QUOTE(alfa159 @ 2008 04 19, 12:38)
Tiesa, salia bendraamziu atrodo labiau pazenges i prieki.
QUOTE(migliux @ 2008 04 19, 15:47)
Nu maniškė irgi pasakyčiau kad lenkia bendraamžius bet tikrai ne tokiais tempais
Susidaro įspūdis, kad visų supermamų vaiaki GEROKAI lenkia bendraamžius
Įdomu, kur kaupiasi vis tie-aplenktieji
Tai ką, laba diena, mano dukros irgi manau GEROKAI lenkia bendraamžius-bent jau mums-tėveliams taip tikrai atrodo
Bet perdaug to neafišuoju forumuose-žmonės juk nemėgsta išsišokėlių
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 05:17)
Jei vaikui duosi zaisti medines kaladeles- jis mastys, jei duosi
Lego- jis mastys dvigubai intensyviau, jei duosi Tetri- desimteriopai intensyviau. O vaiku smalsumas begalinis. Klausimas, ka pasirenka tevai- ar sustoti ties kaladelem, ar tiek legais, ar ties tetriu, ar dar ties kazkuo.
Na, čia jau man įdomu-kuom Tetris pranašesnis už Lego
O šiaip iš šono pažiūrėjus, tu jau nepyk, alfa, bet nenorėčiau, kad mano vaikai tiek laiko praleistų prie kompo..
Viskas suprantama-visa kita veikla-bla-bla-bla..Bet po teisybei-iš kur tada TIEK laiko tiems zombiškiems žaidimėliams lieka
Mano vyresnėlės (8 metų) diena tokia užimta, kad prie geriausių norų prie kompo ji galėtų pralesit max 1 val. per dieną-ir tai ne kasdien..Tiesiog nelieka tokioms balabaikoms laiko..Nebent pastatytum tai kaip prioritetą į pirmą vietą ir leistum sėdėt miego sąskaita..
Bet taip mes-tėvai niekad nedarėm ir nedarom, o dabar ir jinai pati jau supranta, kad kompu ir tv gyvenimas neapsiriboja-ir tai net nėra toks jau dalykas, be kurio negalima apsiet...Nieks to kompo neužrakina, bet skatint irgi nematau jokios prasmės..
Manau, kaip tik su vyru būdami visiški technokratai pagal savo profesiją, stengiamės ir patys laisvalaikyje rasti ne su kompais susįjusių dalykų ir vaikams kompus traktuojam kaip tam tikrą saldainį, kurio kartais galima, bet nepersivalgant
O mažiukė dar neturi nei 3 metų-todėl dar neskaito, nerašo, su kompais nežaidžia.. Pagrinde kapstosi smėlio dėžėj, dėlioja paprastas medines kaladėles arba įsisuka į sesės LEGO...Ir vis tiek yra mūsų nuomone labai gudri, imli ir GEROKAI lenkianti bendraamžius