pasigereti, kai i mokykla eisit.
Patogu jums taip galvoti- jei jau vaikas moka pele valdyti, tai, aisku, knygos nebus vartes. nes gi labai nesmagu pripazinti, kad kiti vaikai suspeja daugiau. O tas "degradas" skaito daug (nepatogi tiesa, ne?
), o is vyresneles apskritai sunku knygas atimti...Jei kas jai dovanoja pinigu, tai uz juos perka knygas ir... dovanele broliukui (cia savo gimdieino proga
).
Barsa, parasykit dar ka nors- turiu tokia silpnybe- savim pasididziuoti. Tai jusu postai man cukrus su meduciu.
Beje, kazkaip nieko neuzfiksavau apie jusu vaikus. Raset kazka? Kazka reguliaraus?